ochelari polarizanti

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

nuke
senior
senior

Mesaj de nuke » 17 Apr 2006, 11:37

In tara noastra,mai precis in Bucuresti se gasesc oare ochelari polarizanti cu dioptrii???Stie cineva??Multumesc anticipat..

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 17 Apr 2006, 11:45

e un magazin de optica in Piata Amzei (are o firma portocalie), pe partea dinspre Calea Victorie.
Acolo am vazut lentile polarizante care se prindeau magnetic de rama ochelarilor de vedere.
near the beer

nuke
senior
senior

Mesaj de nuke » 17 Apr 2006, 11:52

costica_fishing scrie:e un magazin de optica in Piata Amzei (are o firma portocalie), pe partea dinspre Calea Victorie.
Acolo am vazut lentile polarizante care se prindeau magnetic de rama ochelarilor de vedere.
Multumesc pt info!

crisp
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de crisp » 18 Apr 2006, 12:15

despre calitatea ochelarilor rapala stie cineva ceva? stiu ca au la gipo

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 18 Apr 2006, 12:21

Am eu asa ceva cumparati de la Arrow
mi se par f buni .
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

georgelucius
senior
senior

Mesaj de georgelucius » 18 Apr 2006, 13:48

am avut 6 perechi de ochelari polarizanti
toti au fost foarte buni dar cu lentile din plastic, inclusiv la Polar Glade
toti mi se buseau in momentul cand ii lasam in masina fara toc.
de la vibratiile automobilului se zgariau lentilele in contanct cu orice suprafata ar fi venit.
am incercat sa slefuiesc zgarieturile, si am reusit in oarecare masura cu o carpa umeda si pasta de dinti Cristal
am vrut sa comand ceva adevarat la optica medicala dar mi s-a spus ca o sa ajunga pretul la 14 milioane, asa ca am rostit repede "la revedere"
la 35-40 ron cat costa acum o pereche se merita de folosit un an si luat alta.

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 18 Apr 2006, 16:11

Eu am o pereche de PoarGlare de vreo 3 ani si nu am probleme cu ei. Au lentilele de sticla, nu de plastic, nu am reusit inca sa-i zgarii semnificativ, chiar daca i-am pirdut toamna trecut pe malul apei si i-am gasit plini de noroi acolo unde-mi cazusera, insa intacti. Cine vrea ceva mai ieftin, am vazut tot de la PolarGlare dar cu lentile de plastic la pretul de aprox. 30 RON, iar in iarna gasise un prieten in Cluj la reducere doar cu 15 RON.

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 18 Apr 2006, 17:47

Eu mi-am luat din state niste ochelari "Flying Fisherman", habar n-am cine ii produce, ca am aruncat cutia, au costat cam 20 USD. Testul cu ecranul LCD functioneaza. Ii folosesc cind dau la avat, vara, pe soare. Trebuie avut grija cu ochelarii de soare in general, pt ca nu orice sticla/plastic colorat e bun. Prin deschiderea pupilei, patrunde pina la retina o cantitate mai mare decit ar trebui de radiatii UV, daca ochelarii nu sunt de calitate.

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 18 Apr 2006, 22:36

Am luat ochelari cu lentile polarizante de la Balzer ... sunt foarte multumit de ei (cat de multumit poti fi la 40 RON) atat la condus cat si la pescuit ... daca ma tin un an e super ok ... la anu' cumpar altii ca astia ies din moda :lol:
S'altare și bunăstare !

pasek
senior
senior

Mesaj de pasek » 29 Apr 2006, 13:44

am luat si eu o pereche balzer, o culoare inchisa ceva intre gri si verde... inca nu stiu cum sint la pescuit dar la condus sint super! :)
in rest ... we are the best!

Scrie răspuns