ROMEXPO

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
paulus
junior
junior

ROMEXPO

Mesaj de paulus » 08 Mar 2010, 20:41

Salut. Am auzit ca inte 18-21 martie e la romexpo expozitie cu vanzare de pescuit si vanatoare. Are careva vreo idee daca ar fi mai ieftine lucrurile pe acolo?

oby 1
veteran
veteran

Mesaj de oby 1 » 08 Mar 2010, 20:43

nu cred sa fie mai ieftine da macar poti sa le vezi pe toate la un loc :wink:

nightfishing01
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de nightfishing01 » 08 Mar 2010, 20:44

nu avantajul este ca sunt mai multe magazine la un loc

paulus
junior
junior

Mesaj de paulus » 08 Mar 2010, 20:46

eram curios pt ca la celelalte expozitii tot la romexpo dar cu alt profil sunt mult mai ieftine...ar fi fost o treaba .. :lol:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 08 Mar 2010, 21:39

Fratilor, daca nici criza asta economica globala nu a dus la scaderea pretului la scule de pescuit, cum credeti ca la targ vor fi mai convenabile ca pret? Am vorbit si cu americani si cu canadieni si mi-au spus ca au cam acelasi pret sculele desi e clar ca vanzarile au scazut. La noi f rara vezi chilipiruri. Acum 1 an agaricii de la Gipo dadeau un produs gratuit daca luai 2 platite. Am luat 3 mulinete si una a fost gratis. Acum nisi asta nu se mai aplica. Dar bine ca e targul asta, vom vedea acolo expuse diverse marci. Ideal ar fi sa vanda si permise ANPA, sa vina asociatiile de pescari sa isi faca vanzare. Dar asta e un vis...

paulus
junior
junior

Mesaj de paulus » 08 Mar 2010, 22:25

Sper sa gasesc oameni dispusi sa imi recomande ceva bun acolo ca sa pot compara cu ce am in cap si cu ce mi-ati mai spus voi. Pacat ca mi-ati ruinat visele cu preturile scazute :lol: :lol:

c.catalin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de c.catalin » 08 Mar 2010, 22:55

Fario_nebunu scrie: Ideal ar fi sa vanda si permise ANPA, sa vina asociatiile de pescari sa isi faca vanzare. Dar asta e un vis...
:lol: :lol:
da, buna, merge, as cumpara si eu permise pt cativa ani de acum incolo, poate le dau cu reducere ... macar stim o treaba .... luam acum si platim pt tot ce va urma (oare ce va fi :shock: )

altfel : pe saitul aventuri am vazut ca CABELA'S vine la standul nauticlife.
cred ca singuri (fara invitatie) nu veneau.
voi ce ziceti ?

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 08 Mar 2010, 23:21

Fario_nebunu scrie:Fratilor, daca nici criza asta economica globala nu a dus la scaderea pretului la scule de pescuit, cum credeti ca la targ vor fi mai convenabile ca pret? Am vorbit si cu americani si cu canadieni si mi-au spus ca au cam acelasi pret sculele desi e clar ca vanzarile au scazut. La noi f rara vezi chilipiruri. Acum 1 an agaricii de la Gipo dadeau un produs gratuit daca luai 2 platite. Am luat 3 mulinete si una a fost gratis. Acum nisi asta nu se mai aplica. Dar bine ca e targul asta, vom vedea acolo expuse diverse marci. Ideal ar fi sa vanda si permise ANPA, sa vina asociatiile de pescari sa isi faca vanzare. Dar asta e un vis...
bahhhh...tu vrei sa-l atragi in capcana pe nea fane. mare bagabont! :lol:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 09 Mar 2010, 09:33

melculbeat scrie:
bahhhh...tu vrei sa-l atragi in capcana pe nea fane. mare bagabont! :lol:
Hahaha, chiar arat a om care se milogeste sa ia permis "gratis" (vorba vine...) de la nea Fane? Nu am nevoie, suma e infima si am in Bucuresti destule asociatii de pescari, sau daca nu aici poate in Targoviste sau in Brasov, Sinaia etc. Deci am alternative, nu stau eu in marea oferta a lui Nea Fane. :lol: Daca vine Fane la targ cred ca il voi cauta sa fac nitica caterinca pe seama lui....prieteneste, fara rautate! Mai greu va fi pana il localizez! Iau sonarul la mine! :lol: Sau sa ma ghidez dupa aroma de usturoi inconfundabila?

rine
veteran
veteran

Re: ROMEXPO

Mesaj de rine » 09 Mar 2010, 18:49

paulus scrie:Salut. Am auzit ca inte 18-21 martie e la romexpo expozitie cu vanzare de pescuit si vanatoare. Are careva vreo idee daca ar fi mai ieftine lucrurile pe acolo?
sunt cu siguranta preturi promo.asta toamna am luat si boblere si mulineta si milte alte nimicuri.

Scrie răspuns