ROMEXPO

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 11 Mar 2010, 19:55

La targul de anul trecut am avut deziluzii mari apropo de preturi...
Ofera este intr-adevar foarte variata si gasesti cam tot ce iti doresti.
RX6 & Daiwa SS owner!

paulus
junior
junior

Mesaj de paulus » 11 Mar 2010, 20:13

"Cu 200 nu prea-ti faci tu trusa completa," . pai 200 pt lanseta doar. pt restu sunt alti bani. :lol: si de pescuit le cam alternez
ba pe lac ba pe rau.. Acum voi mai stiti cam e e cat de cat ok. ms

cristi cristi
veteran
veteran

Mesaj de cristi cristi » 11 Mar 2010, 23:21

Ma scuzati dar cred ca n-am inteles bine ,este invitat cabelas la targ :shock: sau... sa stiu si eu sa nu-mi fac mari sperante :?

BaTMaN
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de BaTMaN » 11 Mar 2010, 23:37

cristi cristi scrie:Ma scuzati dar cred ca n-am inteles bine ,este invitat cabelas la targ :shock: sau... sa stiu si eu sa nu-mi fac mari sperante :?
Cei de la NauticLife sunt importatori-distribuitori Cabelas.
Invata sa te descurci singur ! Cand vei avea o problema vor disparea toti !

cristi cristi
veteran
veteran

Mesaj de cristi cristi » 12 Mar 2010, 00:15

Mersi mult ne intalnim la expozitie :D

horia flucus
veteran
veteran

Mesaj de horia flucus » 12 Mar 2010, 00:23

shimano scrie:Cu 200 nu prea-ti faci tu trusa completa, no offense...eventual un batz si-o mulineta, dar fara fir, voblere si rotative....totusi, la ce specimene de pesti te-ai gandit sa dai? In functie de asta, putem cauta ceva pentru mana si buzunarul tau... :wink:
Descurajezi lumea...daca am inteles bine se vrea a se cumpara un bat cu 200 RON.
La banii astia gasesti ceva corect la pret daca nu tintesti un stil de pescuit anume.
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 12 Mar 2010, 00:46

Daca am inteles eu bine NauticLife aduce barci and related...nu va faceti sperante desarte in legatura cu echipamente de pescuit....Sper sa gresesc dar nu cred.
Reclama aia de pe spatele revistei era de marketing...ca da bine numele firmei de peste ocean, pe coperta de spate tiparit cu litere enorme...dar .......... :cry:

gabbyy77
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gabbyy77 » 12 Mar 2010, 09:57

ULK nu e chiar asa. cica o sa aiba deschiderea la reprezentanta Cabela's la targ, si daca intri pe site scrie ca este in curs de refacere , deci se pare ca vor intra tare. sa speram ca si preturile vor fi mici si gama de produse mare , si nu invers.
Viata bate filmu'

BaTMaN
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de BaTMaN » 12 Mar 2010, 12:17

ULK scrie:Daca am inteles eu bine NauticLife aduce barci and related...nu va faceti sperante desarte in legatura cu echipamente de pescuit....Sper sa gresesc dar nu cred.
Reclama aia de pe spatele revistei era de marketing...ca da bine numele firmei de peste ocean, pe coperta de spate tiparit cu litere enorme...dar .......... :cry:
Mai este cineva,o firma,(nu pot da numele sa nu se creada ca fac reclama)care are marfa de la Cabela's.Au fost si acum un an,mi-am luat ceva gruburi de la ei.Au costume,incaltaminte,matrite,mai multe.Acum nu stiu daca au stand si anul acesta.!!!:cooler:
Invata sa te descurci singur ! Cand vei avea o problema vor disparea toti !

c.catalin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de c.catalin » 12 Mar 2010, 13:05

macar un indiciu ... ceva acolo ... :(

Scrie răspuns