ROMEXPO

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 12 Mar 2010, 13:13

adevarul e ca ar fi un moment bun, targul asta, ca sa intre cabelas pe piatza din ro.mai ales ca e editia 5.adica e stabila treaba .

Sebicu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sebicu » 12 Mar 2010, 13:43

Eu nu cred ca o sa intre Cabelas pe piata din Romania. Nu au intrat nici pe piata europeana. Marfa ce se gaseste ocazional pe la noi (chiar si prin unele magazine) este comandata de la ei sau adusa de anumite persoane si revanduta. Nu stiu sa fie vre-un magazin Cabelas sau Basspro in Europa. Poate ma insel...
Viata este grea. Avem noroc ca se termina repede...

evin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de evin » 12 Mar 2010, 13:46

Nu era vorba ca aduce marfa de pe Cabelas, ci ca vine Cabelas in Ro prin firma respectiva. Asta inseamna ca se va vinde intr-un sistem similar cu cel din State nu ca cineva cumpara marfa din State si o aduce la vanzare. Normal, ar trebui sa faca importul direct de la fabrica si marfa sa fie cu etichete Cabelas.

evoIX
junior
junior

Mesaj de evoIX » 12 Mar 2010, 13:54

Haideti sa va dumiresc putin cu NauticLife vs Cabelas ca sa nu mai va faceti vise inutile. :D din pacate :D (parerea mea)

Am trecut eu pe la Nautic acum cateva zile sa intreb oarece despre o barca. Si am intrebat si cu Cabelas.

Deci:
- Nu au voie sa aiba un magazin online (pt ca nu da cabelas voie ... numai prin .com se pot vinde online chestii ale lor), asa ca singura chestie e sa mergeti la sediu lor ... (deocamdata nu aveau nimic ..erau inca in tratative, traduceri, negocieri)

- Preturile ... am tot incercat prin diverse intrebari "ajutatoare" sa-mi dau seama ce si cum ... ca nu prea vroiau sa spuna nimic concret.
Din ce am priceput eu ... preturile vor avea cam nivelul celor de pe cabelas.com insa inlocuiti moneda din $ in E :D + nitel peste ... asa ca nush daca nu cumva se ajunge mai bine luate direct de cabelas.com.

- Au confirmat ca la targ vor sa-si faca ... intrarea ...

Cam astea-s informatiile disponibile.
Numai bine

MatrixVR5
veteran
veteran

Mesaj de MatrixVR5 » 12 Mar 2010, 17:22

Pe un Blogul lui Andrei Z. scrie ca la ROMEXPO va fi reduceri destul de mari la JDM-uri!
FISHING IS LIFE.
The rest just details!

MatrixVR5
veteran
veteran

Mesaj de MatrixVR5 » 12 Mar 2010, 17:30

Pe un Blogul lui Andrei Z. scrie ca la ROMEXPO va fi reduceri destul de mari la JDM-uri!
FISHING IS LIFE.
The rest just details!

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 12 Mar 2010, 18:45

matrixe, se pare ca va fi interesant la romexpo .... da de ce spanac incepe de joi, cand oamenii normali " munceste pana vineri inclusiv ??

toata treaba cu jedemeurile astea este ca sper sa fi venit destule de acolo din tara soarelui rasare ... ai dreacu' aia, parca nu produc sa vanda, doar sa incite lumea ....

la ce preturi se anunta, pana ajung eu sambata pe acolo, cred ca dispare tot ce e bun ...

cicade, javaloane, alea alea ... iar nu pun si io **** pe o cicada evergreen sau un javalon de 14 cm sa macelaresc stiuca :cry: :cry: :cry: .....

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 12 Mar 2010, 19:11

toni f scrie:matrixe, se pare ca va fi interesant la romexpo .... da de ce spanac incepe de joi, cand oamenii normali " munceste pana vineri inclusiv ??

toata treaba cu jedemeurile astea este ca sper sa fi venit destule de acolo din tara soarelui rasare ... ai dreacu' aia, parca nu produc sa vanda, doar sa incite lumea ....

la ce preturi se anunta, pana ajung eu sambata pe acolo, cred ca dispare tot ce e bun ...

cicade, javaloane, alea alea ... iar nu pun si io **** pe o cicada evergreen sau un javalon de 14 cm sa macelaresc stiuca :cry: :cry: :cry: .....
:lol: :lol: eu mi-am luat deja doua zile de concediu.mai ales ca daca nu ma insel inchide la ora 18 :lol:

MatrixVR5
veteran
veteran

Mesaj de MatrixVR5 » 12 Mar 2010, 20:34

Oamenii destepti stiu cand sa profite , chiar si joi :lol: :lol: :lol:
FISHING IS LIFE.
The rest just details!

MatrixVR5
veteran
veteran

Mesaj de MatrixVR5 » 12 Mar 2010, 20:36

RISTI si CASTIGI :lol: :lol: :lol: