Recomandare echipament pentru stiuca

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 22 Noi 2005, 11:02

Vad ca tre sa ai ultimul cuvant si nu pot sa ti iau placerea asta .
Argumentele erau ca daca esti cat de cat versat in pescuit daca te duci intr-un magazin si iei in mana un bat si il scuturi un pic sti daca e ala care il vrei sau nu , si cam atat .
Nu poti determina actiunea sau rapiditatea sau rezerva de putere , tragandui firul prin inele si facand exercitii cu ea ,.
Io ti arat daca vrei 3 lansete de aceiasi lungime si actiune si de aceiasi marca si fel care se comporta diferit una fata de alta .

Raman la ideea ca daca o scuturi un pic sti daca e ce vrei sau nu . Nimic mai simplu.

wilddanube
veteran
veteran

Mesaj de wilddanube » 22 Noi 2005, 11:18

Pasiune mare fratilor. N-o s-o rezolvati decat pe apa, daca va veti intalni.

Sa va zic eu care-i cel mai bun echipament pentru stiuca in sezonul asta. Echipamentul de protectie si incalzire. Ce lansete de lungimi si actiuni diferite ? Ce fire, blinkere si alte cele ?
De vreun motor cu mansa incalzita ati auzit ? Sau de vreo lotca cu calorifere ?

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 22 Noi 2005, 11:59

Barca cu calorifer am vazut , la Gyorg sau Robopopper .
numa ca nu era pentru incalzit , nu......caloriferu era legat cu sfoara si era pe post de ancora :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 22 Noi 2005, 13:27

Calone scrie:Vad ca tre sa ai ultimul cuvant si nu pot sa ti iau placerea asta .
Daca asta ai dedus tu din ce-am zis eu, ma abtin sa mai comentez.
Calone scrie: Argumentele erau ca daca esti cat de cat versat in pescuit daca te duci intr-un magazin si iei in mana un bat si il scuturi un pic sti daca e ala care il vrei sau nu , si cam atat .
Nu poti determina actiunea sau rapiditatea sau rezerva de putere , tragandui firul prin inele si facand exercitii cu ea ,.
Io ti arat daca vrei 3 lansete de aceiasi lungime si actiune si de aceiasi marca si fel care se comporta diferit una fata de alta .

Raman la ideea ca daca o scuturi un pic sti daca e ce vrei sau nu . Nimic mai simplu.
Eu zic ca e absolut imposibil sa-ti dai seama de felul in care se comporta o lanseta in sarcina dac-o scuturi putin. Iti poti eventual face o idee despre actiune, dar cam atat.
Cu lacrimi Bastus!

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 22 Noi 2005, 14:08

discutiile cu privire la echipamente sunt cele mai interesante de regula, mai ales daca apar in discutie poze, concursuri si alte dovezi de maiestrie :lol:

gabor
senior
senior

Mesaj de gabor » 22 Noi 2005, 14:55

dar din pacate se sting ...
despre ce s-a mai discutat si nu s-a mai atins subiectul dup-aia? americane/europene, lungi/scurte ...? acum cu actiunea. cred ca trecem la putere si nu ne mai punem alte probleme. mi se pare mie sau au fost toti mai putini participanti?

Mshad
veteran
veteran

Mesaj de Mshad » 22 Noi 2005, 14:59

Calone scrie:
Astea clar sunt falsuri.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 22 Noi 2005, 15:24

Calone scrie:Sa inteleg ca ii dai duma lui adelin ca " esti mare " cum ai mai dato tu asa .... esti un fel de bataush ???? :lol: :lol:
hai sa ti zic eu un secret : Adelin are si el prieteni " mici " :oops:
in primul rand asta era o afirmatie in gluma la "anecdota" lui Adelin.
Calone scrie: dupa ce sustii afirmatiile unor idioti obtuzi care nu si -ar recunoste neajunsurile te mai dai si expert in bete , capturi mari , eliberator ... etc
baiete...nu ma dau expert si chiar nu ma intereseaza chiar deloc parerea voastra,chiar si a ta despre mine,cu alte cuvinte pentru mine esti un mare 0 :!:
Calone scrie: Si mai esti ceva ce ti-a zis si muskaloiu cu care am avut si eu conflicte dar aici ii dau dreptate : pupincurist .

:lol: :lol: :lol: tu vorbesti???dar pe Adelin cine-l pupa in dos?printre altii chiar TU :lol: :lol: :lol:
Calone scrie: TU esti o cioata . Scuze ca am fost chiar asa direct .
:lol: chiar nu am de ce sa te scuz,atata poti si ti-am mai spus cat de tare ma intereseaza parerea ta sau a altuia despre mine... :lol: :lol: :lol: ....tocmai tu sa ma faci cioata.... :roll: :lol: ....hai ca m-ai distrat azi,ai fost funny rau de tot :lol:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 22 Noi 2005, 15:34

Bai Michael nu mai radi fortat :))
asta mi place la tine intodeauna , cat de rau te atatci :lol:
numai un pic sa ti dea omu si direct tre sa iesi deasupra .
Acum de frica ta ti spun ca am glumit anterior sper sa ma scuzi si sa nu mi tragi vreo batai :P

acu cinstit cate bete ai ?
1 sau 2 , sau ai avut 2 unu s-a rupt si ai ramas cu 1 dragostea dantai ?
pe bune ... :wink:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 22 Noi 2005, 15:39

Adelin scrie:
valoarea noastra ar trebui sa fie masurata in "kilograme peste", dar uitandu-ma prin galeriile personale, sau la galeria foto, observ mari diferente la cantar.
....la Michael ce se mai vede cate ceva, caci cei ce nu se vad...pentru mine nu exista! :wink:
...cu alte cuvinte ...putini pescari, multi agarici! :wink:
sorry ca trebuie sa-ti zic,dar nu in poze se masoara pescarii,omenia...nici atat...asta e,fiecare are valoarea lui,si pe a ta,ti-ai etalat-o deja :!:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Scrie răspuns