Produse Bertilure

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
teddy
junior
junior

Mesaj de teddy » 14 Sep 2004, 06:39

Asa e, nu e o comanda pe net in sensul clasic al cuvantului. Mai mult, daca esti din Bucuresti si vrei sa eviti taxele postale poti trece tu sa le iei. E mai degraba genul de comanda-livrare pentru prieteni/cunoscatori.
Teodor Buliga

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 14 Sep 2004, 12:53

Aha, deci, in acesta din urma varianta, platesc a mano!
Asa mai merge, cu carti de credit nu ma prea descurc!

Apropos, daca sunteti voi mai destepti (si va comandati de la Cabelas si Bass Pro) spuneti-mi si mie, ca ma alatur!

bogdans
senior
senior

Mesaj de bogdans » 07 Oct 2004, 13:12

Am si eu o intrebare pentru cei care au comandat de la Berti,

Catalogul cu preturi vine in cutia postala sau trebuie ridicat de la Posta ?(Nu de alta dar mai am o gramada de recomandate si alte porcarii la Posta pe care nu reusesc sa le ridic de luni de zile fiindca ajung tot tarziu)
Cu plata cum se procedeaza (produse +transport ) ?
Vreau sa-mi comand niste linguri ca in Timisoara n-am gasit nimic ca lumea (rotative de calitate mai gasesti dar linguri foarte slab)

Merci
Bogdan

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 07 Oct 2004, 13:18

Catalogul vine in cutia postala! Comanda se poate face prin mail, precizand toate datele (sau majoritatea) din catalog. Este de preferabil asa, decat sa scrii doar codul produsului, pentru a evita confuziile.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 07 Oct 2004, 19:31

bogdans scrie: Vreau sa-mi comand niste linguri ca in Timisoara n-am gasit nimic ca lumea (rotative de calitate mai gasesti dar linguri foarte slab)
Produse BerTi am vazut si la SOMONUL,pe Rebreanu. :idea:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

bogdans
senior
senior

Mesaj de bogdans » 08 Oct 2004, 07:55

Merci Michael,

De mult ? Eu am fost miercuri dar drept sa-ti spun nu m-am prea uitat dupa fierotenii, cautam altceva. La ce preturi sunt ? Fir kevlaruit ai vazut pe undeva ?

Bogdan

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 08 Oct 2004, 08:14

Tot la Somonul gasesti kevlar pe rola sau gata preparat cu agrafe si vartejuri de la energofish.
Legat de produsele Berti de la Somonul, nu-mi place ca nu le au puse pe modele. Sunt in pliculete dar nu scrie pe niciunul ce model, dimensiune, etc. sunt. Deci le iei la ochi sau daca cunosti foarte bine modelele Berti. Peturile sunt OK.(dar nu mai stiu exact cat)
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

bogdans
senior
senior

Mesaj de bogdans » 08 Oct 2004, 08:30

Eu oricum le iau dupa ochi, care-mi plac si-mi inspira incredere, nu ma prea uit dupa referintele producatorului

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 09 Oct 2004, 10:00

bogdans scrie:Merci Michael,

De mult ? Eu am fost miercuri dar drept sa-ti spun nu m-am prea uitat dupa fierotenii, cautam altceva. La ce preturi sunt ? Fir kevlaruit ai vazut pe undeva ?

Bogdan
De strune nu m-am uitat,ca nu folosesc,dar produse BerTi am vazut in spate,pe dreapta.Preturile din catalog(40-50k).Probabil au ceva discount...
Daca vrei vreun model din catalog,pe care nu-l au,vorbeste cu doamna de acolo si poate comanda,daca nu vrei minim 10,cum spune comanda la BerTi.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 09 Oct 2004, 10:02

bogdans scrie:Eu oricum le iau dupa ochi, care-mi plac si-mi inspira incredere, nu ma prea uit dupa referintele producatorului
Corect :!:

Scrie răspuns