fa acelasi lucru cu un fir mono ....ghici rezultatulSF scrie:Am mai zis , luati o bucata de FC ,2 m , asa , mai gros , trageti de el pina se rupe si vedeti cum se prezinta si cat isi revine ! Nu-si revine de totTavi scrie:hai sa incercam o definire a termenilor
din ce imi aduc io aminte, elasticitatea e acea proprietate a unui material de a se deforma si a reveni la forma initialaRamane mai putin rigid , devine ceva mai moale decat nou si nestresat !
Acuma depinde taman de prejudecati, poti sa o ti pina la adinci batrinete cu mono si barbete , sa prinzi multi cleni mai mititei si cate unu mai rasarit sau sa dai cu textil si liplesuri , cleni mai putini la numar insa cu o medie mai mare in greutate !
30 de cm de leader nu rezolva nimic , cu exceptia cazului in care ii un leader pentru dinti , gros .

acu nu cred ca muscaru 13 s-o referit ca e perfect elastic
pai cred ca tocmai ai mai comis o prejudecata

de ce crezi ca la mono cu barbeta se prind doar mici si multi si doar cate unu mai rasarit ?
daca dai de un loc unde se atin adevarati , poi numa din aia iei , la mono si barbeta

de ce crezi ca la mono cu barbeta doar tarai liniar si plictisitor ceva ?
ai dat cu voblere cu barbeta , ...pe cadere ?...pe cap de lanseu sau jiguite la diverse adancimi ?....sa vezi cum iti pleaca firu sau te ia de mana ?
ai dat cu voblere cu barbeta ce imita goange si care pe cap de lanseu la pleznita is luate de clenoci ?
Si pe care trebe sa le plasezi ...asa....intr-un ,,ochi '' de apa ?
si apa e limpede si vezi cum vine clenocu de dedesubt , se uita la ea , si apoi o soarbe si nu stii cum sa faci sa-l intepi mai iute ?
no , ii asa plictisitor cu mono si barbeta ?