Mulinete care "merg" cu firul textil
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Sorin scrie:Sir Caca,
''Pe ce te bazezi'' cand spui ca la 100 de Euro ( aprox 130 USD ) un Spro e mai bun ca un Stradic sau Capricorn ( Prodigy ) sau mai nou Tiera din aceeasi categorie de pret ?
E vorba de detalii tehnice , materiale ?.......
Cat despre maraitul galetului la daiwe ( de altfel la mai toate mulinetele ) ...asta e ...trebuie curatit periodoc ca strange mizerii mai ales daca e folosita cu textil
corect

oricum, am observat un lucru, toate daiwele sunt zgomotoase
comparativ cu shimano de exemplu
Adi, daca nu e de la galet nu e bine
n-are voie sa aiba nici cea mai mica problema in interior
oricum, si eu de cand dau cu voblere mari si textil sunt oripilat de galetul de la team daiwa bg
pur si simplu, orice i-as face, dupa juma de partida face ca trenul
comparativ cu shimano de exemplu
Adi, daca nu e de la galet nu e bine
n-are voie sa aiba nici cea mai mica problema in interior
oricum, si eu de cand dau cu voblere mari si textil sunt oripilat de galetul de la team daiwa bg
pur si simplu, orice i-as face, dupa juma de partida face ca trenul
-
- junior
mulinete
ecusima maraie de parca ar merge pe uscat daca ii dai o naluca mai mare. si pe a mea scrie made în japan. Daiwa Tierra, ca s-o aduci acasa te duci mai sus la pret (arata bine). Dar de Daiwa Theory ce spuneti, pe ast o aduci acasa la ceva mai puþin de 100 E. în ce priveste Spro vad ca spuneþi ca nu sunt trompete.
-
- junior
mihai.f ai primit mesajul meu pe privat? ma intereseaza daiwa theory.
[quote="danr"]
oricum, si eu de cand dau cu voblere mari si textil [/quote]
Fenomenu se intimpla cred ca la toate cind dai cu naluci mari si textil . Pina nu am dat cu naluci de 25-40 gr , de fapt cred ca maxim 15 gr , nu am avut probleme cu mulinete clasa 60-120 euro , cu textil sau mono . Cind m-am prins ca-i mai bine cu naluci mari le-o apucat pe toate tusea . Stai sa vezi efect asupra firului cind le lucrezi din bat ( unii inca mai prind pe recuperare frumos liniara , din pacate nu-s eu ala ) , bat care numa moale nu-i . Oricum , pe tamburii de rezerva am mono , magaria ii ca de pe un tambur 4000 un mono de 35 nu zboara tare bine , ii cam ingust , ma minca pielea de un 5000 cuplat la un 3,30 , exclusiv cu mono pentru naluci grele . Toata chestia ii sa nu pierdem pestii din vedere !
Fir Intins!!!
oricum, si eu de cand dau cu voblere mari si textil [/quote]
Fenomenu se intimpla cred ca la toate cind dai cu naluci mari si textil . Pina nu am dat cu naluci de 25-40 gr , de fapt cred ca maxim 15 gr , nu am avut probleme cu mulinete clasa 60-120 euro , cu textil sau mono . Cind m-am prins ca-i mai bine cu naluci mari le-o apucat pe toate tusea . Stai sa vezi efect asupra firului cind le lucrezi din bat ( unii inca mai prind pe recuperare frumos liniara , din pacate nu-s eu ala ) , bat care numa moale nu-i . Oricum , pe tamburii de rezerva am mono , magaria ii ca de pe un tambur 4000 un mono de 35 nu zboara tare bine , ii cam ingust , ma minca pielea de un 5000 cuplat la un 3,30 , exclusiv cu mono pentru naluci grele . Toata chestia ii sa nu pierdem pestii din vedere !
Fir Intins!!!