sincer iti spun Gerula ca pe rau,unde pescuiesc mereu,mai importanta este precizia in lansare decat distanta.Chiar daca lansez in amonte,caut sa lansez usor/finut in "culoarul" paralel malului,unde patruleaza "animalele" fara sa ma apropii din prima pana la apa.Singurul pe care-l gasesti in curent este avatul,dar nici aici nu ma fortez in lansari lungi,pentru ca am aobservat ca cu cat te opintesti mai tare in lansare,te simt avatii instantaneu si poti sa-i uiti.Deci reteta pt mine este:precizie si lanseu lejer/discret,nu olimpiade.Gerula scrie: P.P.S. Michael, uneori ai rezultate mult mai bune aruncand in susul curentului, caz in care, evident, un lanseu lung este esential.
Mulinete care "merg" cu firul textil
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Mesajul era lesne de inteles. Mai greu de inteles este motivul pentru care ai ales sa-l exprimi in felul asta si, de la un punct incolo, motivatia care a stat la baza lui, dar pana la urma doar rudele de sange nu ni le alegem singuri, nu? In rest, slava Domnului, ne alegem pana si interlocutorii. Iar daca tu ai ales sa asculti aici monologurile lui adilucu&co despre cat de mici sunt clenii lui X, cat de rahitica e marla lui Y si cat de bine se da cu voblere mici, pari de 3m si mono cat cablul de la TV asa sa fie.danr scrie:ma bucur ca ai inteles mesajul
Michael, daca lansezi doar 10 -15 metri in amonte si raul are cat de cat cuirent nu mai apuci sa faci mare lucru cu voblerul ala pana ajunge in dreptul tau. Ideea pe care am expus-o tocmai asta era, ca trebuie sa ai echipamentul gandit in asa fel incat sa nu faci sfortari colosale ca sa obtii un lanseu decent.
Cu lacrimi Bastus!
-
- veteran
- vijelie
- veteran
Michael, daca lansezi doar 10 -15 metri in amonte si raul are cat de cat cuirent nu mai apuci sa faci mare lucru cu voblerul ala pana ajunge in dreptul tau. Ideea pe care am expus-o tocmai asta era, ca trebuie sa ai echipamentul gandit in asa fel incat sa nu faci sfortari colosale ca sa obtii un lanseu decent.[/quote]
cata stiintza frate....ce stie omul asta ca un adevarat pescar

cata stiintza frate....ce stie omul asta ca un adevarat pescar

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!