Recomandare echipament pentru stiuca

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 22 Noi 2005, 15:46

parca as citi forumurile aratate de dan despre pescuitul la crap :lol: si atunci am ras tot asa, dar cu 3-4 explorere deschise.

pana la urma, batul de stiuca e bat de oscilanta, sau nu? :?: de ce sa nu fie telescopic, bleg, prost, carbon, fast, fibra de sticla, etc. atata vreme cat o tinichea o tragi prin apa cu orice?

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 22 Noi 2005, 15:52

Calone scrie:

Interventia mea a fost facuta tocmai din cauza ca nu erati maleabili , cum a aparut unu cu alta opinie cum deja ati degenerat discutiile .
adica...cum a aparut "unu" cu mishtouri la discutiile care se purtau aici...
Calone scrie:
Si credema ca am citit toata cearta voastra si nu aveti deloc dreptate .. tu si michael , de zvic nu am ce zice .
s-a gasit cine sa ne judece... :lol: :lol: :lol:
Calone scrie:
Mai un ex. : " michael zicea : daca aveam digital sigur avea ce arata " . Io nu cred .
sunt foarte multi pescari,care pescuiesc de placere si nu au camere,deci nu pot sau nu au nevoie sa demonstreze nimic.
Calone scrie:
Iar daca tu judeci pescarii dupa concursurile castigate atunci poti lua lectii de la varamea care la 5 ani a luat loc. I la albitura pe lacul secu CS .
Ce pescarita desavarsita , nu
are pe cine sa semene,doar esti un maestru in ale pescuitului,nu?nimeni nu se compara cu tine si cei pe care-i pupi in ....... :lol: ,sorry,nu m-am putut abtine :lol: :lol:
Calone scrie: Inca ceva : io merg la peste din placere nu sa fiu in competitie cu nimeni . Acu daca mai si prind e bine . Daca nu iar e bine , iar daca altul prinde e si mai bine . Nu am fost invidios niciodata .
:lol: pe cine incerci sa aburesti aici? nu tu-mi spuneai pe privat ca trebuie periodic sa incarci cate o poza sa vada lumea ca stii sa prinzi? :lol:
Calone scrie: Eu doar am intervenit in discutia voastra cu gandul ca poate pan la urma va deschidetii unghiul de privire si la ce zic altii . Dar vad ca se ramane tot la ideea de janta .
Oare de unde puteti fi apucati ? de spitze ?
te-ai bagat si tu la pupat stii tu unde si pe cine :lol:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 22 Noi 2005, 15:59

Calone scrie:Bai Michael nu mai radi fortat :))
asta mi place la tine intodeauna , cat de rau te atatci :lol:
numai un pic sa ti dea omu si direct tre sa iesi deasupra .
Acum de frica ta ti spun ca am glumit anterior sper sa ma scuzi si sa nu mi tragi vreo batai :P

acu cinstit cate bete ai ?
1 sau 2 , sau ai avut 2 unu s-a rupt si ai ramas cu 1 dragostea dantai ?
pe bune ... :wink:
nu rad fortat "maestre" calone,chiar m-ai distrat azi,esti taaaare :lol: :lol: :lol:

chiar nu conteaza si nu cred ca e treaba ta cate bate am,daca am cu ce pescui si mai si prind,e suficient pentru mine.
vezi,desi afirmi ca nu te caracterizeaza concursurile,acum vrei sa ne intrecem in bete??? :lol:

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 22 Noi 2005, 16:03

pe cine incerci sa aburesti aici? nu tu-mi spuneai pe privat ca trebuie periodic sa incarci cate o poza sa vada lumea ca stii sa prinzi?
din cate mi amintesc io nu am vb. de poze cu tine pe privat
si niciodata nu te-am abordat io pe privat
toate pozele ti sunt dedicate sa vezi ca stiu sa prind
iar pe cei care i pup in *** isi fac inainte clisma
vezi d aia am noroc la peste
nici nu te credeam asa de dobitoc :oops: :D :oops:
tu esti protagonistul din cantecele cu ghitzaghitzalau ?

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 22 Noi 2005, 16:07

asta e....fiecare arata cat poate,tu ti-ai demonstrat deja valoarea ca om,ca la pescuit esti "maestru". :lol:
Mare pacat este ca noi toti am demonstrat public cat de solidari suntem noi,cei din Banat :(
Incepand de acum nu mai raspund nici unei provocari de scandal al vreunui "maestru" in ale pescuitului :!:
cineva trebuie sa renunte la discutiile astea de 2 lei... :roll:

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 22 Noi 2005, 16:11

si inca una ontopic:

Gerula, eu nu inteleg chestia cu sarcina, citez: "sa reziste la 21 lbs adica 9 kg", sau ceva de genul asta. Inca o data, nu inteleg, sa reziste la o forta de 9 kg? adica sa prinzi 9 kg de stiuca de ex. si sa o ridici in bat?

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 22 Noi 2005, 16:25

Gerula scrie:
Adelin scrie: Daca e sa stabilim profilul fiecaruia dupa postarile sale, eu as putea fi internabil, tu, chiar si dupa ultima postare, ai putea fi dat la gradinita, altii ar trebui sa serveasca cursuri de initiere in ABC-ul pescuitului, dar sigur ca noi nu ne judecam aici dupa astfel de criterii.....valoarea noastra ar trebui sa fie masurata in "kilograme peste", dar uitandu-ma prin galeriile personale, sau la galeria foto, observ mari diferente la cantar.
....la Michael ce se mai vede cate ceva, caci cei ce nu se vad...pentru mine nu exista! :wink:
...cu alte cuvinte ...putini pescari, multi agarici! :wink:
N-a zis nimeni nimic de "internabil", ci doar de infantilism, dar vad ca n-ai putut trece de nivelul unui simplu "ba tu". :lol: :lol: :lol:
Observ ca intre timp ai dat-o pe poze, spune-mi si mie, daca esti asa mare pescar, ce concursuri importante ai castigat? Ca poze cu pesti pe malul lacului poate face orice pacalici care stie unde-i Carrefour :roll: (nu zic ca-i cazul tau, dar intelegi ideea). Oricum, se vede treaba ca trebuie sa ma apuc si eu sa-mi umplu galeria personala, altfel ma scoate "maestrul" Adelin de agarici :lol: :lol: :lol: .
Poate printre noi e cineva care sa ne spuna daca e normal sa vrei dar sa nu sti ce, sa fi indrumat, dar sa nu mai fi sigur ca mai vrei, apoi sa nu mai vrei, dar sa vrei altceva care nici nu prea conteaza ca nu e de fapt ceea ce vrei, iar in final sa-ti dai seama ca din agiamiu poti deveni foarte repede expert. Urmariti subiectul de la prima pagina si ve-ti descoperii personajul!

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 22 Noi 2005, 16:33

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sa va zic ce am inteles eu din disutiile astea:
-Adelin face poze cu pesti cumparati :lol: :lol: (rushinicaaaaa)
-calone il pupa-n c.u.r. pe Adelin :lol: :lol: :lol: :lol:
-calone nu stie sa prinda peste :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (asta e tare de tot)
-amandoi, impreuna, habar nu au sa pescuiasca :lol: :lol: :lol:

sunt dezamagit :( mai bine ma opresc aici cu concluziile :roll:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 22 Noi 2005, 16:41

... si cand te gandesti ca iarna de-abia a inceput... Baieti, lasati-o mai moale, aveti timp destul pana la primavara!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Imagine

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 22 Noi 2005, 16:42

Adelin scrie:Poate printre noi e cineva care sa ne spuna daca e normal sa vrei dar sa nu sti ce, sa fi indrumat, dar sa nu mai fi sigur ca mai vrei, apoi sa nu mai vrei, dar sa vrei altceva care nici nu prea conteaza ca nu e de fapt ceea ce vrei, iar in final sa-ti dai seama ca din agiamiu poti deveni foarte repede expert. Urmariti subiectul de la prima pagina si ve-ti descoperii personajul!
Omule, eu n-am avut in viata mea o telescopica, si acum imi venise aceasta idee. Era normal sa intreb, dar am impresia ca tu in locul meu n-ai fi intrebat in jur, sa vezi ce zic oamenii care au avut asa ceva. Probabil te-ai fi dat expert si in telescopice, cum te dai si in lansete "normale", desi sa ma ierte Dumnezeu, dar din ce-am citit aici, nu prea reiese ca ai avea habar despre ce vorbesti.

Daca din tot ce-am scris eu aici tu deduci ca n-am habar de lansete in general, te compatimesc sincer.
Cu lacrimi Bastus!

Scrie răspuns