ochelari polarizanti
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- ravenheart
- veteran
la Cluj am vazut si eu numai negri la arrow, atat Rapala cat si Cormoran
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.
[quote="Septimiu"]@vladcs
Arrow , din Brasov. Ca model sunt cei de pe site. Dar lentile aveau pe maro si inca unii la care nici nu m-am uitat. Rame erau negre si argintii.
Nu stiu de ce zic negri in prezentare. Pe cutie scrie doar de cele doua culori.
Poate e alt model. (ai mei sunt visiongear, si apar si in ultimul numar de AVP cred)
Arrow , din Brasov. Ca model sunt cei de pe site. Dar lentile aveau pe maro si inca unii la care nici nu m-am uitat. Rame erau negre si argintii.
Nu stiu de ce zic negri in prezentare. Pe cutie scrie doar de cele doua culori.
Poate e alt model. (ai mei sunt visiongear, si apar si in ultimul numar de AVP cred)
vlad
- mihaimircea
- veteran
-
- veteran
am vazut si eu Rapala, dar nu m-au impresionat la pretul ala, in schimb am niste Polar Glare ( dupa cum am mai spus) pe care am dat 950 000 lei si sunt cu adevarat POALARIZANTI, f. placuti, taie absolut tot luciul de pe apa dau de pe suprafetele lucioase, si sunt Made in USA! i-am luat din oras de la Optica Medicala si erau f. multe perechi, i-am ales pe cei mai buni pt. mine!
-
- veteran