Okuma Epix Pro v.s. Ryobi Ecusima

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 17 Noi 2008, 15:11

Michael scrie:daca nu constatai blocajul, dupa un timp s-ar fi taiat cu textilul, mai greu dar se taia...cred.
totusi e foarte tare ca arezistat 7 partide cu galetul blocat fara sa se taie.
eu pescuiesc cu ea de juma de an cu galetul blocat si nu s'a taiat nimic :D

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 17 Noi 2008, 16:05

sa-nteleg ca este o problema cronica cu galetul la ss tournament-e?
cat o s-o folosesti cu galetul blocat?
intreb pt ca eu n-as lasa-o asa nici o zi.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 17 Noi 2008, 16:33

pana cand ma voi pune in postura de a'i desface galetul sa il curat(treaba de 2minute). Daca galetul SS'ului se va taia, deteriora etc. eu o declar cea mai PROASTA mulineta facuta pana acum :D :twisted: si iti dai seama ca asta nu se va intampla :twisted: daca ar fi sa ne gandim, am ajunge la concluzia ca si inelele SiC s'ar deteriora datorita firului textil.

TopGear
senior
senior

Mesaj de TopGear » 17 Noi 2008, 21:44

Michael a scris:
intotdeauna se va taia galetul care nu se invarte usor sau deloc, trebuie sa curga firul pe el fara ca galetul sa opuna nici cea mai mica rezistenta.

TopGear a scris:
Michael, cu o exceptie. Este vorba de galetul din SiC al lui DAIWA SS Tournament care nu se taie, chit ca dai cu textil si el este blocat.

Nu cred ca este o problema generala. Cineva gresase SS Tournament-ul respectiv cu ceva vaselina de slaba calitate la galet. Sau poate a intrat praf. Oricum, cert este faptul ca desi acesta era blocat, textilul nu l-a taiat in cateva partide de pescuit intensiv. Asta era ideea mea.

Ionut_the_carp, tu de ce nu iei fain-frumos o unealta numita surubelnita sa desfaci galetul, sa cureti bucsa de teflon si sa pui niste ulei ? Apropo. Sau esti vreun "pilot de incercare" de la DAIWA si esti platit sa vezi cat tine un galet blocat daca se pescuieste cu textil? SiC ne-SiC, nimic nu tine forever. La mine a fost o exceptie, tu vad ca vrei sa intri in istorie! (alaturi de Jean Scurtu) :D

Cert este ca (revenind la topic) nici o OKUMA sau RYOBI nu ar fi trecut asa de usor peste asa o "trauma". Poate Zauber-ul care are galetul titanizat. Dar cine poate sti asta cu exactitate?

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 17 Noi 2008, 21:56

TopGear scrie: Ionut_the_carp, tu de ce nu iei fain-frumos o unealta numita surubelnita sa desfaci galetul, sa cureti bucsa de teflon si sa pui niste ulei ? Apropo. Sau esti vreun "pilot de incercare" de la DAIWA si esti platit sa vezi cat tine un galet blocat daca se pescuieste cu textil?
1. pana ma gandesc sa gasesc o surubelnita, pana o gasesc, caut mulinelul, pana desfac surubul, pana gresez, pana pun la loc....se face dimineatza si tre sa ies pe garla :oops:
2. imi place sa scot untu din mulinete :D

TopGear
senior
senior

Mesaj de TopGear » 17 Noi 2008, 21:58

Deci.. sa nu cumparam nimic second-hand de la tine, right? :lol: Lit`l killa`!
Sa inteleg ca daca lenea ar durea........ :roll:

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 17 Noi 2008, 22:06

TopGear scrie:Deci.. sa nu cumparam nimic second-hand de la tine, right? :lol: Lit`l killa`!
Sa inteleg ca daca lenea ar durea........ :roll:

1.desigur cand e vorba de vanzare, se fac 2-3 sedinte la salonul de cosmetica si chirurgie plastica(sau SiC? :lol: )
2. cam asta ii baiu :D

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 17 Noi 2008, 22:13

:!: :!: :!:

M-am lamurit in cele din urma si mi-am luat o Daiwa...acum 8 luni :lol: :lol: :lol:
Eu zic ca se poate inchide topicul.
Multam fain !

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 17 Noi 2008, 22:18

no ma radule sa o stapanesti sanatos :D acum lasa'ne sa discutam de galetzi :twisted:

TopGear
senior
senior

Mesaj de TopGear » 17 Noi 2008, 22:27

RYOBI Zauber are 2 rulm.la galet. Dca SS Tournament-ul avea unul, si daca nu era asa sec anti-returul as fi dat si 200EUR pe una noua. Cam atata a dat acu cativa ani un tovaras pe un Technium MgS.Care nu se poa`comapre-vous una cu alta.

old_radu . L o L !!!
old_radu a scris:
In primul rand, LA MULTI ANI tuturor. Mes. 01.01.2008
:lol: :lol: :lol:

Închis