Maver
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
dupa o partida de 10 ore de dat din mana cu un maver o sa ti blestemi zilele si nu o sa mai vrei spinning in viata ta deci mavarul ii strica pe potentialii incepatori in ale spinningului si ii indreapta spre plute , momitoare , mamaligi si alte accesorii.[/quote]
acuma 6-7 ani pescuiam la scobar cu un bat DAM 6m de 450 gr ore in sir si inca pot sa imi folosesc mana
acuma 6-7 ani pescuiam la scobar cu un bat DAM 6m de 450 gr ore in sir si inca pot sa imi folosesc mana
Lasati-l pe torescu octavian in pace ca e dus cu pluta in lumea lui
Domnule tu nu intelegi ca sunt si pescari care nu-si permit sa dea 100-200euro pe un bat pt ca n-au de unde
De exemplu eu sunt student de unde mi-as permite eu sa dau atat pe un bat cand am la indemana varianta maver, care nu mi-a facut nici o pr pana acum?!

da, asa este, numa ca in timp is probleme, de exemplu miam rupt de la gura si am platit 3mili pe o daiwa capricorn (tot student fiind) timp de vro 6 luni am avut datorietali scrie:Lasati-l pe torescu octavian in pace ca e dus cu pluta in lumea lui![]()
![]()
Domnule tu nu intelegi ca sunt si pescari care nu-si permit sa dea 100-200euro pe un bat pt ca n-au de unde
![]()
De exemplu eu sunt student de unde mi-as permite eu sa dau atat pe un bat cand am la indemana varianta maver, care nu mi-a facut nici o pr pana acum?!

Always C&R
http://www.bscteam.ro
-
- utilizator nou
Salut!
Am citit cu mare interes parerile dumneavostra si trebuie sa recunosc ca fiecare are dreptatea lui. In cea ce ma priveste pe mine si dilema mea eu vreau un bat de 2.40 a carui actiune sa fie pana in 20g si acre totusi sa nu aiba un pret destul de mare!! Pana la urma cred ca am sa optez pentru un maver Light plus 2.40 5-12g...deoarece zic eu se preteaza la mai multe feluri de pescuit chiar si la stiuca din delta(nalucile de la besti foarte putine depasc aceast gramaj iar voblerelepana in 12 g sunt ok) ... cat despre mulineta dupa foarte multe cautari cred ca un shimano nexave2500(eu am gasit-o ca fiind cea mai usoara in raport cu batul). Aceasta parere mi-am format-o si din cauza ca am fost in magazinul maver din cluj unde am vazut diferenta intre maver ultra care este forte elestic si stralis light plus care este mai rigid. Sincer as opta pentru stralis spigot de 2.40 10-30g dar am impresia ca este foarte rigi si din cauza numarului mare de inele ...sfaturi pareri???
O ultima nelamurire ar fi ... care este cel mai usorb bat/bete si cea mai usoare mulinete de spinning de pe piata acuma???
Va multumesc si fir intins!!!
O ultima nelamurire ar fi ... care este cel mai usorb bat/bete si cea mai usoare mulinete de spinning de pe piata acuma???
Va multumesc si fir intins!!!
Nea Torescule ce sa zic,dumneata indrepti omul spre un lucru mai bun,aici te apreciez,dar daca omul ala nu are cu ce sa isi permita un bat de 200-300 de euro cu ce e de condamnat omul ala ca nu are bani de loomis si vrea maver!!!Cum nu sunt numai mercedes-uri pe strada asa nu sunt nici pescari numai cu americane,ce-ar fii sa vezi un mosi la 70 de ani fiecare cu cate un loomis in gheara?!
Era cineva aici pe site si povestea ca a vrut sa ii dea unui mosulica un bat mai finut fata de ce avea mosu in dotare,adica un par telescopic si mosulica l-a refuzat iar pe deasupra i-a aratat si o captura de stiuca frumoasa cu acel par
!!!
Nea Torescu valoarea unui pescar se vede in manuirea unui bat (nu conteaza firma) intr-un loc total salbatic si cu multe obstacole si agataturi,nu pe o balta privata curatata si pe fund unde prinde oricine!!!
Au iesit discutii de tot felul aici pe site de ex tipul cu Shimano Stella care spunea ca Stella e mulineta adevarata iar celelalte mulinete (nu conteaza marca si valoarea lor) sunt DOAR invartitoare de fir,acum vii dumneata sa ne umilesti pe astia mai amarasteni cu betele de batut covoare Maver!!!Daca le oferi dumneata diferenta celor care vor sa-si ia maver de pe totalfishing pentru un bat american atunci fii sigur ca o sa-ti urmam exemplu sa dam numai cu americane!!!
P.S. Sa-ti traiasca copilul si poate daca e baiat o sa devina fan Maver
si o sa-ti dea clasa mai mult ca sigur 
Era cineva aici pe site si povestea ca a vrut sa ii dea unui mosulica un bat mai finut fata de ce avea mosu in dotare,adica un par telescopic si mosulica l-a refuzat iar pe deasupra i-a aratat si o captura de stiuca frumoasa cu acel par

Nea Torescu valoarea unui pescar se vede in manuirea unui bat (nu conteaza firma) intr-un loc total salbatic si cu multe obstacole si agataturi,nu pe o balta privata curatata si pe fund unde prinde oricine!!!
Au iesit discutii de tot felul aici pe site de ex tipul cu Shimano Stella care spunea ca Stella e mulineta adevarata iar celelalte mulinete (nu conteaza marca si valoarea lor) sunt DOAR invartitoare de fir,acum vii dumneata sa ne umilesti pe astia mai amarasteni cu betele de batut covoare Maver!!!Daca le oferi dumneata diferenta celor care vor sa-si ia maver de pe totalfishing pentru un bat american atunci fii sigur ca o sa-ti urmam exemplu sa dam numai cu americane!!!
P.S. Sa-ti traiasca copilul si poate daca e baiat o sa devina fan Maver

am lansat provocarea....dan cristian o pus o intrebare interesanta:
:
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=4846
asa ca am deschis un topic....nu va sfiiti sa raspundetiO ultima nelamurire ar fi ... care este cel mai usorb bat/bete si cea mai usoare mulinete de spinning de pe piata acuma???

http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=4846
Always C&R
- Torescu Octavian
- senior
- Torescu Octavian
- senior
acuma 6-7 ani pescuiam la scobar cu un bat DAM 6m de 450 gr ore in sir si inca pot sa imi folosesc mana[/quotegrecu scrie:dupa o partida de 10 ore de dat din mana cu un maver o sa ti blestemi zilele si nu o sa mai vrei spinning in viata ta deci mavarul ii strica pe potentialii incepatori in ale spinningului si ii indreapta spre plute , momitoare , mamaligi si alte accesorii.
era acum 6 7 ani
acum suntem in 2007 si vorbesc despre ce a aparut nou si foarte bun
acum 6 7 ani si eu prindeam peste cu scule Dam si nu ma plangeam pentru ca astea erau.oricum sculele dam din generatia veche sunt super