ochelari polarizanti
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- Bogdan_Alex
- veteran
nici un ochelar nu poate estompa complet luciul apei.
ps: doresc sa fac o corectura. Sunt ochelari polarizati si nu polarizaNti.Ei nu polarizeaza nimic, ci ei in sinea lor sunt polarizati. Ca si termenul din engleza care este polarized lens si nu polarising. Site-urile din domeniu imi intaresc ideea
ps: doresc sa fac o corectura. Sunt ochelari polarizati si nu polarizaNti.Ei nu polarizeaza nimic, ci ei in sinea lor sunt polarizati. Ca si termenul din engleza care este polarized lens si nu polarising. Site-urile din domeniu imi intaresc ideea

Fara pescuiala viata e pustiu
-
- veteran
de curand m-am uitat printr-o pereche de Polaroid, culoare lentile Brown, pret catalog 80$, ochelarii unui amic...f. tari! chiar taie in proportie de 99% ca sa nu zic 100% tot luciul pe care-l provoaca lumina! de f. mare valoare acestia, chiar daca pretul este destul de mare! mai ales daca te uiti pe apa mica(aviz muscarilor), vezi absolut tot, diferentiezi bolovanul sau craca de un peste f. clar!
-
- veteran
...si avatii, cum e cu avatii?!Ii vezi sau nu ii vezi cu cucherii?!andrei-ovidiu scrie:de curand m-am uitat printr-o pereche de Polaroid, culoare lentile Brown, pret catalog 80$, ochelarii unui amic...f. tari! chiar taie in proportie de 99% ca sa nu zic 100% tot luciul pe care-l provoaca lumina! de f. mare valoare acestia, chiar daca pretul este destul de mare! mai ales daca te uiti pe apa mica(aviz muscarilor), vezi absolut tot, diferentiezi bolovanul sau craca de un peste f. clar!

-
- veteran
-
- veteran
mi-am luat de curand de la un magazin din bacau o pereche de ochelari polarizati blazer! sunt chiar polarizati, si au lentile f bune( nu "deformeaza" imaginea, adica sa o vezi cu 1mm mai sus mai jos mai in stanga sau mai in dreapta; protectie uv-de obicei am probleme la ochi din cauza soarelui; reflexiile soarelui sun t aproape nule) si culmea am dat 36 ron!!! cred ca a gresit vanzatorul pretul.... 

-
- veteran