discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
Leba
- veteran

-
Ionut the carp scrie:mi-am luat de curand de la un magazin din bacau o pereche de ochelari polarizati blazer! sunt chiar polarizati, si au lentile f bune( nu "deformeaza" imaginea, adica sa o vezi cu 1mm mai sus mai jos mai in stanga sau mai in dreapta; protectie uv-de obicei am probleme la ochi din cauza soarelui; reflexiile soarelui sun t aproape nule) si culmea am dat 36 ron!!! cred ca a gresit vanzatorul pretul....

ionut, erau blazer sau balzer?
pt. ca daca erau balzer nu tre' sa te miri. asa sunt ei, ieftini

-
Adi_
- veteran

eu folosesc o pereche de 300.000 lei, polar vision. sunt foarte multumit de ei. m-am uitat si prin balzer, dar nu mi-au placut asa mult.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
Ionut the carp
- veteran

leba scrie: ionut, erau blazer sau balzer?

erau blazer! de asta m-a mirat si pretul...imi pare rau ca am aruncat cutia
-
Leba
- veteran

-
Ionut the carp scrie:leba scrie: ionut, erau blazer sau balzer?

erau blazer! de asta m-a mirat si pretul...imi pare rau ca am aruncat cutia
mda. pe mine m-a lovit pretul, exact 36 lei am dat si eu pe balzer.
mie balzerii mi se par ok, taie luciul apei, comozi la condus, UV protection nush cat etc.
-
georges
- utilizator constant

-
unde gasesc in bucuresti ochelarii astia balzer?
-
andrei-ovidiu
- veteran

-
Arrow, Gipo...si la mai toti comerciantii de articole de pescuit!
-
AxA
- utilizator constant

-
am si eu o intrebare pentru cei care au asa ceva: la testul cu telefonul functioneaza si cele cu ecranul de tip vechi, monocrom sau numai cele mai noi cu color? Cand te uiti pe apa taie ceva din reflexia luminii numai in fata ta jos sau si daca te uiti la 10 m in larg? Ori asa sunt toti, ori mi-am luat teapa cu o pereche naspa
P.S. Nu cumv aar trebui sa functioneze si cu ecranul lcd de la laptop? Ca in cazul asta nu ar mai fi trebuit sa vad ce scriu

-
Michael
- Moderator

AxA scrie:la testul cu telefonul functioneaza si cele cu ecranul de tip vechi, monocrom
da
AxA scrie:Cand te uiti pe apa taie ceva din reflexia luminii numai in fata ta jos sau si daca te uiti la 10 m in larg?
totul in fatza ta devine mat,doar daca intorci capul pe o parte revine luciul apei si a obiectelor,asta pt ca polarizarea lor e pe orizontala
AxA scrie:P.S. Nu cumv aar trebui sa functioneze si cu ecranul lcd de la laptop? Ca in cazul asta nu ar mai fi trebuit sa vad ce scriu

inca nu am laptop,nu stiu

-
AxA
- utilizator constant

-

Ok, inseamna ca astia nu reactioneaza prea bine...ecranul telefonului doar face niste "umbre" la anumite unghiuri dar nu se intuneca de tot, iar pe lac se matuieste doar o portiune mica si doar in fata mea cand ma uit de sus....la 10 metri daca ma uit oblic inca vad reflexiile.

-
nicolaesebastian
- junior

Eu am Polaroid, daca privesc un ecran LCD dintr-un anumit unghi ecranu e intuneca complet; asta inseamna ca si ochelarii si monitoru' sint de calitate
Testul e valabil si pe telefoane monocroamne si colore
AxA scrie:am si eu o intrebare pentru cei care au asa ceva: la testul cu telefonul functioneaza si cele cu ecranul de tip vechi, monocrom sau numai cele mai noi cu color? Cand te uiti pe apa taie ceva din reflexia luminii numai in fata ta jos sau si daca te uiti la 10 m in larg? Ori asa sunt toti, ori mi-am luat teapa cu o pereche naspa
P.S. Nu cumv aar trebui sa functioneze si cu ecranul lcd de la laptop? Ca in cazul asta nu ar mai fi trebuit sa vad ce scriu

Sportiv e pescarul care elibereaza toti pestii