Produse Bertilure
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- costica_fishing
- veteran
Am si eu o intrebare pentru cei care au comandat de la Berti,
Catalogul cu preturi vine in cutia postala sau trebuie ridicat de la Posta ?(Nu de alta dar mai am o gramada de recomandate si alte porcarii la Posta pe care nu reusesc sa le ridic de luni de zile fiindca ajung tot tarziu)
Cu plata cum se procedeaza (produse +transport ) ?
Vreau sa-mi comand niste linguri ca in Timisoara n-am gasit nimic ca lumea (rotative de calitate mai gasesti dar linguri foarte slab)
Merci
Bogdan
Catalogul cu preturi vine in cutia postala sau trebuie ridicat de la Posta ?(Nu de alta dar mai am o gramada de recomandate si alte porcarii la Posta pe care nu reusesc sa le ridic de luni de zile fiindca ajung tot tarziu)
Cu plata cum se procedeaza (produse +transport ) ?
Vreau sa-mi comand niste linguri ca in Timisoara n-am gasit nimic ca lumea (rotative de calitate mai gasesti dar linguri foarte slab)
Merci
Bogdan
Produse BerTi am vazut si la SOMONUL,pe Rebreanu.bogdans scrie: Vreau sa-mi comand niste linguri ca in Timisoara n-am gasit nimic ca lumea (rotative de calitate mai gasesti dar linguri foarte slab)

Michael va recomanda Regulamentul forumului
Tot la Somonul gasesti kevlar pe rola sau gata preparat cu agrafe si vartejuri de la energofish.
Legat de produsele Berti de la Somonul, nu-mi place ca nu le au puse pe modele. Sunt in pliculete dar nu scrie pe niciunul ce model, dimensiune, etc. sunt. Deci le iei la ochi sau daca cunosti foarte bine modelele Berti. Peturile sunt OK.(dar nu mai stiu exact cat)
Legat de produsele Berti de la Somonul, nu-mi place ca nu le au puse pe modele. Sunt in pliculete dar nu scrie pe niciunul ce model, dimensiune, etc. sunt. Deci le iei la ochi sau daca cunosti foarte bine modelele Berti. Peturile sunt OK.(dar nu mai stiu exact cat)
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
De strune nu m-am uitat,ca nu folosesc,dar produse BerTi am vazut in spate,pe dreapta.Preturile din catalog(40-50k).Probabil au ceva discount...bogdans scrie:Merci Michael,
De mult ? Eu am fost miercuri dar drept sa-ti spun nu m-am prea uitat dupa fierotenii, cautam altceva. La ce preturi sunt ? Fir kevlaruit ai vazut pe undeva ?
Bogdan
Daca vrei vreun model din catalog,pe care nu-l au,vorbeste cu doamna de acolo si poate comanda,daca nu vrei minim 10,cum spune comanda la BerTi.
Corectbogdans scrie:Eu oricum le iau dupa ochi, care-mi plac si-mi inspira incredere, nu ma prea uit dupa referintele producatorului