Produse Bertilure
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Paul:vezi ca pe site,la contact,apar si numerele de telefon ale lui Eugen German.Daca stii ca ai facut comanda prin e-mail,si ti-a confirmat,tot prin e-mail,si vezi ca intarzie,incearca sa-l suni.E mai simplu si mai direct... 

Michael va recomanda Regulamentul forumului
Am facut si eu o comanda prin mail acu' vreo 5 zile si inca nu am primit nici o confirmare. Poate e iesit omu' la un pescuit sau e plecat din localitate sau cine stie, poate are prea multe comnezi. Oricum, tot ideea lui Michael cu telefonul mi se pare cea mai OK. Apropo Michael, in cat timp dupa ce le-ai trimis comada ai primit confirmarea?
Confirmarea am primit-o imediat. Adica am trimis intai un tabel cu niste produse pe care le doream si am intrebat ceea ce ma interesa. Am primit imediat raspunsul, tot prin mail. Deasemenea am rugat sa imi dea un scurt mail cand pune coletul la posta. Si am primit si acel mail. Operativi baietii, nu am ce zice. Bravo lor!
Chiar azi am primit recipisa de la posta. Maine ma duc sa ridic coletul si, daca o sa fie vreme buna, sambata sau duminica le ud
Chiar azi am primit recipisa de la posta. Maine ma duc sa ridic coletul si, daca o sa fie vreme buna, sambata sau duminica le ud

Nu mai stiu exact,dar in ziua urmatoare sau cel mult dupa 2 zile.costi scrie:Am facut si eu o comanda prin mail acu' vreo 5 zile si inca nu am primit nici o confirmare. Poate e iesit omu' la un pescuit sau e plecat din localitate sau cine stie, poate are prea multe comnezi. Oricum, tot ideea lui Michael cu telefonul mi se pare cea mai OK. Apropo Michael, in cat timp dupa ce le-ai trimis comada ai primit confirmarea?
Michael va recomanda Regulamentul forumului