Produse Bertilure
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Paul, daca intri pe http://www.bertilure.ro/home.htm la sectiunea capturi, la fiecare poza scrie cu ce a fost prins pestele respectiv. Si de aici iti poti face o parere cam ce merge cel mai bine. Eu le-am si scris mai demult un email in care ceream niste recomandari. Poti face si tu acelasi lucru si atunci faci o analiza a ceea ce ai aflat de aici, din pozele de pe site-ul lor si de la ei.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
Paul, nu stiu cum vei proceda tu, dar eu am comandat de pe site-ul lor catalogul gratuit. Acesta cuprinde un tabel imens cu toate modelele, culorile si marimile disponibile, si fiecare produs are un cod. Daca faci comanda prin email, trebuie sa scrii codul si numarul de bucati. Poate ca deja stiai toate acest lucruri, dar am vrut sa fiu sigur ca le sti.
In legatura cu numarul de bucati, ca sa nu cheltui prea mult, vezi si tu ce modele se regasesc in recomandarile lor si ce ai aflat si de aici si de pe site-ul lor.
In legatura cu numarul de bucati, ca sa nu cheltui prea mult, vezi si tu ce modele se regasesc in recomandarile lor si ce ai aflat si de aici si de pe site-ul lor.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
Multumescadilucu scrie: Poate ca deja stiai toate acest lucruri, dar am vrut sa fiu sigur ca le sti.

Am si eu catalogul de la ei chiar in fata mea acum.

Paul scrie:As dori sa ma ajutati (ma refer la cei care folosesc deja produsele firmei Berti) sa imi spuneti parerea dvs. vis-a-vis de oscilante si rotative. care se merita achizitionate, care au "mers" mai bine si la ce. Ca pesti rapitori vizati ar fi: stiuca, avatul, bibanul si cleanul.
Din ce am vazut in catalog, mi s-au parut mai interesante CLYO, LINX, PISCOT, TAIFUN si WING dintre oscilante si AXAT, CLASIC si SALCIE dintre rotative.
-
- utilizator nou
Acum 4 ani, spinnerbaitul mi-a salvat o iesire in delta, oferindu-mi una dintre cele mai frumoase partide de stiuca de pana acum.
Mica povestire.
Mila 23, ultima zi, dupa o gingasa cearta cu colegul de breasla hotarasc sa raman "acasa" si sa-mi incerc norocul de pe mal pe un canal ce stiam ca tine stiuci, dar unde n-am prins niciodata mare lucru, desi m-am straduit foarte. Canalul. Nu stiu cum ii zice, este situat la intrare in mila cum vii dinspre crisan pe stanga, nu comunica cu dunarea. In fiecare an, in prima zi ne faceam incalzirea acolo. Atacuri in disperare, apa limpede cristal, bancuri de rosioare si bibani, oscilante, voblere, twistere ... cred ca in patru ani n-am prins decat vreo 3 marle si cativa bibani. Vremea: innorat, vant destul de puternic din est, valuri, cativa pescari in capatul dinspre dunare. La 50 de metri de ei incep sa dau cu spor.
Am inceput din prima cu spinerbaitul (singurul pe care-l aveam la mine) armat cu un shad mister twister portocaliu de 6 cm pe un jig de 7 grame. Am gandit eu ceva cand am pus spinnerul: in primul rand imi pierdusem increderea in alte naluci acolo, apoi canalul era impanzit de tufe de bradis imediat sub nivelul apei. Popas: forma si ancora nu, sanse de a agatare reduse; paleta, sanse de a starni vreun atac crescute.
Am prins in dimineata aceea, in trei ore, 11 bucati dintre care doua marle, restul "dihanii", intre 2 si 3 kg.
Dupa amiaza vantul s-a intetit si n-am mai avut aceleasi rezultate, am prins totusi vreo 7, toate mari de data asta. M-a insotit si prietenul care a avut "ghinion" la linguri, voblere, twistere - nici o trasatura.
Lanseu perpendicular, apoi recuperare la viteza minima pe fundul apei. Atacurile extrem de fine, niste tacuri aproape insesizabile.
Stomacurile pline cu racusori !!.
A fost ziua spinnerbaitului, fara indoiala!
Mica povestire.
Mila 23, ultima zi, dupa o gingasa cearta cu colegul de breasla hotarasc sa raman "acasa" si sa-mi incerc norocul de pe mal pe un canal ce stiam ca tine stiuci, dar unde n-am prins niciodata mare lucru, desi m-am straduit foarte. Canalul. Nu stiu cum ii zice, este situat la intrare in mila cum vii dinspre crisan pe stanga, nu comunica cu dunarea. In fiecare an, in prima zi ne faceam incalzirea acolo. Atacuri in disperare, apa limpede cristal, bancuri de rosioare si bibani, oscilante, voblere, twistere ... cred ca in patru ani n-am prins decat vreo 3 marle si cativa bibani. Vremea: innorat, vant destul de puternic din est, valuri, cativa pescari in capatul dinspre dunare. La 50 de metri de ei incep sa dau cu spor.
Am inceput din prima cu spinerbaitul (singurul pe care-l aveam la mine) armat cu un shad mister twister portocaliu de 6 cm pe un jig de 7 grame. Am gandit eu ceva cand am pus spinnerul: in primul rand imi pierdusem increderea in alte naluci acolo, apoi canalul era impanzit de tufe de bradis imediat sub nivelul apei. Popas: forma si ancora nu, sanse de a agatare reduse; paleta, sanse de a starni vreun atac crescute.
Am prins in dimineata aceea, in trei ore, 11 bucati dintre care doua marle, restul "dihanii", intre 2 si 3 kg.
Dupa amiaza vantul s-a intetit si n-am mai avut aceleasi rezultate, am prins totusi vreo 7, toate mari de data asta. M-a insotit si prietenul care a avut "ghinion" la linguri, voblere, twistere - nici o trasatura.
Lanseu perpendicular, apoi recuperare la viteza minima pe fundul apei. Atacurile extrem de fine, niste tacuri aproape insesizabile.
Stomacurile pline cu racusori !!.
A fost ziua spinnerbaitului, fara indoiala!
Toata stima domnule Anghelina si multumesc pentru relatarile facute. Intr-adevar, nu am pescuit si nici nu am vazut vreodata spinnerbait, dar cu siguranta voi incerca. Si, pana sa imi spuna Wavedancer cum e treaba cu acesta naluca si cum si ce se poate "agata" in ea, habar n-aveam.
De fapt, de-asta sunt aici, poate si ca altii, ca sa invat.
De fapt, de-asta sunt aici, poate si ca altii, ca sa invat.
La mine a durat cam 4-5 zile.Ti le recomand pt am si prins cu ele,altfel nu ti-as fi zis sa-ti iei.Paul scrie: Cam in cat timp sosesc de la trimiterea comenzii, asta sa stiu sa-mi pun banuti deoparte.
Michael va recomanda Regulamentul forumului