Produse Bertilure
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Produse Bertilure
Salutare!
As dori sa fac comanda de cateva produse realizate si distribuite de Bertilure. Vreo cateva oscilante, doua-trei rotative si cicada.
Spinnerbaiturile si helicurile mi se par cam ciudate.
As dori sa ma ajutati (ma refer la cei care folosesc deja produsele firmei Berti) sa imi spuneti parerea dvs. vis-a-vis de oscilante si rotative. care se merita achizitionate, care au "mers" mai bine si la ce. Ca pesti rapitori vizati ar fi: stiuca, avatul, bibanul si cleanul.
Din ce am vazut in catalog, mi s-au parut mai interesante CLYO, LINX, PISCOT, TAIFUN si WING dintre oscilante si AXAT, CLASIC si SALCIE dintre rotative.
Astept parerile dvs.
Va multumesc!
As dori sa fac comanda de cateva produse realizate si distribuite de Bertilure. Vreo cateva oscilante, doua-trei rotative si cicada.
Spinnerbaiturile si helicurile mi se par cam ciudate.
As dori sa ma ajutati (ma refer la cei care folosesc deja produsele firmei Berti) sa imi spuneti parerea dvs. vis-a-vis de oscilante si rotative. care se merita achizitionate, care au "mers" mai bine si la ce. Ca pesti rapitori vizati ar fi: stiuca, avatul, bibanul si cleanul.
Din ce am vazut in catalog, mi s-au parut mai interesante CLYO, LINX, PISCOT, TAIFUN si WING dintre oscilante si AXAT, CLASIC si SALCIE dintre rotative.
Astept parerile dvs.
Va multumesc!
- Wavedancer
- veteran
Nu am folosit niciodata spinnerbait, nici macar nu am vazut in realitate. Chiar acum ma uit la o poza de spinnerbait si ma intreb unde ii pun ancora? Langa paleta cred. Atunci care este rolul inelului din mijloc si agrafei din capat?Wavedancer scrie:O intrebare: Ai folosit vreodata spinner-bait-uri? Eu zic ca merita sa cumperi macar 2-3 si sa le incerci. S-ar putea sa ai o surpriza mai mult decit placuta.
Mi se pare ciudata. oricum, multumesc de sfat, am sa ma mai gandesc
- Wavedancer
- veteran
De ochetul din mijlocul "V"-ului se leaga firul principal. De ochiul din capat se agata un twister, un "skirt" siliconic, etc., pe cirlige lestate sau nu, in functie de locul si metoda de pescuit abordata.
Discutia e mult prea ampla pentru un post pe forum. Vezi: http://www.catcherman.com/features/tack ... agwell.htm (pentru informatii de ordin general)
Discutia e mult prea ampla pentru un post pe forum. Vezi: http://www.catcherman.com/features/tack ... agwell.htm (pentru informatii de ordin general)
You can run, you can hide! But... you'll die tired!
Paul,pt stiuca:oscilantele Crazy,Piscot,Pike Killer,Tzack,Onix.Culori:Gold-Nichel,Copper.Amprente:solzi,patrate.
Pt avat:Es,EsE,Wing.Culori:Nickel,Gold.Amprente:solzi.
Pt. clean:Austria nr. 1-2.Culori:Silver,Gold
Comanda am facut-o prin mail,in care mai poti cere detalii si suport in in a lua o decizie.
Pt avat:Es,EsE,Wing.Culori:Nickel,Gold.Amprente:solzi.
Pt. clean:Austria nr. 1-2.Culori:Silver,Gold
Comanda am facut-o prin mail,in care mai poti cere detalii si suport in in a lua o decizie.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Am uitat:pt clean-nr.1 si avat-nr.2,rotativa Axat,culoare nickel.Seamana mult cu rotativa Mepps Elix,e super.
Michael va recomanda Regulamentul forumului