ROMEXPO

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
IlieNeamt
veteran
veteran

Mesaj de IlieNeamt » 16 Mar 2010, 15:34

Fario_nebunu scrie:La ce ora incepe si se termina targul de la Romexpo? As vrea sa ajung dimineata , la 9-1o vand nu e aglomeratie inca.
http://www.expoaventuri.ro/

Se deschide la ora 10.00. Eu o sa fiu la usa de la 9 sa tin rand :D hahahah
www.pentrupescuit.ro

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 16 Mar 2010, 16:06

Ilarion scrie:
Fario_nebunu scrie:La ce ora incepe si se termina targul de la Romexpo? As vrea sa ajung dimineata , la 9-1o vand nu e aglomeratie inca.

Ce dobitoci! Mai bine se deschidea la 9, castigam o ora!

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 16 Mar 2010, 16:46

Fario_nebunu scrie:
Ilarion scrie:

Ce dobitoci! Mai bine se deschidea la 9, castigam o ora!
Fario...daca era la 9 spuneai ca de ce nu la 8, wright?

daca era la 8 spuneai ca mai bine non-stop :D
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

edi_curiosul
veteran
veteran

Mesaj de edi_curiosul » 16 Mar 2010, 18:54

e non-stop si cu reduceri 50% si intrare moka? si preturi de criza ca tot se poarta termenul

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 17 Mar 2010, 12:02

edi_curiosul scrie:e non-stop si cu reduceri 50% si intrare moka? si preturi de criza ca tot se poarta termenul
Ai naibii organizatori! 10 lei biletul....ne jupoaie inca de la intrare! :evil: Putea sa fie gratis sau doar 1-3 lei, oricum se fac vanzari la greu. La ultimul targ de carte a fost gratis intrarea si cartile vandute cu reducere cam 20%.

paulus
junior
junior

Mesaj de paulus » 17 Mar 2010, 12:08

Pai da am fost si eu la targul de acrte si deasta m-as astepta si aici la reduceri....dar au profiluri diferite..fiecare cu ale lor dar da cam multicel intrarea :cry:

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 17 Mar 2010, 12:32

baitei,
care mergeti in prima zi , uitativa va rog si de zalt-uri daca sunt si la ce pret. si dati apoi un semn aici sau pe mp.
nu de alta dar eu nu pot ajunge si trebuie sa am timp sa gasesc pe cineva din Bucuresti sa-si sacrifice ceva timp pentru mine sa-mi acizitioneze unul pentru teste (asta-i motivul pentru care ma adresez celor ce merg in prima zi)
multumesc in avans.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 17 Mar 2010, 19:58

kingofbeasts scrie:baitei,
care mergeti in prima zi , uitativa va rog si de zalt-uri daca sunt si la ce pret. si dati apoi un semn aici sau pe mp.
nu de alta dar eu nu pot ajunge si trebuie sa am timp sa gasesc pe cineva din Bucuresti sa-si sacrifice ceva timp pentru mine sa-mi acizitioneze unul pentru teste (asta-i motivul pentru care ma adresez celor ce merg in prima zi)
multumesc in avans.
unul?ai si un cod anume?o greutate ceva?

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 19 Mar 2010, 18:51

Am fost azi (joi) la targ, de la 10.30 la 12.30. Culmea, lume multa, tineret si nu numnai, oferta destul de buna dar....dar
1. preturi mari, ca in magazine si la unele standuri chiar mai mari! (de pilda la Abrevis, voblere Krakusek cu 19 lei fata de 18 in magazinul de langa Foisor!)
2. La Totalfishing, fara suparare, oferat Shimano de lansete ff incompleta. Practic nu aveau cam nimic ultra light, doar light (rar) si medium (multe). Doar scuze am auzit de la baietii de la stand. Altfel f amabili, nimic de zis
3. am inebunit plimbamnd in maini lansete Cabella s si St croix cu preturi de 500-800 lei, niste bijuterii. Imi vine sa dau spargere la magazin sa le iau...cu cagula pe cap. :evil: Cabella a avut stand propriu: multe plastice, jeliboane, muste frumoase dar f scumpe, celebrele bile din staniu pentru montura Arizona dar scumpe (30 lei pachetul de...2). Preturi americane...dinainte de criza, of course.
In rest multe standuri cu scule de crap, multe si de spinning, am luat voblere de la Mim Team, am gasit Baby crank 2 grame cu 21 lei bucata.
4. Stand bun la Berti, am luat lingurite, cicade si alte dracovenii

Merita sa va duceti dar nu va asteptati la chilipiruri. Chiar nu prea sunt!

bogdan2fast
junior
junior

Mesaj de bogdan2fast » 21 Mar 2010, 21:57

nici un fel de chilipir la energo sliderele sunt deja 35 lei. Am vrut sa cumpar o lanseta de la ei (et jerck30-60 gr)pe pagina lor pret recomandat 97 ron la stand 196 ron raspunsul lor a fost asta este pretul la expo.Si mai sunt o multime de exemple :cry:

Scrie răspuns