Produse Bertilure

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 13 Sep 2004, 17:00

costica,

get real, ce ti-a zis nenea ala era cel mult valabil pentru lingurile tale holografice. alea da, clar sperie pestii. sau erau poppere chestiile alea lucitoare din trusa ta? n-am putut sa le vad prea bine ca reflectau prea tare lumina lunii in seara aia pe dunare. :)

am si eu cateva berti oxidate, dar e vina mea, n-ar trebui sa le pun ude intr-o trusa de plastic. cred ca ideal ar fi sa ai o cutie din lemn pentru linguri, stiut fiind ca lemnul absoarbe umiditatea (nu degeaba se foloseste lemn pentru sanurile de pantofi). da' merge si asa, cu cif se vindeca imediat oscilanta.

modelul ala argintat de ES l-am vazut saptamana trecuta la energofish, pe stefan cel mare.

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 13 Sep 2004, 17:11

Modelul ala argitat (ES 3) l-am cautat saptamana trecuta la Energo si, deasemenea astazi, ora 13,00. Nexam!

Daca imi dati de stire unde se ascunde, dau o bere! :wink:

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 13 Sep 2004, 17:39

frate, daca ai ganduri cu stiuci weekend-ul asta, ne vedem vineri si-ti imprumut toate lingurile mele de stiuca. sigur am si modelul ala pe care-l vrei tu. nu prea ma lasa inima sa imprumut naluci, de obicei, da' iti sunt dator ca ti-am tras teapa ieri. chiar daca a fost bomba de vina, tzeapa ta ramane. deci oferta e pe bune. ok? pana vineri nu am timp de beri. daca vrei mai devreme, maine dimineata ne intalnim undeva prin oras. cum vrei tu. ti le las o luna pe toate, sa le tot incerci. ce pierzi, cumperi nou.

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 13 Sep 2004, 17:44

Aha, vrei sa scapi de alea vechi, si sa faci rost de altele, mai noi.

Greseala prietene, si mie imi plac "virginele". Cat despre o "teapa", nu poate fi vorba. Eu am iesit si asta contaza cel mai mult. Oricum, te avea Lucian pe constiinta cu avatii aia..... :lol:

Partea mai proasta e ca nu imi pot da seama care sunt sansele sa o punem noi de o intrunire serioasa (chiar daca nu e vreo bomba la mijloc), basca prin Delta.

8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 13 Sep 2004, 17:48

pai, stii cum e, eu numa'n weekend si totdeauna decizia finala se ia vineri seara. asta e, timpul meu e al altora, cum s-ar zice.

teddy
junior
junior

Mesaj de teddy » 13 Sep 2004, 20:47

Este intr-adevar una dintre cele mai bune ale lor. Este de fapt primul tip de oscilante Berti pe care eu l-am incercat si care de altfel m-a facut sa nu mai renunt de atunci la ele. Personal, folosesc Es-uri bicolore cu amprente Dr. Skin. e adevarat, sunt mai bune usor 'patinate". Imi aduc aminte ca am prins in devalmasie "in trena" unor prieteni (adica ei mergeau de-a lungul unui canal si eu ii urmam la max 10 minute distanta) cu un Es ce fusese cu mult, cu foarte mult timp in urma, de culoarea alamei. Culmea, asta se intampla la ceva timp dupa lasarea serii (practic abia mai nimeream lanseul). Incearca si varianta excentrica, nu o sa regreti.
Cat despre culoare, nu e nici un fel de problema. Trimite-le un mail la adresa lor de pe pagina web cu comanda ferma, in care sa precizezi nr. buc, culoare, amprente, model si, indiferent de cat de traznita e combinatie, te asigur ca o sa ti le trimita. Ti-as da nr de mobil al fratelui lui Eugen G., dar nu cred ca se face sa suni direct. Incearca pe mail, eu am fost incantat de promptitudinea cu care au onorat prima comanda si de atunci le cer regulat cate un lot de 10 "frumoase" pt uz personal. Neechipate (standard parca le pun VMC), pt ca am o dambla cu ancorele Gamakatsu, indiferent de cat de scumpe sunt ele.
Teodor Buliga

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 13 Sep 2004, 21:22

Teddy, merci pentru mesaj. varianta excentrica o am (pe argintiu)

De unde zici ca esti (cred ca te-am mai intrebat)?

o sa incerc asa! Desi, am mai spus, nu prea cred in sistemul "comanda pe net!".

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 14 Sep 2004, 01:11

iliuta goean scrie:@teddy
austria si odette mici si grele sunt pentru pescuit "in nerv", rapid, pentru pastravi disperati care alearga dupa orice misca, de multe ori mi s-a intamplat ca pastravul sa vina in mare viteza pe langa naluca si sa o studieze, nu-i ia mult pana sa se prinda ca e "tzeapa" si refuza naluca, atunci au fost excelente lingurile mici si grele, pescuind in mare viteza si nervos pastravii nu mai aveau timp sa vada despre ce era vorba, intai atacau si pe urma aflau ...
Asa este.Cu Austria mica si grea am luat astazi un clean de 800 gr.In acel loc,unde curentul era puternic,nu as fi reusit cu altceva,nici macar Syclops-ul de la Mepps nu a facut fata in acel torent...
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 14 Sep 2004, 02:22

costica_fishing scrie:Revin cu amanunte: am constatat ca lingura care mi-a adus cele mai mari satisfactii (in mai multe conditii si imprejurari) la stiuca este un ES nr. 3 (14g), gold + rosu (care abia mai exista) made by Berti.

Deasemenea, Dan spunea (la naluci-prima optiune) ca are ceva special pentru ES 3, dar argintiu.
Eu am avut capturi de avat la Es E,nichel,nr.2 :wink:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 14 Sep 2004, 02:33

costica_fishing scrie: o sa incerc asa! Desi, am mai spus, nu prea cred in sistemul "comanda pe net!".
Nu e "comanda pe net".Pur si simplu ii trimiti omului un mail,in care-i explici clar ceea ce vrei,daca este cazul iti cere unele precizari,si-ti comunica data in care le primesti.

Scrie răspuns