Recomandare echipament pentru stiuca
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Vad ca tre sa ai ultimul cuvant si nu pot sa ti iau placerea asta .
Argumentele erau ca daca esti cat de cat versat in pescuit daca te duci intr-un magazin si iei in mana un bat si il scuturi un pic sti daca e ala care il vrei sau nu , si cam atat .
Nu poti determina actiunea sau rapiditatea sau rezerva de putere , tragandui firul prin inele si facand exercitii cu ea ,.
Io ti arat daca vrei 3 lansete de aceiasi lungime si actiune si de aceiasi marca si fel care se comporta diferit una fata de alta .
Raman la ideea ca daca o scuturi un pic sti daca e ce vrei sau nu . Nimic mai simplu.
Argumentele erau ca daca esti cat de cat versat in pescuit daca te duci intr-un magazin si iei in mana un bat si il scuturi un pic sti daca e ala care il vrei sau nu , si cam atat .
Nu poti determina actiunea sau rapiditatea sau rezerva de putere , tragandui firul prin inele si facand exercitii cu ea ,.
Io ti arat daca vrei 3 lansete de aceiasi lungime si actiune si de aceiasi marca si fel care se comporta diferit una fata de alta .
Raman la ideea ca daca o scuturi un pic sti daca e ce vrei sau nu . Nimic mai simplu.
- wilddanube
- veteran
Pasiune mare fratilor. N-o s-o rezolvati decat pe apa, daca va veti intalni.
Sa va zic eu care-i cel mai bun echipament pentru stiuca in sezonul asta. Echipamentul de protectie si incalzire. Ce lansete de lungimi si actiuni diferite ? Ce fire, blinkere si alte cele ?
De vreun motor cu mansa incalzita ati auzit ? Sau de vreo lotca cu calorifere ?
Sa va zic eu care-i cel mai bun echipament pentru stiuca in sezonul asta. Echipamentul de protectie si incalzire. Ce lansete de lungimi si actiuni diferite ? Ce fire, blinkere si alte cele ?
De vreun motor cu mansa incalzita ati auzit ? Sau de vreo lotca cu calorifere ?
Daca asta ai dedus tu din ce-am zis eu, ma abtin sa mai comentez.Calone scrie:Vad ca tre sa ai ultimul cuvant si nu pot sa ti iau placerea asta .
Eu zic ca e absolut imposibil sa-ti dai seama de felul in care se comporta o lanseta in sarcina dac-o scuturi putin. Iti poti eventual face o idee despre actiune, dar cam atat.Calone scrie: Argumentele erau ca daca esti cat de cat versat in pescuit daca te duci intr-un magazin si iei in mana un bat si il scuturi un pic sti daca e ala care il vrei sau nu , si cam atat .
Cu lacrimi Bastus!
in primul rand asta era o afirmatie in gluma la "anecdota" lui Adelin.Calone scrie:Sa inteleg ca ii dai duma lui adelin ca " esti mare " cum ai mai dato tu asa .... esti un fel de bataush ????![]()
![]()
hai sa ti zic eu un secret : Adelin are si el prieteni " mici "![]()
baiete...nu ma dau expert si chiar nu ma intereseaza chiar deloc parerea voastra,chiar si a ta despre mine,cu alte cuvinte pentru mine esti un mare 0Calone scrie: dupa ce sustii afirmatiile unor idioti obtuzi care nu si -ar recunoste neajunsurile te mai dai si expert in bete , capturi mari , eliberator ... etc

Calone scrie: Si mai esti ceva ce ti-a zis si muskaloiu cu care am avut si eu conflicte dar aici ii dau dreptate : pupincurist .

Calone scrie: TU esti o cioata . Scuze ca am fost chiar asa direct .

Michael va recomanda Regulamentul forumului
Bai Michael nu mai radi fortat
)
asta mi place la tine intodeauna , cat de rau te atatci
numai un pic sa ti dea omu si direct tre sa iesi deasupra .
Acum de frica ta ti spun ca am glumit anterior sper sa ma scuzi si sa nu mi tragi vreo batai
acu cinstit cate bete ai ?
1 sau 2 , sau ai avut 2 unu s-a rupt si ai ramas cu 1 dragostea dantai ?
pe bune ...

asta mi place la tine intodeauna , cat de rau te atatci

numai un pic sa ti dea omu si direct tre sa iesi deasupra .
Acum de frica ta ti spun ca am glumit anterior sper sa ma scuzi si sa nu mi tragi vreo batai

acu cinstit cate bete ai ?
1 sau 2 , sau ai avut 2 unu s-a rupt si ai ramas cu 1 dragostea dantai ?
pe bune ...

sorry ca trebuie sa-ti zic,dar nu in poze se masoara pescarii,omenia...nici atat...asta e,fiecare are valoarea lui,si pe a ta,ti-ai etalat-o dejaAdelin scrie:
valoarea noastra ar trebui sa fie masurata in "kilograme peste", dar uitandu-ma prin galeriile personale, sau la galeria foto, observ mari diferente la cantar.
....la Michael ce se mai vede cate ceva, caci cei ce nu se vad...pentru mine nu exista!![]()
...cu alte cuvinte ...putini pescari, multi agarici!

Michael va recomanda Regulamentul forumului