ochelari polarizanti
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
si pentru cei ce purtati ochelari de vedere la distanta, se poate si lentile polarizante cu dioptrie. pretul undeva intre 100-120E. iar pentru cei care deja aveti nevoie de 2 ochelari aproape /distanta (pt. persoanele de peste 50 ani). exista si lentile progresive cu filtru polarizant in variantele gri si maro. e drept ca sunt mai scumpe, spre 300E
cei interesati contactati-ma pe privat. am uitat sa va spun ca sunt optician.
cei interesati contactati-ma pe privat. am uitat sa va spun ca sunt optician.
destul de scump...zic eu
de fapt ce ma mir...in RO aproape totul e mai scump decat in tarile civilizate.

de fapt ce ma mir...in RO aproape totul e mai scump decat in tarile civilizate.

Michael va recomanda Regulamentul forumului
- mihaimircea
- veteran
- ravenheart
- veteran
made in China? vroiam si eu sa-mi achizitionez o pereche, dar inca nu am 7-800.000 pt ochelari
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.
Ochelari Rapala de la ARW cu 80 lei am luat si eu dupa ce am reusit sa sparg o lentila la o pereche Shimano cumparati anul trecut cu 150 lei de la Gipo. Ambele perechi polarizeaza la fel. Nu cred ca sunt chinezesti (si chiar de-ar fi ...). Rama e ok. Eu mi-am luat cu lentila amber, cu rama neagra ( sunt ambalati frumos- apar si in prezentarea unei reviste, cu snur, husa si laveta de sters lentila). Sambata am prins 4 marlitze(40-45 cm - impreuna 5,200 Kg) pe canalele ce se varsa in zona fagaras in Olt, si am vazut toate atacurile(in special rateurile ptr ca am dat cu virgule de 8 cm albe). Cu ochelarii localizam bancurile de pestiuti (pe care nu-i observam cu ochiul liber datorita reflexiei luminei de pe suürafata apei), si acolo lansam.
vlad
Baieti RAPALA fabrica in China majoritatea produselor. Aproape toate voblerele sunt produse acolo ( exceptand o mica fabrica din fostele tari ale URSS-ului). Sa nu credeti ca ochelarii sunt fabricati in europa. Optinova fabrica in China, Energofish, Shimano, Daiwa, cate si mai cate marci fabrica in China. Nu va mai speriati de China. Toti producatorii au ales aceasta tara doar pt faptul ca acolo este un paradis fiscal si mana de lucru este ieftina. In rest controlul de calitate este bun la orice produs in functie de valoarea lui. Evident ca un lucru ieftin este calitativ slab tocmai datorita materialelor folosite...
Mai sunt chestiile piratate, facute pe vapor...dar asta e alta poveste deja...
Mai sunt chestiile piratate, facute pe vapor...dar asta e alta poveste deja...