Okuma Epix Pro v.s. Ryobi Ecusima

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

old_radu
veteran
veteran

Okuma Epix Pro v.s. Ryobi Ecusima

Mesaj de old_radu » 01 Ian 2008, 18:58

In primul rand, LA MULTI ANI :!: tuturor.
Vreau sa cumpar una dintre aceste mulinete si nu sunt decis ,care ? Am rugamintea sa ma sfatuiti,cei care cunosc aceste mulinete si in functie de ceea ce o sa postati voi,am sa decid ...Sfat pt. marime...
Vreau una din ele pentru pescuit spinnning,pe rau,cu fir textil,bat cu actiune 10-30,naluci cu greutati medii,in cautarea pestelui...de care o fi.
Rog, nu ma trimiteti la "arhiva" :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 01 Ian 2008, 20:09

Shimano exage 2500. :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 01 Ian 2008, 20:19

Totusi din cele doua Okuma ar cistiga din pct. meu de vedere daca nu te deranjeaza frina pe spate.

pasek
senior
senior

Mesaj de pasek » 01 Ian 2008, 20:23

La multi ani ! in primul rind... in al doilea pot sa-ti spun experienta mea cu ecusima: la vreo luna dupa achizitionare a aparut un zgomot la galet ca de risnita de cafea de care n-am mai reusit sa scap pina cind s-a dus si antireturul si am scapat de ecusima. Problema cu antireturul a patit-o si un amic al meu care a incercat sa remedieze problema si mi-a spus cum ca tot mecanismul este din plastic mai putin axul; acum stringe bani sa-si ia mulineta.
Sfatul meu personal nu Ecusima!
O mulineta de care sint multumit este Shimano Catana.
in rest ... we are the best!

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 01 Ian 2008, 21:07

[quote="tincu ilie"]Totusi din cele doua Okuma ar cistiga din pct. meu de vedere daca nu te deranjeaza frina pe spate

Este si cu frana in fata ...

[/quote="tincu ilie"] Shimano exage 2500. :lol:

Voi tine cont si de aceasta varianta

ionutz_gr
senior
senior

re

Mesaj de ionutz_gr » 01 Ian 2008, 21:09

raport pret/calitate foarte bun pt ecusima...merita fiecare banut
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 02 Ian 2008, 01:04

radule,

ecusima a fost si este prima mea mulineta exclusiv de spin (pana la ea am pescuit cu mulinete normale,din alea de 50lei care culmea era Okuma :lol: )
deci,ecusima pe mine m-a incantat,a venit cu trei tamburi - un mare avantaj atunci cand nu ai decat o mulineta si cauti pesti diferiti - am pescuito la greu numai cu textil,a prins si ceva pesti,nu f mari,2-3kg cei mai rasariti si inca mai merge.
ce trebuie sa recunosc,este faptul ca dupa o perioada destul de scurta,circa 2 luni,a aparut un harsait,ca si cum ar freca ceva fier pe fier si surpins de acest fapt,am desfacuto
ce sa zic,innauntru,componentele sunt metalice,doar o singura garnitura este din cauciuc plastifiat,am curatato,am spalat toate piesele cu diluant,am unso si gresato si a mers ceas......o perioada dupa care a aparut acelasi harsait ,asa ca am repetat de cateva ori operatia descrisa mai sus,dar fara nici un rezultat de lunga durata.
totusi,mulineta se incapataneaza sa mearga fara sa aiba jocuri sau alt defect,atata ca se aude acel sunet.
mentionez ca eu am ecusima 3000vi.

p.s.are o frana superba,nici la daiwa exceler (pe care am achizitionato ulterior,parca nu este asa)
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

old_radu
veteran
veteran

sfat ?

Mesaj de old_radu » 03 Ian 2008, 17:53

msy !

gene3004
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gene3004 » 03 Ian 2008, 18:14

ecusima 3000vi am si eu. super incantat de ea!nu stiu cat de fiabila o fi in timp( a mea este relativ noua- max 2 luni), dar pana acum s-a comportat excelent.. si crede-ma ca trag de ea!

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 03 Ian 2008, 18:50

Unde ai tras de ea in noiembrie si decembrie?

Închis