Salmo Bullhead
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Parerea mea e ca voblerele merg bine si la salau , trebuie insa ca ele sa evolueze la adancimea unde se gasesc salaii .
Voblerele floating desi unele inzestrate cu barbete lungi ( gen deep runner) au limite clare de scufundare , si asta poate fi un impediment
Cand salaul sta in maluri insa , voblerele cred ca sunt cel putin la fel de bune ca si plasticele .
Voblerele floating desi unele inzestrate cu barbete lungi ( gen deep runner) au limite clare de scufundare , si asta poate fi un impediment
Cand salaul sta in maluri insa , voblerele cred ca sunt cel putin la fel de bune ca si plasticele .
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
- redkid
- utilizator constant
Eu sunt multumit de bullhead,mai ales pe lac!!la salau as fii curios sa il incerc deoarece am avut o experienta anul trecut cand dadeam le clean cu un vobler maro de 4cm(asemanator) si cand s-a aruncat un salau de 1,2 kg in el... am crezut ca imi cade mana!! era apa de vreo 50cm ,si la fir de 0,14 a fost extraordinar!!!
Cam in ce perioada sta salaul aproape de mal,in ape mici??in afara de cateva vanatori de vara.
Cam in ce perioada sta salaul aproape de mal,in ape mici??in afara de cateva vanatori de vara.
-
- utilizator constant
Salut!
A mai incercat cineva aceste voblere: Bullhead?
M-ar interesa cele de 4 (sub 6 cm), pt. pescuit pe rauri. Din cate am inteles evolueaza destul de bine pe fundul raului. Specia vizata: clean, eventual biban/pastrav.
Spor si numai ibne!
A mai incercat cineva aceste voblere: Bullhead?
M-ar interesa cele de 4 (sub 6 cm), pt. pescuit pe rauri. Din cate am inteles evolueaza destul de bine pe fundul raului. Specia vizata: clean, eventual biban/pastrav.
Spor si numai ibne!
Prin natura omul este posesiv, dar prin incultura ce devine, egoist ?