ROMEXPO
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator constant
-
- veteran
Fratilor, daca nici criza asta economica globala nu a dus la scaderea pretului la scule de pescuit, cum credeti ca la targ vor fi mai convenabile ca pret? Am vorbit si cu americani si cu canadieni si mi-au spus ca au cam acelasi pret sculele desi e clar ca vanzarile au scazut. La noi f rara vezi chilipiruri. Acum 1 an agaricii de la Gipo dadeau un produs gratuit daca luai 2 platite. Am luat 3 mulinete si una a fost gratis. Acum nisi asta nu se mai aplica. Dar bine ca e targul asta, vom vedea acolo expuse diverse marci. Ideal ar fi sa vanda si permise ANPA, sa vina asociatiile de pescari sa isi faca vanzare. Dar asta e un vis...
Fario_nebunu scrie: Ideal ar fi sa vanda si permise ANPA, sa vina asociatiile de pescari sa isi faca vanzare. Dar asta e un vis...

da, buna, merge, as cumpara si eu permise pt cativa ani de acum incolo, poate le dau cu reducere ... macar stim o treaba .... luam acum si platim pt tot ce va urma (oare ce va fi

altfel : pe saitul aventuri am vazut ca CABELA'S vine la standul nauticlife.
cred ca singuri (fara invitatie) nu veneau.
voi ce ziceti ?
-
- veteran
bahhhh...tu vrei sa-l atragi in capcana pe nea fane. mare bagabont!Fario_nebunu scrie:Fratilor, daca nici criza asta economica globala nu a dus la scaderea pretului la scule de pescuit, cum credeti ca la targ vor fi mai convenabile ca pret? Am vorbit si cu americani si cu canadieni si mi-au spus ca au cam acelasi pret sculele desi e clar ca vanzarile au scazut. La noi f rara vezi chilipiruri. Acum 1 an agaricii de la Gipo dadeau un produs gratuit daca luai 2 platite. Am luat 3 mulinete si una a fost gratis. Acum nisi asta nu se mai aplica. Dar bine ca e targul asta, vom vedea acolo expuse diverse marci. Ideal ar fi sa vanda si permise ANPA, sa vina asociatiile de pescari sa isi faca vanzare. Dar asta e un vis...

in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
-
- veteran
Hahaha, chiar arat a om care se milogeste sa ia permis "gratis" (vorba vine...) de la nea Fane? Nu am nevoie, suma e infima si am in Bucuresti destule asociatii de pescari, sau daca nu aici poate in Targoviste sau in Brasov, Sinaia etc. Deci am alternative, nu stau eu in marea oferta a lui Nea Fane.melculbeat scrie:
bahhhh...tu vrei sa-l atragi in capcana pe nea fane. mare bagabont!

Re: ROMEXPO
sunt cu siguranta preturi promo.asta toamna am luat si boblere si mulineta si milte alte nimicuri.paulus scrie:Salut. Am auzit ca inte 18-21 martie e la romexpo expozitie cu vanzare de pescuit si vanatoare. Are careva vreo idee daca ar fi mai ieftine lucrurile pe acolo?