Recomandare echipament pentru stiuca

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 21 Noi 2005, 21:20

Adelin scrie:
Perversa mica ce esti... :twisted:
daca ai vedea ce "mic"sunt... 8)
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 22 Noi 2005, 08:51

Sa inteleg ca ii dai duma lui adelin ca " esti mare " cum ai mai dato tu asa .... esti un fel de bataush ???? :lol: :lol:
hai sa ti zic eu un secret : Adelin are si el prieteni " mici " :oops:

acu sa ti zic ceva de la mine plecare Inaltpresfintiavoastra :
dupa ce sustii afirmatiile unor idioti obtuzi care nu si -ar recunoste neajunsurile te mai dai si expert in bete , capturi mari , eliberator ... etc
Normal ca ai eliberat alevinii aia ca doar nu aveai ce face cu ei , eventual cum zice unchiumiu sa ii dai la matze .
Si iti mai zic ceva : nu postai alevinii daca aveai vre-un peste de doamne ajuta in viata ta , cred ca unu care a prins ceva nu se pozeaza cu puieti din respect pt. sine , cel putin asa gandesc eu .
Si ce am mai observat la tine e ca intodeauna tre sa ai ultimu cuvant . Nu suporti infrangerea .
Si mai esti ceva ce ti-a zis si muskaloiu cu care am avut si eu conflicte dar aici ii dau dreptate : pupincurist .
Cum e unu cu care te susti in prostie cum da si ala cate o duma de rahat cum tu " tare frate " . Dume de te gadila altii sa poti rade .
Ce sa faci intr-o padure mai tre sa fie si cioate .
TU esti o cioata . Scuze ca am fost chiar asa direct .

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 22 Noi 2005, 09:44

Adelin scrie: Daca e sa stabilim profilul fiecaruia dupa postarile sale, eu as putea fi internabil, tu, chiar si dupa ultima postare, ai putea fi dat la gradinita, altii ar trebui sa serveasca cursuri de initiere in ABC-ul pescuitului, dar sigur ca noi nu ne judecam aici dupa astfel de criterii.....valoarea noastra ar trebui sa fie masurata in "kilograme peste", dar uitandu-ma prin galeriile personale, sau la galeria foto, observ mari diferente la cantar.
....la Michael ce se mai vede cate ceva, caci cei ce nu se vad...pentru mine nu exista! :wink:
...cu alte cuvinte ...putini pescari, multi agarici! :wink:
N-a zis nimeni nimic de "internabil", ci doar de infantilism, dar vad ca n-ai putut trece de nivelul unui simplu "ba tu". :lol: :lol: :lol:
Observ ca intre timp ai dat-o pe poze, spune-mi si mie, daca esti asa mare pescar, ce concursuri importante ai castigat? Ca poze cu pesti pe malul lacului poate face orice pacalici care stie unde-i Carrefour :roll: (nu zic ca-i cazul tau, dar intelegi ideea). Oricum, se vede treaba ca trebuie sa ma apuc si eu sa-mi umplu galeria personala, altfel ma scoate "maestrul" Adelin de agarici :lol: :lol: :lol: .
Cu lacrimi Bastus!

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 22 Noi 2005, 09:55

@ Gerula
Fratie esti ghips rau de tot . De fapt tot esti de ghips cu telescopul tau cu tot .
100 points

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 22 Noi 2005, 10:22

Calone scrie:@ Gerula
Fratie esti ghips rau de tot . De fapt tot esti de ghips cu telescopul tau cu tot .
100 points
Alte comentarii pertinente, ceva? :lol: :lol: :lol:
Cu lacrimi Bastus!

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 22 Noi 2005, 10:25

bai Adeline, de ce faci mah poze cu pestii altora? Vezi ca te spun :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 22 Noi 2005, 10:34

Uaau, ce s-a ascutit lupta de clasa de cand nu am mai citit subiectul asta ! :lol:

Iemisiunia foartie tarie, frate :!:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 22 Noi 2005, 10:37

Da :
Uite si cum e cu concursul : Poate unii nu sunt interesati . Nu poti judeca oamenii dupa un concurs deoarece cei din zona vor fi avantajati de cunoasterea locatiei pe care se desfasoara competitia .
Oare am dreptate ? Conteaza si ce loc prinzi si mai ales cat de bine cunosti locul respectiv k sa poti face vreo treaba ....
nici acu nu esti de acord ?
de exemplu : daca ai veni pe apa la noi sigur ti s-ar face mucii cravata , daca am veni pe baltile voastre sigur am avea facuti mucii cravata .

Interventia mea a fost facuta tocmai din cauza ca nu erati maleabili , cum a aparut unu cu alta opinie cum deja ati degenerat discutiile .
Si credema ca am citit toata cearta voastra si nu aveti deloc dreptate .. tu si michael , de zvic nu am ce zice .
Mai un ex. : " michael zicea : daca aveam digital sigur avea ce arata " . Io nu cred . Convins 100 % .
Iar daca tu judeci pescarii dupa concursurile castigate atunci poti lua lectii de la varamea care la 5 ani a luat loc. I la albitura pe lacul secu CS .
Ce pescarita desavarsita , nu ?

Inca ceva : io merg la peste din placere nu sa fiu in competitie cu nimeni . Acu daca mai si prind e bine . Daca nu iar e bine , iar daca altul prinde e si mai bine . Nu am fost invidios niciodata .
Eu doar am intervenit in discutia voastra cu gandul ca poate pan la urma va deschidetii unghiul de privire si la ce zic altii . Dar vad ca se ramane tot la ideea de janta .
Oare de unde puteti fi apucati ? de spitze ?

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 22 Noi 2005, 10:39

razvan m. scrie:Uaau, ce s-a ascutit lupta de clasa de cand nu am mai citit subiectul asta !
S-a ascutit aiurea, ca sunt pe-aici oameni care neavand nici un argument de adus, o dau in diverse. :roll:
Cu lacrimi Bastus!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 22 Noi 2005, 10:46

Calone scrie:Da :
Uite si cum e cu concursul : Poate unii nu sunt interesati . Nu poti judeca oamenii dupa un concurs deoarece cei din zona vor fi avantajati de cunoasterea locatiei pe care se desfasoara competitia .
Oare am dreptate ? Conteaza si ce loc prinzi si mai ales cat de bine cunosti locul respectiv k sa poti face vreo treaba ....
nici acu nu esti de acord ?
de exemplu : daca ai veni pe apa la noi sigur ti s-ar face mucii cravata , daca am veni pe baltile voastre sigur am avea facuti mucii cravata .
Stai sa ne intelegem, eu nu l-am intrebat de concursuri castigate pe la Bucuresti :shock:. Ce spui tu e foarte adevarat, dar traiam cu impresia ca si la voi se organizeaza concursuri, unde maestrul Adelin si-ar fi putut arata din plin valoarea :wink: .
Acum am inteles insa, Adelin a depasit de mult faza asta, si nu mai concureaza decat cu el insusi :lol: :lol: :lol:

Calone scrie: Interventia mea a fost facuta tocmai din cauza ca nu erati maleabili , cum a aparut unu cu alta opinie cum deja ati degenerat discutiile .
Si credema ca am citit toata cearta voastra si nu aveti deloc dreptate .. tu si michael , de zvic nu am ce zice .
Stai putin, cu ce n-aveam eu dreptate? Cu faptul ca l-am rugat sa aduca argumente? Sau cu citatele cu care i-am aratat ca acum doua pagini zicea altceva?

Calone scrie: Inca ceva : io merg la peste din placere nu sa fiu in competitie cu nimeni . Acu daca mai si prind e bine . Daca nu iar e bine , iar daca altul prinde e si mai bine . Nu am fost invidios niciodata .
Eu doar am intervenit in discutia voastra cu gandul ca poate pan la urma va deschidetii unghiul de privire si la ce zic altii . Dar vad ca se ramane tot la ideea de janta .
Oare de unde puteti fi apucati ? de spitze ?
Bun, totusi de unde s-a ajuns la invidie? Cat despre jenti si spite, nu stiu ce sa zic, citeste si tu ce-a postat Adelin pe-aici si pe urma anunta-ma si pe mine care erau argumentele pe care le-a adus.
Cu lacrimi Bastus!

Scrie răspuns