eu pescuiesc cu ea de juma de an cu galetul blocat si nu s'a taiat nimicMichael scrie:daca nu constatai blocajul, dupa un timp s-ar fi taiat cu textilul, mai greu dar se taia...cred.
totusi e foarte tare ca arezistat 7 partide cu galetul blocat fara sa se taie.
Okuma Epix Pro v.s. Ryobi Ecusima
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
-
Ionut the carp
- veteran

sa-nteleg ca este o problema cronica cu galetul la ss tournament-e?
cat o s-o folosesti cu galetul blocat?
intreb pt ca eu n-as lasa-o asa nici o zi.
cat o s-o folosesti cu galetul blocat?
intreb pt ca eu n-as lasa-o asa nici o zi.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
-
Ionut the carp
- veteran

pana cand ma voi pune in postura de a'i desface galetul sa il curat(treaba de 2minute). Daca galetul SS'ului se va taia, deteriora etc. eu o declar cea mai PROASTA mulineta facuta pana acum
si iti dai seama ca asta nu se va intampla
daca ar fi sa ne gandim, am ajunge la concluzia ca si inelele SiC s'ar deteriora datorita firului textil.
Michael a scris:
intotdeauna se va taia galetul care nu se invarte usor sau deloc, trebuie sa curga firul pe el fara ca galetul sa opuna nici cea mai mica rezistenta.
TopGear a scris:
Michael, cu o exceptie. Este vorba de galetul din SiC al lui DAIWA SS Tournament care nu se taie, chit ca dai cu textil si el este blocat.
Nu cred ca este o problema generala. Cineva gresase SS Tournament-ul respectiv cu ceva vaselina de slaba calitate la galet. Sau poate a intrat praf. Oricum, cert este faptul ca desi acesta era blocat, textilul nu l-a taiat in cateva partide de pescuit intensiv. Asta era ideea mea.
Ionut_the_carp, tu de ce nu iei fain-frumos o unealta numita surubelnita sa desfaci galetul, sa cureti bucsa de teflon si sa pui niste ulei ? Apropo. Sau esti vreun "pilot de incercare" de la DAIWA si esti platit sa vezi cat tine un galet blocat daca se pescuieste cu textil? SiC ne-SiC, nimic nu tine forever. La mine a fost o exceptie, tu vad ca vrei sa intri in istorie! (alaturi de Jean Scurtu)
Cert este ca (revenind la topic) nici o OKUMA sau RYOBI nu ar fi trecut asa de usor peste asa o "trauma". Poate Zauber-ul care are galetul titanizat. Dar cine poate sti asta cu exactitate?
intotdeauna se va taia galetul care nu se invarte usor sau deloc, trebuie sa curga firul pe el fara ca galetul sa opuna nici cea mai mica rezistenta.
TopGear a scris:
Michael, cu o exceptie. Este vorba de galetul din SiC al lui DAIWA SS Tournament care nu se taie, chit ca dai cu textil si el este blocat.
Nu cred ca este o problema generala. Cineva gresase SS Tournament-ul respectiv cu ceva vaselina de slaba calitate la galet. Sau poate a intrat praf. Oricum, cert este faptul ca desi acesta era blocat, textilul nu l-a taiat in cateva partide de pescuit intensiv. Asta era ideea mea.
Ionut_the_carp, tu de ce nu iei fain-frumos o unealta numita surubelnita sa desfaci galetul, sa cureti bucsa de teflon si sa pui niste ulei ? Apropo. Sau esti vreun "pilot de incercare" de la DAIWA si esti platit sa vezi cat tine un galet blocat daca se pescuieste cu textil? SiC ne-SiC, nimic nu tine forever. La mine a fost o exceptie, tu vad ca vrei sa intri in istorie! (alaturi de Jean Scurtu)
Cert este ca (revenind la topic) nici o OKUMA sau RYOBI nu ar fi trecut asa de usor peste asa o "trauma". Poate Zauber-ul care are galetul titanizat. Dar cine poate sti asta cu exactitate?
-
Ionut the carp
- veteran

1. pana ma gandesc sa gasesc o surubelnita, pana o gasesc, caut mulinelul, pana desfac surubul, pana gresez, pana pun la loc....se face dimineatza si tre sa ies pe garlaTopGear scrie: Ionut_the_carp, tu de ce nu iei fain-frumos o unealta numita surubelnita sa desfaci galetul, sa cureti bucsa de teflon si sa pui niste ulei ? Apropo. Sau esti vreun "pilot de incercare" de la DAIWA si esti platit sa vezi cat tine un galet blocat daca se pescuieste cu textil?
2. imi place sa scot untu din mulinete
-
Ionut the carp
- veteran

-
Ionut the carp
- veteran

RYOBI Zauber are 2 rulm.la galet. Dca SS Tournament-ul avea unul, si daca nu era asa sec anti-returul as fi dat si 200EUR pe una noua. Cam atata a dat acu cativa ani un tovaras pe un Technium MgS.Care nu se poa`comapre-vous una cu alta.
old_radu . L o L !!!
old_radu a scris:
In primul rand, LA MULTI ANI tuturor. Mes. 01.01.2008

old_radu . L o L !!!
old_radu a scris:
In primul rand, LA MULTI ANI tuturor. Mes. 01.01.2008