Mulinete care "merg" cu firul textil
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Mulinete care "merg" cu firul textil
Vreau sa va cer cateva pareri, sfaturi in legatura cu anumite mulinete. Mi-au luat ochii: okuma alumina, cabela's Tournament ZX , daiwa ss-am auzit ca nu se stie unde sunt facute, asa ca astept sa fie rezolvat "misterul", Daiwa Exceler, Okuma Inspira. Ce parere aveti despre firele tuf? ca pret sunt la fel ca si spider wire stealth-care sunt mai bune? raportat la firele mono firele tuf de 15lbs cam cat ar echivala?
-
- senior
-
- senior
-
- veteran
da din cate am vazut Ecusima are tamburi de rezerva din grafit! mult mai bine sa pui textilul pe cel metalic! cel metalic e mult mai protejat la frecarea firului de buza tamburului
una peste alta am dat si cu Okuma Avenger AV 20 cu textil...nici un fel de problema...bine asta s-a intamplat la numai 3 partide!

una peste alta am dat si cu Okuma Avenger AV 20 cu textil...nici un fel de problema...bine asta s-a intamplat la numai 3 partide!
-
- veteran
confirm,super multumit de eamihai.f scrie:Daiwa Exceler este ok, raport calitate pret super.(tamburul de rezerva tot metalic)

tnx mihai ca mi-ai recomandat-o.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
-
- veteran
pot spune ca e prima mulineta adevarat pe care o am,fata de okuma av ce am avut inainte de daiwa...nu se compara.
la dam,shakespeare,okuma,etc simteai angrenaje,la daiwa parca se invarte in gol,asa de usor merge,sa vedem cat timp
la dam,shakespeare,okuma,etc simteai angrenaje,la daiwa parca se invarte in gol,asa de usor merge,sa vedem cat timp

Michael va recomanda Regulamentul forumului
DAAAAAAAAAAA.Iujin scrie:Dar Ecusima merge??? La textil?

eu am asa ceva si numai cu textil PP si FL pescuiesc.mulineta are un tambur metalic pe care am pus PP de 10lb si doi tamburi de graphite,pe unul am pus FL de 15lb si pe celalt un mono ,Lenza Madre de 0.18mm .
mulineta isi merita cu prisosinta banii(~ 1.4mil)