mihai.f scrie:Nu cred ca daiwa SS, chiar daca ar fi la reducere(50$ sa zicem) , ar interesa asa mult pescarii de pe acest forum . O sa va dau un mesaj privat sa va anunt, dar.....parca nu va intereseaza Daiwa SS facut in XXX tara ci doar Japan(SH-ebay)
Probabil ca ai dreptate si eu dupa ce am pescuit cu mai multe mulinete ABU-CARDINAL(facute in Suedia),MITCHELL (facute in FRANTA ,nu GARCIA -MITCHELL),SHIMANO ,am renuntat ,pescuind mai mult cu DAIWAA SS TOURNAMENT 700 si 1300 deoarece nu am fost atat de istet sa citesc pe acest forum care mulinete sunt mai bune si nici in stare sa inteleg ca o mulineta cu cat are mai multi rulmenti si se invarte mai usor e mai buna.Probabil de aceea CAPRICORN-ul meu 2000 mai mult someaza,desi e o mulineta f. buna ,eu fiind mai in varsta ma adaptez mai greu la noutatile in domeniu.....
Ai dreptate de asemenea ca prefer mulinetele facute in Japonia(nu stiu de ce ,e un "fix" de-al meu) si daca nu le gasesc in magazin decat facute in Tailanda caut sa le cumpar din E-BAY ,noi sau folosite,dar facute in Japonia si cel putin pana acum cele cumparate de mine nu m-au dezamagit.
Probabil ca ar fii fost mai bine daca imi luam o Shimano Stela sau o DAIWA SALTIGA(ca la STEEZ nici nu ma pot gandi ,dar s-o cumpar) ca sa pot sa-i impresionez pe cei din jurul meu,insa m-am gandit ca pot sa realizez aceasta si cu o mulineta mai slaba ,dar prinzand mai multi pesti ca ei.Pana acum am reusit,cine stie in viitor.
Cred ca o sa renunt si la un SHIMANO TWINPOWER 2000 nou si la un STRADIC 2500Mg. si o sa le vand,poate ii va interesa mai mult pe pescarii din Romania decat o mulineta SS TOURNAMENT.....
Si in materie de scule de pescuit ca si in alte domenii fiecare cu gustul lui "De gustibus e coloribus non disputandum".....
Jean Scurtu