ochelari polarizanti

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 29 Apr 2006, 14:40

si pentru cei ce purtati ochelari de vedere la distanta, se poate si lentile polarizante cu dioptrie. pretul undeva intre 100-120E. iar pentru cei care deja aveti nevoie de 2 ochelari aproape /distanta (pt. persoanele de peste 50 ani). exista si lentile progresive cu filtru polarizant in variantele gri si maro. e drept ca sunt mai scumpe, spre 300E
cei interesati contactati-ma pe privat. am uitat sa va spun ca sunt optician.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 29 Apr 2006, 14:45

destul de scump...zic eu :roll:
de fapt ce ma mir...in RO aproape totul e mai scump decat in tarile civilizate. :?
Michael va recomanda Regulamentul forumului

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 30 Apr 2006, 20:23

are cineva ochelari Rapala aia care sunt la Arrow la 7-800 mii? mi se pare ca sunt made in china. impresii?
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 01 Mai 2006, 12:43

made in China? vroiam si eu sa-mi achizitionez o pereche, dar inca nu am 7-800.000 pt ochelari
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.

vladcs
junior
junior

Mesaj de vladcs » 02 Mai 2006, 19:20

Ochelari Rapala de la ARW cu 80 lei am luat si eu dupa ce am reusit sa sparg o lentila la o pereche Shimano cumparati anul trecut cu 150 lei de la Gipo. Ambele perechi polarizeaza la fel. Nu cred ca sunt chinezesti (si chiar de-ar fi ...). Rama e ok. Eu mi-am luat cu lentila amber, cu rama neagra ( sunt ambalati frumos- apar si in prezentarea unei reviste, cu snur, husa si laveta de sters lentila). Sambata am prins 4 marlitze(40-45 cm - impreuna 5,200 Kg) pe canalele ce se varsa in zona fagaras in Olt, si am vazut toate atacurile(in special rateurile ptr ca am dat cu virgule de 8 cm albe). Cu ochelarii localizam bancurile de pestiuti (pe care nu-i observam cu ochiul liber datorita reflexiei luminei de pe suürafata apei), si acolo lansam.
vlad

Septimiu
senior
senior

Mesaj de Septimiu » 03 Mai 2006, 08:39

vladcs scrie: Eu mi-am luat cu lentila amber, cu rama neagra ( sunt ambalati frumos- apar si in prezentarea unei reviste, cu snur, husa si laveta de sters lentila)
Eu am intrebat la magazin daca au si cu lentila amber si mi-au zis ca nu! :twisted:
Sigur erau Rapala?

vladcs
junior
junior

Mesaj de vladcs » 03 Mai 2006, 09:52

Rapala -visiongear . Grey or brown lens color. Brown sunt asemanatori cu amber (cei de la shimano). Am gresit eu in postul anterior. Acum am citit pe cutie.
vlad

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 03 Mai 2006, 10:02

Baieti RAPALA fabrica in China majoritatea produselor. Aproape toate voblerele sunt produse acolo ( exceptand o mica fabrica din fostele tari ale URSS-ului). Sa nu credeti ca ochelarii sunt fabricati in europa. Optinova fabrica in China, Energofish, Shimano, Daiwa, cate si mai cate marci fabrica in China. Nu va mai speriati de China. Toti producatorii au ales aceasta tara doar pt faptul ca acolo este un paradis fiscal si mana de lucru este ieftina. In rest controlul de calitate este bun la orice produs in functie de valoarea lui. Evident ca un lucru ieftin este calitativ slab tocmai datorita materialelor folosite...
Mai sunt chestiile piratate, facute pe vapor...dar asta e alta poveste deja...

vladcs
junior
junior

Mesaj de vladcs » 03 Mai 2006, 10:10

De acord cu Luci(+ Nike, Adidas, IBM .....).
Cat timp se respecta standardele de calitate si se obtine un pret mic, clientul e satisfacut.
vlad

vladcs
junior
junior

Mesaj de vladcs » 03 Mai 2006, 10:20

Am citit din nou pe cutie :)
Ptr a nu exista dubii, citez :
"Rapala VMC Corporation ... Finland, Made/Printed in China"
vlad

Scrie răspuns