ROMEXPO
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
@ SS
bine mah, bine, du-te si ia-le tu pe toate
vezi ca la javaloane era vb de softuri
io zic ca daca prinzi bunataturi japoneze, ia-le fara sa stai pe ganduri , ca nu stiu cat de multe a comandat dragos bana
de fapt o sa vad eu sambata ....
@ spinning4ever
cred ca te inseli de data asta. totalfishing are stand la expo si sunt convins ca va avea mega reduceri si dealuri super bune, iar de jedemeurile de care vorbeam mai devreme, marea chestie este sa le gasesti la abrevis, iar daca le mai prinzi si cu reduceri, e super mega sfaraiala ...
cred ca vorbim de niste expo saptamanile astea, in care vom vedea un comportament radilca schimbat din partea producatorilor si distribuitorilor ... adica oferte interesante, preturi bune etc ...
de aia ma stresez si rade ss de mine
bine mah, bine, du-te si ia-le tu pe toate

vezi ca la javaloane era vb de softuri

io zic ca daca prinzi bunataturi japoneze, ia-le fara sa stai pe ganduri , ca nu stiu cat de multe a comandat dragos bana

de fapt o sa vad eu sambata ....
@ spinning4ever
cred ca te inseli de data asta. totalfishing are stand la expo si sunt convins ca va avea mega reduceri si dealuri super bune, iar de jedemeurile de care vorbeam mai devreme, marea chestie este sa le gasesti la abrevis, iar daca le mai prinzi si cu reduceri, e super mega sfaraiala ...
cred ca vorbim de niste expo saptamanile astea, in care vom vedea un comportament radilca schimbat din partea producatorilor si distribuitorilor ... adica oferte interesante, preturi bune etc ...
de aia ma stresez si rade ss de mine

-
- veteran
Sper sa gasesc si eu o lanseta Shimano Catana Light sau Ultralight, ideal 2,4 metri, undeva la 130-160 lei. Oare ce firma comercializeaza scule Shimano la targ? Cred ca la acesti bani e cea mai competitiva. Precizez ca pescuioesc des la clean pe rauri cu maluri inalte (2-3 m) si imi e greu cu lanseta mea de 2,1 m, mi se pare ca naluca merge prea la suprafata. Oare e sufiecient 2,4 m pentru o lnaseta spinning de clean?
http://www.totalfishing.ro/lanseta-shim ... -3634.htmlFario_nebunu scrie:Sper sa gasesc si eu o lanseta Shimano Catana Light sau Ultralight, ideal 2,4 metri, undeva la 130-160 lei. Oare ce firma comercializeaza scule Shimano la targ? Cred ca la acesti bani e cea mai competitiva. Precizez ca pescuioesc des la clean pe rauri cu maluri inalte (2-3 m) si imi e greu cu lanseta mea de 2,1 m, mi se pare ca naluca merge prea la suprafata. Oare e sufiecient 2,4 m pentru o lnaseta spinning de clean?
http://www.totalfishing.ro/lanseta-shim ... -3635.html
Din cate stiu si cei de la Totalfishing vor fi prezenti la targ
www.pentrupescuit.ro
@Fario, Shimano cred ca gasesti doar resturi pe la Baracuda. Nu inteleg nimic din politica lor comerciala in tarisoara noastra africana! Au fost importatori Gipo, care dupa iesirea lui Giusca din firma s-a dus drak ( si nu s-a mai intors ), apoi vre-un an Energo, apoi vre-un alt an Baracuda! Acum sunt distribuitori neshte danezi Normark, de sunt in organizare de un an si n-am auzit de ei in piata
Shimano in rromanica, e fata buna, da' n-are noroc
Cauta pe la cei care aduc pe canale paralele cu al' oficial, care-i infundat!

Cauta pe la cei care aduc pe canale paralele cu al' oficial, care-i infundat!
PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE
@ fario
ilarion are dreptate, cred ca vei gasi toata gama shimano, si preturi super bune la total fishing.
@ rine
asa ma gandeam si eu ... ce o sa mai expuna abrevis la al doilea targ ... ca la cate vreau sa iau numai eu ...
ps: uitati aici curaj - ma duc cu nevasta la expo !!!
nu stiu si daca o sa reusesc sa ma mai intorc , dupa ce o vedea ce buget fac praf pe acolo, dar asta este deja o alta poveste

ilarion are dreptate, cred ca vei gasi toata gama shimano, si preturi super bune la total fishing.
@ rine

ps: uitati aici curaj - ma duc cu nevasta la expo !!!

-
- veteran
-
- veteran
-
- veteran