ochelari polarizati

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 20 Ian 2011, 08:21

ovidiu

boss, te conseileaza fratele tau la avat bre, de ce nu zici asa :P :P :P

hai ca te sun dupa masa, sa-ti povestesc cu avatu si cu oableru ...

zi cu oackley, unde gasesc :P

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 20 Ian 2011, 08:39

sincer..habar nu am...sau nu stiu un loc cu preturi corecte..sunt prin centru niste magazine de optica...sau google...sau US daca ai drum pe acolo
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

radu_bug
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de radu_bug » 20 Ian 2011, 10:40

ovidiu scrie:
Intre timp caut niste voblere tip minnow de 7-10cm...care sa stea bine in curenti, sa nu se incurce in lansare, sa aiba triple bune... sa evolueze intre 0.3 -1m, pentru ca la mine in horoscop au spus ca 2011 va fi anul avatilor over 5 kilo :D

si lasati-ma domnilor in pace...sa ma antrenez la darts, ca sambata am de jucat si castigat 7-8 meciuri in sistem piramidal la nationala de darts ;)
cate gr ar trebui sa aiba minnow-ul ala de 7 cm ? banuiesc ca ar trebui sa aiba vibratia marunta si deasa . te intreb pt ca am o idee si o sa am nevoie de un tester. si inca ceva? ce patern s-ar vedea mai bine cu polarizantii? (intrebarea asta e mai mult ca sa nu fiu off-topic ;)) )

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 20 Ian 2011, 12:51

ok, man, thanks ...

vroiam undeva sa-i vad fizic, si sa-i probez, ca la moaca mea aiurea, nu prea mi se potrivesc foarte multe modele , si sa nu cumpar online ceva de 600 de ron si sa nu-mi vina bine ....

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 20 Ian 2011, 13:54

toni f scrie:ok, man, thanks ...

vroiam undeva sa-i vad fizic, si sa-i probez, ca la moaca mea aiurea, nu prea mi se potrivesc foarte multe modele , si sa nu cumpar online ceva de 600 de ron si sa nu-mi vina bine ....
Fratioare ,chiar nu conteaza cum iti vin sau cit au costat de fite sa fie, sau macar custom.. :lol: :lol: :lol: :lol:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 20 Ian 2011, 14:06

ovidiu scrie: ... Intre timp caut niste voblere tip minnow de 7-10cm...care sa stea bine in curenti, sa nu se incurce in lansare, sa aiba triple bune... sa evolueze intre 0.3 -1m, pentru ca la mine in horoscop au spus ca 2011 va fi anul avatilor over 5 kilo :D ...
sa inteleg ca avatii prinsi anul trecut doar ti-au facut pofta de ceva mai consistent ... :lol:

ps : cauta mai mult inspre 10cm in loc de inspre 7cm ... asta daca ii cauti pe aia de peste 5 ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 20 Ian 2011, 14:20

pai am pescuit frecvent cu 8-10cm... inclusiv ratlinguri mari...
unul dintre ai mai mari mi-a dat (scapat) pe un popper...
dar sa nu balacim topicul cu ochelari si sa ne mutam pe avati :D
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

dumi_id
veteran
veteran

Mesaj de dumi_id » 20 Ian 2011, 15:09

Unii dintre cei mai buni ochelari cu lentile polarizate sunt de la firma Oakley. Au si acteva modele speciale pentru pescuit.

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 20 Ian 2011, 18:47

@ vali

boss, gata, vorbim cu ovidiu daca se baga, sa ne faca si nou neshte ochelari custom , ce zici ? :D

rama matagi cu lentile evergreen :D

ps : mie nu-mi plac steezurile, le-am vazut pe toate la dan la magazin, si nu m-am lipit de nici una :D :D :D asta nu inseamna ca e o problema ca tie iti plac :P

pana la urma nu m-a trimis nimeni la un loc fizic unde au oakley dastia :cry: :cry: :cry:

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 20 Ian 2011, 19:31

Ioan S. scrie:
cu Polaroid vedeam 30cm sub apa, cu Oakley 1,5m .
Stii ce e extraordinar ? Compozitia chimica a substantei care joaca rol de filtru pentru lumina polarizata e descoperita de mai bine de un secol si o folosesc toti cei care produc asa ceva ... asa ca e greu de crezut ca de aici provine diferenta.
Care sa fie secretul ?
Filtre de polarizare se folosesc si in industria fotografica. Cum iti explici diferenta de pret dintre acestea.Unele costa cateva sute de lei, altele cateva milioane...sa nu-mi spui ca si acolo e marketing si fotografii profesionisti le cumpara pe cele mai scumpe doar pentru fitze.

Scrie răspuns