iti zic eu ca e super si merita fiecare banutzandrei-ovidiu scrie:... eventual Exceler-ul de la Daiwa http://www.rapitori.ro/boutique/index.p ... =277_24_42
care eu unul nu stiu cat de stralucite sunt!

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
iti zic eu ca e super si merita fiecare banutzandrei-ovidiu scrie:... eventual Exceler-ul de la Daiwa http://www.rapitori.ro/boutique/index.p ... =277_24_42
care eu unul nu stiu cat de stralucite sunt!
Spro are produse de calitate foarte buna, pe la 100 Euro ti-as recomanda Red Arc, este compacta, rezistenta, intr-adevar nu este cu tehnologie pe ax plutitor dar are 8 rulmenti, are o partie de reglare a franei la nivelul Tehniumului, in plus primesti discuri pentru frane si poti sa-ti modifici partia de reglare. Are corpul din duraluminiu si toate componentele solicitate in dril foarte robuste (un pic marite).dorulet radu scrie:de spro ce stii ca e enigma totala pe net. asa arata bine, compactã, bine legata (astea sunt pretentiile mele) dar nu stiu cum e in interior. am un ryobi mai mic pentru voblere si rotative si e ok dar la batul de stiuca m-a cam lasat vechea mea mulineta.
la bani astia......nu te mai gindesti la Spro, mergi direct pe Shimano sau DaiwaSir Caca scrie:Spro are produse de calitate foarte buna, pe la 100 Euro ti-as recomanda Red Arc, este compacta, rezistenta, intr-adevar nu este cu tehnologie pe ax plutitor dar are 8 rulmenti, are o partie de reglare a franei la nivelul Tehniumului, in plus primesti discuri pentru frane si poti sa-ti modifici partia de reglare. Are corpul din duraluminiu si toate componentele solicitate in dril foarte robuste (un pic marite).dorulet radu scrie:de spro ce stii ca e enigma totala pe net. asa arata bine, compactã, bine legata (astea sunt pretentiile mele) dar nu stiu cum e in interior. am un ryobi mai mic pentru voblere si rotative si e ok dar la batul de stiuca m-a cam lasat vechea mea mulineta.
Iti sugerez sa pui mana pe o mulineta din asta, intr-adevar Spro nu are categoria de High end, dar la produse de 100 Euro nu gasesti Shimano la aceasi calitate, iar Daiwa produce aceasi mulineta in mai multe tari printre care si China. Daca ai ghinion, mai ales ca este vorba de spinning unde uzura este mai mare ca la orice alt tip de pescuit, in cateva luni iti face mulineta ca o rasnita de cafea.mihai.f scrie:la bani astia......nu te mai gindesti la Spro, mergi direct pe Shimano sau DaiwaSir Caca scrie:Spro are produse de calitate foarte buna, pe la 100 Euro ti-as recomanda Red Arc, este compacta, rezistenta, intr-adevar nu este cu tehnologie pe ax plutitor dar are 8 rulmenti, are o partie de reglare a franei la nivelul Tehniumului, in plus primesti discuri pentru frane si poti sa-ti modifici partia de reglare. Are corpul din duraluminiu si toate componentele solicitate in dril foarte robuste (un pic marite).dorulet radu scrie:de spro ce stii ca e enigma totala pe net. asa arata bine, compactã, bine legata (astea sunt pretentiile mele) dar nu stiu cum e in interior. am un ryobi mai mic pentru voblere si rotative si e ok dar la batul de stiuca m-a cam lasat vechea mea mulineta.