Recomandare echipament pentru stiuca

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 21 Noi 2005, 17:52

zvic scrie:Vad ca postul meu a starnit multe discutii.
Mi-am dat si eu seama in cele din urma ca teoria aia cu diferenta intre puterile de aruncare este o prostie, nici nu mai stiu de unde mi-a ramas prin memorie, ii dau dreptate lui Adelin cu informatia luata de buna si nerumegata.
Nu sunt un "profesor" nici de paie nici de alt fel si nici nu ma tin, sunt mai degraba un elev, mai mult sau mai putin silitor, care se pare ca nu si-a facut lectia.
Am postat pentru ca si pe mine ma intereseaza subiectul determinarii actiunii unei lansete, am scris ce fac eu pentru a-mi face o impresie despre aceasta - se pare ca nici acest lucru nu l-am facut corect. Macar sunt oameni aici pe forum de la care pot invata.

Numai bine !

E mare lucru sa vezi cand gresesti, sa RECUNOSTI si sa te corectezi!
Sunt convins ca ai inteles ce am vrut sa spun si ca "mistocareala mea" a fost de bun augur. Sa stiti de la batranul Adelin: ce inveti prin "bascalie" nu uiti niciodata!
:lol:

...binenteles nu daca faci din asta un mod de viata, nu-i asa Michael-e? :cry:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 21 Noi 2005, 19:57

todi scrie:Michael, multi "pescari" mi'au atras atentia ca nu tin batul corect - mana mea dreapta e aproape toata pe blank, nu pe pluta - argumentandu-mi ca greutatea nu e concentrata in pumn, batul nu e echilibrat cu mulineta, etc.

da, simti mai bine, intepi mai indesat, dar sa vezi ce antebrat am :lol: renunti la un aspect al pescuitului oarecum comod in favoarea unui mic procent de eficacitate.
Mersi Todi,ma gandisem si eu la varianta asta,dar ar fi ideal daca as gasi o lanseta cu portiune de blank descoperit...nu de alta,dar ma curentez mai usor in caz de fulgere :lol: ,sau ii curentez eu pe pesti? :roll:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 21 Noi 2005, 20:08

Adelin scrie: ....la Michael ce se mai vede cate ceva, caci cei ce nu se vad...pentru mine nu exista! :wink:
...cu alte cuvinte ...putini pescari, multi agarici! :wink:
nu fii rau Adeline,ca nu toti au camere digitale,eu am abia de vreo 2 luni,daca aveam de mai mult timp....aveai ce vedea... :roll:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 21 Noi 2005, 20:12

Adelin scrie: Sa stiti de la batranul Adelin: ce inveti prin "bascalie" nu uiti niciodata!
:lol:

...binenteles nu daca faci din asta un mod de viata, nu-i asa Michael-e? :cry:
la ce anume te referi Adeline?Din ce anume sa nu fac un mod de viata?

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 21 Noi 2005, 20:26

Michael scrie:
Adelin scrie: ....la Michael ce se mai vede cate ceva, caci cei ce nu se vad...pentru mine nu exista! :wink:
...cu alte cuvinte ...putini pescari, multi agarici! :wink:
nu fii rau Adeline,ca nu toti au camere digitale,eu am abia de vreo 2 luni,daca aveam de mai mult timp....aveai ce vedea... :roll:
Multam fain, am vazut destul. Imtr-adevar o camera digitala cu functia MACRO, te ajuta sa obti mai multa claritate la microexemplarele fotografiate de tine. Uite a sa nu mai zici ca sunt rau, iti sugerez aparatul cu care sigur pestii tai vor arata altfel: http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... id=0035965
Eu il folosesc de doi ani si sunt foarte multumit.
Dar uite poti sa ne povestesti cate ceva, de pe vremea cand nu aveai camera digitala.Eu te cred pe cuvant! Si nici nu sunt ciudos! :?

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 21 Noi 2005, 20:51

Moshule,camera mea are si functia macro printre altele,dar inca sunt novice in a o folosi (vezi,am taria sa recunosc)+ca in clipa in care am o captura,primul meu gand e cum sa o eliberez cat mai repede si fara a o stresa,nu sa fac reglaje la camera. :wink:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 21 Noi 2005, 20:53

Adelin scrie: Dar uite poti sa ne povestesti cate ceva, de pe vremea cand nu aveai camera digitala.Eu te cred pe cuvant! Si nici nu sunt ciudos! :?
E,uite ca nu-ti povestesc,poate sunt un trombonist :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 21 Noi 2005, 21:06

Michael scrie:Moshule,camera mea are si functia macro printre altele,dar inca sunt novice in a o folosi (vezi,am taria sa recunosc)+ca in clipa in care am o captura,primul meu gand e cum sa o eliberez cat mai repede si fara a o stresa,nu sa fac reglaje la camera. :wink:

Pai iar te contrazic, ai o poza in care puiul unui pui de salauash e aranjat frumos langa lanseta ta, in iarba....nimic deosebit pana aici, dar linguroiu egal cu marimea lui nu crezi ca-l streseaza, pentru ca il tine cam fortat in gura. :lol: Scuze, :lol: nu m-am putut abtine... :lol:

Pentru cei ce nu stiu: http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=424

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 21 Noi 2005, 21:12

Adelin scrie: Pai iar te contrazic, ai o poza in care puiul unui pui de salauash e aranjat frumos langa lanseta ta, in iarba....nimic deosebit pana aici, dar linguroiu egal cu marimea lui nu crezi ca-l streseaza, pentru ca il tine cam fortat in gura. :lol: Scuze, :lol: nu m-am putut abtine... :lol:
Ce funny esti... :lol:
Pai daca lui i-a fost pofta de acel linguroi,l-am lasat sa-l savureze un pic,oricum s-a intors printre ai lui nevatamat :wink:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 21 Noi 2005, 21:13

Michael scrie:
Adelin scrie: Pai iar te contrazic, ai o poza in care puiul unui pui de salauash e aranjat frumos langa lanseta ta, in iarba....nimic deosebit pana aici, dar linguroiu egal cu marimea lui nu crezi ca-l streseaza, pentru ca il tine cam fortat in gura. :lol: Scuze, :lol: nu m-am putut abtine... :lol:
Ce funny esti... :lol:
Pai daca lui i-a fost pofta de acel linguroi,l-am lasat sa-l savureze un pic,oricum s-a intors printre ai lui nevatamat :wink:
Perversa mica ce esti... :twisted:

Scrie răspuns