radule,
ecusima a fost si este prima mea mulineta exclusiv de spin (pana la ea am pescuit cu mulinete normale,din alea de 50lei care culmea era Okuma

)
deci,ecusima pe mine m-a incantat,a venit cu trei tamburi - un mare avantaj atunci cand nu ai decat o mulineta si cauti pesti diferiti - am pescuito la greu numai cu textil,a prins si ceva pesti,nu f mari,2-3kg cei mai rasariti si inca mai merge.
ce trebuie sa recunosc,este faptul ca dupa o perioada destul de scurta,circa 2 luni,a aparut un harsait,ca si cum ar freca ceva fier pe fier si surpins de acest fapt,am desfacuto
ce sa zic,innauntru,componentele sunt metalice,doar o singura garnitura este din cauciuc plastifiat,am curatato,am spalat toate piesele cu diluant,am unso si gresato si a mers ceas......o perioada dupa care a aparut acelasi harsait ,asa ca am repetat de cateva ori operatia descrisa mai sus,dar fara nici un rezultat de lunga durata.
totusi,mulineta se incapataneaza sa mearga fara sa aiba jocuri sau alt defect,atata ca se aude acel sunet.
mentionez ca eu am ecusima 3000vi.
p.s.are o frana superba,nici la daiwa exceler (pe care am achizitionato ulterior,parca nu este asa)
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.