Sa nu exageramAdelin scrie:Ca sunt un pustan, care inca nu are liceul terminat?

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Michael,Michael scrie:Jean;tocmai asta e problema,batul pe care-l am este super-ok pentru stiuca,avat,clean,dar fiind mai moderate,nu simt prea bine cum evolueaza shad-ul sau grub-ul tarat pe fundul apei,tocmai din cauza ca se flexeaza la cea mai mica rezistenta pe care o intampina plasticul.Am incercat in schimb un Trabucco mai rigid,cu textil Fireline si mi-a placut cum simteam evolutia nalucii,chiar si cea a voblerului.
Dottore,dr.pike scrie:OFFTOPICPana si acolo departe in USA se stie ca in Romania exista posturi de televiziune si un post de radio la care te uiti - otvJean Scurtu scrie:Michael,
Am pescuit odata la SARULESTI acum 4-5ani la salau cu batul lui Victor Tarus,pescuit ce s-a aratat si la TV pe postul OTV.
Jean Scurtu:D:D
...desi nu s-ar parea..Adelin scrie:
Sunt muult mai in varsta!
tareee frateGerula scrie:Numai biologic sau si intelectual?![]()
Jean:spune-mi,te rog,pentru a simti tot asa cum trebuie,in blank,trebuie sa ai contact direct cu blank-ul,cu degetul,cu palma,etc?Jean Scurtu scrie:
Cand e vorba de pescuitul la jig nu e important ,e f. important calitatea batului,de fapt a blank-ului ca sa sesizezi ce se intampla sub apa...
...pe cand cu ALL STAR-UL am simtit majoritatea atacurilor la aceeasi distanta.
Jean Scurtu
Gerula scrie:Sa nu exageramAdelin scrie:Ca sunt un pustan, care inca nu are liceul terminat?. As paria pe intervalul 22-27
![]()
Numai biologic sau si intelectual? .