Mulinete care "merg" cu firul textil

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 28 Iul 2006, 06:43

Michael scrie:
razvan m. scrie:Intre timp vad ca s-a schimbat treaba cu Capricornul. Toate modelele sint cu 70 USD
poate a fost o greseala de afisare preturi a celor care intretin site-ul si au corectat :lol:
Nu are cum sa fie o greseala de afisare a preturilor, sint pe drum 24 buc. 2500 si 10 buc 3500 , au fost cumparate cu 50$.Incearca sa apesi butonul add to card , o sa vezi la marimea 2500- This item is on backorder, adica stocul a fost epuizat in momentul asta.Daca se vinde asa bine de ce sa nu fie profitul mai mare??Plus ca au ridicat pretul la 2500 si 3000 dar au scazut la 1500-2000 si 4000-4500.Nu cred ca au cum sa se pacaleasca astia cind e vorba de comert :lol:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 28 Iul 2006, 11:29

just joking,... :D
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 30 Iul 2006, 07:47

razvan m. scrie:Intre timp vad ca s-a schimbat treaba cu Capricornul. Toate modelele sint cu 70 USD

http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... hasJS=true
V-as ruga sa ma anuntati si pe mine cand mulinetele DAIWA SS TOURNAMENT vor fii la "reducere" la CABELA'S ca parca mi-as mai cumpara una.

Jean Scurtu

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 30 Iul 2006, 09:16

Nu cred ca daiwa SS, chiar daca ar fi la reducere(50$ sa zicem) , ar interesa asa mult pescarii de pe acest forum . O sa va dau un mesaj privat sa va anunt, dar.....parca nu va intereseaza Daiwa SS facut in XXX tara ci doar Japan(SH-ebay)

Jean Scurtu

Mulinete care merg cu fir textil

Mesaj de Jean Scurtu » 30 Iul 2006, 18:57

mihai.f scrie:Nu cred ca daiwa SS, chiar daca ar fi la reducere(50$ sa zicem) , ar interesa asa mult pescarii de pe acest forum . O sa va dau un mesaj privat sa va anunt, dar.....parca nu va intereseaza Daiwa SS facut in XXX tara ci doar Japan(SH-ebay)
Probabil ca ai dreptate si eu dupa ce am pescuit cu mai multe mulinete ABU-CARDINAL(facute in Suedia),MITCHELL (facute in FRANTA ,nu GARCIA -MITCHELL),SHIMANO ,am renuntat ,pescuind mai mult cu DAIWAA SS TOURNAMENT 700 si 1300 deoarece nu am fost atat de istet sa citesc pe acest forum care mulinete sunt mai bune si nici in stare sa inteleg ca o mulineta cu cat are mai multi rulmenti si se invarte mai usor e mai buna.Probabil de aceea CAPRICORN-ul meu 2000 mai mult someaza,desi e o mulineta f. buna ,eu fiind mai in varsta ma adaptez mai greu la noutatile in domeniu.....

Ai dreptate de asemenea ca prefer mulinetele facute in Japonia(nu stiu de ce ,e un "fix" de-al meu) si daca nu le gasesc in magazin decat facute in Tailanda caut sa le cumpar din E-BAY ,noi sau folosite,dar facute in Japonia si cel putin pana acum cele cumparate de mine nu m-au dezamagit.
Probabil ca ar fii fost mai bine daca imi luam o Shimano Stela sau o DAIWA SALTIGA(ca la STEEZ nici nu ma pot gandi ,dar s-o cumpar) ca sa pot sa-i impresionez pe cei din jurul meu,insa m-am gandit ca pot sa realizez aceasta si cu o mulineta mai slaba ,dar prinzand mai multi pesti ca ei.Pana acum am reusit,cine stie in viitor.
Cred ca o sa renunt si la un SHIMANO TWINPOWER 2000 nou si la un STRADIC 2500Mg. si o sa le vand,poate ii va interesa mai mult pe pescarii din Romania decat o mulineta SS TOURNAMENT.....

Si in materie de scule de pescuit ca si in alte domenii fiecare cu gustul lui "De gustibus e coloribus non disputandum".....

Jean Scurtu

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 30 Iul 2006, 23:27

As putea sa va raspund pe masura , prefer sa nu o fac.
Multa sanatate.

[/b]

Jean Scurtu

Mulinete ce merg cu textil

Mesaj de Jean Scurtu » 31 Iul 2006, 00:53

mihai.f scrie:As putea sa va raspund pe masura , prefer sa nu o fac.
Multa sanatate.

[/b]
Mihai,

Iti multumesc de urare si iti doresc si eu la fel multa sanatate,ca de mulinete cum spuneam fiecare cu gustul lui,totul e relativ......eu doar spunand tot pe acest forum mai de mult ca pt. mine ca raport pret /calitate ,mai ales ca pescuiesc cu textil,pe locul intai e DAIWA SS TOURNAMENT si nu tin neaparat ca altii sa aiba aceeasi parere.
Daca nu as tine cont de pret,as pescui cu o DAIWA LUVIAS (deoarece pune firul tot cross ca si SS pe tambur),care e mai buna ca un SS TOURNAMENT,dar nu atat de buna incat sa merite pretul aproape triplu comparativ cu SS TOURNAMENT.

Numai bine ,

Jean Scurtu

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 31 Iul 2006, 21:13

http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... hasJS=true

Si asta nu este totul.Daca incerci sa cauti acest produs in magazinul online la rubrica REELS-Spining......ea nu exista, insa daca flosesti mototul de cautare, folosind codul produsului( 2UG - 118300 )......surpriza :shock: , acest produs se vinde si......2 marimi sint backorder(adica in momentul asta nu sint pe stoc ,dar or sa apara)

http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... stid=36096

Au inters sa vinda produsele sau.....le tin de expozitie???prea sint pitite :shock:

Jean Scurtu

Mulinete care merg cu fir textil

Mesaj de Jean Scurtu » 01 Aug 2006, 07:00

Cristian,

Ma bucur ca prin link-ul dat de tine ,cine citeste parerile unor pescari americani despre mulinetele DAIWA SS TOURNAMENT isi poate da seama ca nu sunt singurul"tampit" ce apreciaza aceste mulinete la adevarata lor valoare.
Mi s-a reprosat in cel mai romanesc mod posibil ,ca fac reclama acestor mulinete deorece vand astfel de mulinete (desi am vandut si alte modele DAIWA),multi neintelegand ca de fapt eu vindeam doar mulinete de calitate,comform convingerilor mele .
Desi mulinetele DAIWA EMBLEM Z,X,S sunt mai bune decat SS TOURNAMENT ,cei ce au urmarit postarile mele si au vazut pozele mele de la Galeria Foto au putut observa ca eu pescuiesc cu ....SS TOURNAMENT si am vandut mulinetele EMBLEM si am explicat clar (cel putin asa am crezut eu) ca referitor la pret/calitate SS TOURNAMENT e una din cele mai bune mulinete ce mi-a trecut prin mana....si mi-au trecut multe.
Daca vindeam o DAIWA SAMURAI castigam mai bine de cat vanzand un SS TOURNAMENT (made in JAPAN),dar nu m-ati auzit pe mine sa va recomand o asemenea mulineta,deoarece nu vreau sa fiu injurat de nimeni( desi nici aceasta mulineta in maini pricepute nu e o mulineta rea pt. banii cu care se poate cumpara).

Oricum fiecare cu parerile lui ,dar nu e rau sa mai auziti si parerile altor pescari ce au folosit aceste mulinete mai multi ani ,nu numai le-au vazut in catalog (poate mai putin in realitate)ca altii ce-si dau cu parerea in necunostinta de cauza.

Jean Scurtu

Scrie răspuns