ROMEXPO
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
- Rapala Man
- veteran

-
ANDREI RIGA
- veteran

Interesant este cina va expune in cele doua targuri, ca prea multi expozanti nu sunt nici pentru un targ , daramite ptr doua. Sunt si eu curios cum o sa mute , sa zicem Energofish-ul ditai standul dintr-o locatie in alta in doar doua zile.Si nu numai ei. Ca pe prafu' asta nu cred io ca baga cineva bani in doua standuri...

:)
Eu astept ceva targuri de antichitati, moncher, cu ceasuri de buzunar si ceasuri de mana mecanice..
Astea sunt adevaratele frumuseturi ...Are cineva ceasuri de buzunar sau de mana ( SWISS MADE ) si le tine uitate prin ceva sertare ? V-as fi recunoscator. Multumesc.
P.S. Scuze de off-topic
P.S. Scuze de off-topic
Pescuit. Natura si pasiune. Departe de lumea dezlantuita.
Re: ROMEXPO
Sigur sunt reduceri.La fiecare targ au fost.Eu am cumparat mereu cate ceva,voblere,ace,lingurite,fire,etc.,insa nu te astepta la "obiecte" mai mari si pretioase.Mai sunt diverse produse de genul"2+1" sau "cumperi o galeata primesti un ac"paulus scrie:Salut. Am auzit ca inte 18-21 martie e la romexpo expozitie cu vanzare de pescuit si vanatoare. Are careva vreo idee daca ar fi mai ieftine lucrurile pe acolo?
Invata sa te descurci singur ! Cand vei avea o problema vor disparea toti !
treaba e ca trebuie sa ma decid ca vreau sa imi iau un bat o mulineta si toate cela pentru o trusa cat de cat ok.. da nush intre ce sa aleg shimano daiwa sau maver tinand cont ca pt bat nu am decat 200 ron si nu e pt o specie anume..asa mai universal(daca exista) .Calitate pret cam care ar putea fi mai ok?