ROMEXPO
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- cristi cristi
- veteran
- cristi cristi
- veteran
-
- veteran
Descurajezi lumea...daca am inteles bine se vrea a se cumpara un bat cu 200 RON.shimano scrie:Cu 200 nu prea-ti faci tu trusa completa, no offense...eventual un batz si-o mulineta, dar fara fir, voblere si rotative....totusi, la ce specimene de pesti te-ai gandit sa dai? In functie de asta, putem cauta ceva pentru mana si buzunarul tau...
La banii astia gasesti ceva corect la pret daca nu tintesti un stil de pescuit anume.
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!
Daca am inteles eu bine NauticLife aduce barci and related...nu va faceti sperante desarte in legatura cu echipamente de pescuit....Sper sa gresesc dar nu cred.
Reclama aia de pe spatele revistei era de marketing...ca da bine numele firmei de peste ocean, pe coperta de spate tiparit cu litere enorme...dar ..........
Reclama aia de pe spatele revistei era de marketing...ca da bine numele firmei de peste ocean, pe coperta de spate tiparit cu litere enorme...dar ..........

Mai este cineva,o firma,(nu pot da numele sa nu se creada ca fac reclama)care are marfa de la Cabela's.Au fost si acum un an,mi-am luat ceva gruburi de la ei.Au costume,incaltaminte,matrite,mai multe.Acum nu stiu daca au stand si anul acesta.!!!:cooler:ULK scrie:Daca am inteles eu bine NauticLife aduce barci and related...nu va faceti sperante desarte in legatura cu echipamente de pescuit....Sper sa gresesc dar nu cred.
Invata sa te descurci singur ! Cand vei avea o problema vor disparea toti !