ROMEXPO
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Apropos de energo...bogdan2fast scrie:nici un fel de chilipir la energo sliderele sunt deja 35 lei. Am vrut sa cumpar o lanseta de la ei (et jerck30-60 gr)pe pagina lor pret recomandat 97 ron la stand 196 ron raspunsul lor a fost asta este pretul la expo.Si mai sunt o multime de exemple
Ati vazut pe undeva Salmo Hornet sau Tiny?
Sau rotative Mosca?
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!
sa stii ca slidere de la salmo nu aveau numai energo.mai aveau si altzii si erau mai ieftine ca la standul lor cam cu 2 sau 3 lei.bogdan2fast scrie:nici un fel de chilipir la energo sliderele sunt deja 35 lei. Am vrut sa cumpar o lanseta de la ei (et jerck30-60 gr)pe pagina lor pret recomandat 97 ron la stand 196 ron raspunsul lor a fost asta este pretul la expo.Si mai sunt o multime de exemple
- PODOSU DOREL
- utilizator constant
bogdane nu mai critica energo ca vine vijelie iti spune o poezie si inchide topicubogdan2fast scrie:nici un fel de chilipir la energo sliderele sunt deja 35 lei. Am vrut sa cumpar o lanseta de la ei (et jerck30-60 gr)pe pagina lor pret recomandat 97 ron la stand 196 ron raspunsul lor a fost asta este pretul la expo.Si mai sunt o multime de exemple

-
- veteran