Recomandare echipament pentru stiuca

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
dragos_g
senior
senior

Mesaj de dragos_g » 22 Noi 2005, 17:00

Dane, fa ceva ca iau oamenii telecomanda si schimba postul :twisted:
On topic: mi-e sila de ce am vazut aici!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 22 Noi 2005, 17:39

Gerula a scris:"Daca din tot ce-am scris eu aici tu deduci ca n-am habar de lansete in general, te compatimesc sincer.[/quote]"

Omule, dar tu duci lipsa de simtul ridicolului, pai citeste titlul discutiei, ca doar e al tau! Eu daca as fi strigat in gura mare, cum ai facut tu ca vrei lanseta pentru stiuca, mi-ar fi fost jena sa intru in polemicile in care ai intrat. Daca ai fi constient unde esti, eu cred ca de maine ai posta sub alt nume, dar nu esti.
Hai sa intram putin in miezul problemei: daca ai fi pescar adevarat ar trebui sa sti ca pescuitul stiucii nu inseamna sa dai cu o lanseta cu care sa abordezi toate modalitatile in care aceasta poate fi prinsa. De la mort manie, si pana la cel mai extravagant mod de a pescui cu naluci, pescarul trebuie sa adapteze lanseta si tot angrenajul, la conditiile, care din pacate nu sunt toate la fel. Ce bine ar fi daca am putea gasi undeva lanseta universala de stiuca pe care o cauti tu. Pai bai mojice, daca iti spun cu cate lansete pescuiesc la stiuca, fara sa am nici pe departe tot ce-mi doresc, o sa spui iar ca sunt cine stie cum si ca am nasu' mare si urechile clapauge.... :wink:

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 22 Noi 2005, 18:24

Adelin scrie: Omule, dar tu duci lipsa de simtul ridicolului, pai citeste titlul discutiei, ca doar e al tau! Eu daca as fi strigat in gura mare, cum ai facut tu ca vrei lanseta pentru stiuca, mi-ar fi fost jena sa intru in polemicile in care ai intrat. Daca ai fi constient unde esti, eu cred ca de maine ai posta sub alt nume, dar nu esti.
Daca ai fi citit mai departe decat titlul topicului, vedeai si de ce am cerut ajutor. Nu am cataloage de la firmele mari, sa stiu fisa tehnica a fiecarui produs in parte, si am sperat ca daca exista astfel de pasionati pe forum as putea scuti numeroase ore de rascolit pe net.
E interesant din punct de vedere psihologic modul in care ataci tu, neputand sa-mi combati argumentele imi combati dreptul de a le exprima :lol: :lol: :lol:

Adelin scrie: Hai sa intram putin in miezul problemei: daca ai fi pescar adevarat ar trebui sa sti ca pescuitul stiucii nu inseamna sa dai cu o lanseta cu care sa abordezi toate modalitatile in care aceasta poate fi prinsa. De la mort manie, si pana la cel mai extravagant mod de a pescui cu naluci, pescarul trebuie sa adapteze lanseta si tot angrenajul, la conditiile, care din pacate nu sunt toate la fel. Ce bine ar fi daca am putea gasi undeva lanseta universala de stiuca pe care o cauti tu. Pai bai mojice, daca iti spun cu cate lansete pescuiesc la stiuca, fara sa am nici pe departe tot ce-mi doresc, o sa spui iar ca sunt cine stie cum si ca am nasu' mare si urechile clapauge.... :wink:
Dragul meu, eu nu fac altceva decat spinning cu artificiale. Daca tu dai cu sapte lansete diferite pentru asa ceva, bravo tie, eu car doua cu mine cand dau din barca si una singura cand dau de pe mal (cealalta ramane in portbagaj, de rezerva). Probabil ca setul de nspe lansete pe care-l cari dupa tine te face sa te simti mai pescar :lol: .
Ti-as atrage insa atentia ca nu mi-am permis pana acum sa-ti arunc nici un fel de epitet si ti-as sugera sa faci la fel. Nu stiu cu pescuitul cum te descurci, dar mi-e foarte evident ca la cei 7 ani de acasa stai foarte prost :? .
Cu lacrimi Bastus!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 22 Noi 2005, 18:58

Gerula scrie: Dragul meu, eu nu fac altceva decat spinning cu artificiale. Daca tu dai cu sapte lansete diferite pentru asa ceva, bravo tie, eu car doua cu mine cand dau din barca si una singura cand dau de pe mal (cealalta ramane in portbagaj, de rezerva). Probabil ca setul de nspe lansete pe care-l cari dupa tine te face sa te simti mai pescar :lol: .
Ti-as atrage insa atentia ca nu mi-am permis pana acum sa-ti arunc nici un fel de epitet si ti-as sugera sa faci la fel. Nu stiu cu pescuitul cum te descurci, dar mi-e foarte evident ca la cei 7 ani de acasa stai foarte prost :? .
Si tu stai prost cu memoria, ex:"N-a zis nimeni nimic de "internabil", ci doar de infantilism..."

E misto cand lasi lanseta in portbagaj , asa de rezerva...

...si asta e ultimul meu post!...aici...

Tin sa concluzionez ca mi-ai facut o parere buna ca si pescar...tine-o tot asa! :lol:

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 22 Noi 2005, 19:09

Daca dupa tine e tot una sa-i spui cuiva, in mod civilizat, ca da dovada de infantilism cu a-i spune "bai mojice", eu nu mai am nimic de comentat.

Parerea ta despre mine ca pescar nu ma intereseaza in nici un fel, cata vreme nici nu faci parte dintre prietenii sau macar cunoscutii mei, si nici nu esti vreo autoritate in materie. Daca aveai putina maturitate in gandire ti-ai fi dat singur seama de lucrul asta, si nu te mai puneai intr-o postura ridicola.

P.S. Cea mai tare chestie ar fi acum sa apara un user nou care sa ma injure subit :lol: :lol: :lol: . Asta in vreme ce "Adelin" s-ar tine desigur de cuvant :roll: .
Cu lacrimi Bastus!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 22 Noi 2005, 19:43

...unul din sensurile. cuvantului "mojic" luat din DEX: om de rand. :wink:
...no comment!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 22 Noi 2005, 19:52

Adelin scrie:
...si asta e ultimul meu post!...aici...
Adelin scrie:...unul din sensurile. cuvantului "mojic" luat din DEX: om de rand. :wink:
...no comment!

Chiar ca no comment. Mai ales ca degeaba incerci sa "te scoti" cu chestia asta, sensul uzual e binecunoscut.
Cu lacrimi Bastus!

ovidius
veteran
veteran

Mesaj de ovidius » 24 Noi 2005, 11:36

Bai, ce observ io p'acilea ? :D E serioase, e pe bune, e pe "sotii" sau glume.
Dac'o tineti mult asa
Io va fac o poezie
Ca in versuri ii frumos
Despre pescuit a scrie
:wink:

Scrie răspuns