Mulinete care "merg" cu firul textil

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Michael
Moderator
Moderator

Re: mulinete

Mesaj de Michael » 12 Sep 2006, 21:24

andrei-ovidiu scrie:... eventual Exceler-ul de la Daiwa http://www.rapitori.ro/boutique/index.p ... =277_24_42
care eu unul nu stiu cat de stralucite sunt! :roll:
iti zic eu ca e super si merita fiecare banutz :wink:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Sir Caca
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sir Caca » 12 Sep 2006, 23:09

dorulet radu scrie:de spro ce stii ca e enigma totala pe net. asa arata bine, compactã, bine legata (astea sunt pretentiile mele) dar nu stiu cum e in interior. am un ryobi mai mic pentru voblere si rotative si e ok dar la batul de stiuca m-a cam lasat vechea mea mulineta.
Spro are produse de calitate foarte buna, pe la 100 Euro ti-as recomanda Red Arc, este compacta, rezistenta, intr-adevar nu este cu tehnologie pe ax plutitor dar are 8 rulmenti, are o partie de reglare a franei la nivelul Tehniumului, in plus primesti discuri pentru frane si poti sa-ti modifici partia de reglare. Are corpul din duraluminiu si toate componentele solicitate in dril foarte robuste (un pic marite).

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 13 Sep 2006, 05:02

Sir Caca scrie:
dorulet radu scrie:de spro ce stii ca e enigma totala pe net. asa arata bine, compactã, bine legata (astea sunt pretentiile mele) dar nu stiu cum e in interior. am un ryobi mai mic pentru voblere si rotative si e ok dar la batul de stiuca m-a cam lasat vechea mea mulineta.
Spro are produse de calitate foarte buna, pe la 100 Euro ti-as recomanda Red Arc, este compacta, rezistenta, intr-adevar nu este cu tehnologie pe ax plutitor dar are 8 rulmenti, are o partie de reglare a franei la nivelul Tehniumului, in plus primesti discuri pentru frane si poti sa-ti modifici partia de reglare. Are corpul din duraluminiu si toate componentele solicitate in dril foarte robuste (un pic marite).
la bani astia......nu te mai gindesti la Spro, mergi direct pe Shimano sau Daiwa
Imagine

Sir Caca
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sir Caca » 13 Sep 2006, 07:01

mihai.f scrie:
Sir Caca scrie:
la bani astia......nu te mai gindesti la Spro, mergi direct pe Shimano sau Daiwa
Iti sugerez sa pui mana pe o mulineta din asta, intr-adevar Spro nu are categoria de High end, dar la produse de 100 Euro nu gasesti Shimano la aceasi calitate, iar Daiwa produce aceasi mulineta in mai multe tari printre care si China. Daca ai ghinion, mai ales ca este vorba de spinning unde uzura este mai mare ca la orice alt tip de pescuit, in cateva luni iti face mulineta ca o rasnita de cafea.
Daca vei avea ocazia sa testezi vei vedea ca am dreptate.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 13 Sep 2006, 07:25

Exceler-ul meu parca a inceput sa "maraie"... :?
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 13 Sep 2006, 07:47

Adi_ scrie:Exceler-ul meu parca a inceput sa "maraie"... :?
Dupa cat timp??? tocmai mi-am luat si eu una. Pe ea scrie made in china :oops:
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 13 Sep 2006, 07:50

Adi_ scrie:Exceler-ul meu parca a inceput sa "maraie"... :?
Hai nu-mi da vesti din astea. Am si eu unul de o luna.
Bine, la cat a costat, nu ma astept sa ma tina o viata!

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 13 Sep 2006, 07:51

nu dupa foarte mult timp... cateva luni. intr-adevar a fost cam solicitata cu un somn, dar... oare de acolo sa fie?
trebuie sa o desfac, sa vad ce are. se aude un marait usor, dar parca nu tot timpul.... :roll:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 13 Sep 2006, 08:16

poate e de la galet
pe mine m-au inebunit daiwele cu galetul

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 13 Sep 2006, 08:34

Sir Caca,
''Pe ce te bazezi'' cand spui ca la 100 de Euro ( aprox 130 USD ) un Spro e mai bun ca un Stradic sau Capricorn ( Prodigy ) sau mai nou Tiera din aceeasi categorie de pret ?
E vorba de detalii tehnice , materiale ?.......

Cat despre maraitul galetului la daiwe ( de altfel la mai toate mulinetele ) ...asta e ...trebuie curatit periodoc ca strange mizerii mai ales daca e folosita cu textil
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Scrie răspuns