boss, te conseileaza fratele tau la avat bre, de ce nu zici asa

hai ca te sun dupa masa, sa-ti povestesc cu avatu si cu oableru ...
zi cu oackley, unde gasesc

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
cate gr ar trebui sa aiba minnow-ul ala de 7 cm ? banuiesc ca ar trebui sa aiba vibratia marunta si deasa . te intreb pt ca am o idee si o sa am nevoie de un tester. si inca ceva? ce patern s-ar vedea mai bine cu polarizantii? (intrebarea asta e mai mult ca sa nu fiu off-topicovidiu scrie:
Intre timp caut niste voblere tip minnow de 7-10cm...care sa stea bine in curenti, sa nu se incurce in lansare, sa aiba triple bune... sa evolueze intre 0.3 -1m, pentru ca la mine in horoscop au spus ca 2011 va fi anul avatilor over 5 kilo
si lasati-ma domnilor in pace...sa ma antrenez la darts, ca sambata am de jucat si castigat 7-8 meciuri in sistem piramidal la nationala de darts
Fratioare ,chiar nu conteaza cum iti vin sau cit au costat de fite sa fie, sau macar custom..toni f scrie:ok, man, thanks ...
vroiam undeva sa-i vad fizic, si sa-i probez, ca la moaca mea aiurea, nu prea mi se potrivesc foarte multe modele , si sa nu cumpar online ceva de 600 de ron si sa nu-mi vina bine ....
sa inteleg ca avatii prinsi anul trecut doar ti-au facut pofta de ceva mai consistent ...ovidiu scrie: ... Intre timp caut niste voblere tip minnow de 7-10cm...care sa stea bine in curenti, sa nu se incurce in lansare, sa aiba triple bune... sa evolueze intre 0.3 -1m, pentru ca la mine in horoscop au spus ca 2011 va fi anul avatilor over 5 kilo...
Filtre de polarizare se folosesc si in industria fotografica. Cum iti explici diferenta de pret dintre acestea.Unele costa cateva sute de lei, altele cateva milioane...sa nu-mi spui ca si acolo e marketing si fotografii profesionisti le cumpara pe cele mai scumpe doar pentru fitze.Ioan S. scrie:Stii ce e extraordinar ? Compozitia chimica a substantei care joaca rol de filtru pentru lumina polarizata e descoperita de mai bine de un secol si o folosesc toti cei care produc asa ceva ... asa ca e greu de crezut ca de aici provine diferenta.cu Polaroid vedeam 30cm sub apa, cu Oakley 1,5m .
Care sa fie secretul ?