discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
christianpindichi
- veteran

-
de christianpindichi » 01 Aug 2006, 07:15
Pai Jean,
eu cred in review-urile alea ,si e si logic sa crezi.Daca era reclama ieftina o puteau face la un produs mult mai scump(ca sunt o gramada).In plus din cate am citit si inteles ele se vand de mai bine de 15 ani la acelasi pret.Asta spune f multe.
Polemica voastra nu are nici un rost,e kestie de gust ,convingeri si nu in ultimul rans buzunar.
Singurul lucru pe care eu nu-l inteleg este obsesia ta (si a mai multor de pe forum) cu "Made in Japan".Uite de ex. eu mi-am luat un Sol 2500 si cineva radea de mine ca e 200 si e made in Thailanda.SO?care-i problema?daca mie imi place si sunt multumit de ea??
Da' stii asta-i buba noastra de romani carcotasi!

-
dorulet radu
- junior

-
profit de topic si va cer un ajutor. nu ma pot hotari sa aleg o mulineta de spin - pentru stiuca in special, la un pret pana la 100 euro. stiti vb aia ca cu cat stii mai mult iti dai seama cat de putin stii. nu sunt incepator dar cu atatea oferte am ametit de-a binelea. si ma refer la ce pot gasi pe on/line nu pe cabela's ca acolo mi/ar fi mai usor. am vazut spro ryobi, shimano exage, sert.
-
dorulet radu
- junior

-
ma refeream pe magazine on li-ne la noi. toti ar fi tentati la shimano dar corpul e de grafit la un asemenea pret, pik-up subtire, putini rulmenti. daca aveti solutii dati-mi si sursa. mi-ar place un daiwa exceler 2500, da de unde sa-l iau.
-
andrei-ovidiu
- veteran

-
dorulet radu scrie:profit de topic si va cer un ajutor. nu ma pot hotari sa aleg o mulineta de spin - pentru stiuca in special, la un pret pana la 100 euro. stiti vb aia ca cu cat stii mai mult iti dai seama cat de putin stii. nu sunt incepator dar cu atatea oferte am ametit de-a binelea. si ma refer la ce pot gasi pe on/line nu pe cabela's ca acolo mi/ar fi mai usor. am vazut spro ryobi, shimano exage, sert.
100 EUR = vreo 350 RON, parerea mea este sa-ti iei un RYOBI, asta daca nu vrei ceva de pe Cabela's, desi merita sa astepti si sa-ti comanzi ceva de acolo, de pe la noi nu prea gasesti decat RYOBI si eventual Exceler-ul de la Daiwa
http://www.rapitori.ro/boutique/index.p ... =277_24_42 care eu unul nu stiu cat de stralucite sunt!

-
dorulet radu
- junior

-
de spro ce stii ca e enigma totala pe net. asa arata bine, compactã, bine legata (astea sunt pretentiile mele) dar nu stiu cum e in interior. am un ryobi mai mic pentru voblere si rotative si e ok dar la batul de stiuca m-a cam lasat vechea mea mulineta.
-
zander
- veteran

Eu tocmai am achizitionat de pe E-Bay o daiwa capricor 2000 , mulineta care cu tot cu transport in romania nu ajunge la 100euro.

Am pescuit de doua ori cu mulineta si imi place, singurul neajuns pe care il are este ca este un pic prea grea.
Numai bine!
-
andrei-ovidiu
- veteran

-
dorulet radu scrie:de spro ce stii ca e enigma totala pe net. asa arata bine, compactã, bine legata (astea sunt pretentiile mele) dar nu stiu cum e in interior. am un ryobi mai mic pentru voblere si rotative si e ok dar la batul de stiuca m-a cam lasat vechea mea mulineta.
spro nu am tinut in mana si nici nu am pescuit cu asa ceva, dat RYOBI am si pescuiesc cu ea, si o folosesc la un pescuit de forta cu jig-uri de 15-28 de gr. si shad-uri de 10 cm si se comporta f. bine, de asemenea cu voblere compacte pe curent tare! eu zic ca modelul Ecusima face toti banii, de asemenea si Applause sau Zauber!
-
dorulet radu
- junior

-
aud doar vorbe bune despre ryobi. am una mica, 1000, dar in sarcina merge cam greu. spro-ul ala pe care l-am vazut arata intr-adevar bine la detali, dar cum am spus mi-e sa nu fie teapa la interior pentru ca daca e buna o foloseau mai multi. si vreau sa reziste la stiuci nebune în Lumina sau la Prut. cat despre comenzile externe, nu am fãcut pana acum si nici nu stiu cum sa procedez, ca am vazut modele si preturi care m-au lasat mut.