ps : le am si eu cu cheltuiala, numa nu toti au bani sa investeasca in pescuit
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Octaviane nu compara Dacia Logan cu Mercedes. Alea care iti ofera garantie pe viata iti cer si pretul. De ce zici tu ca sunt 0 ? tu nu vrei sa intelegi ca nu toata lumea is permite bete de 300 de usd ? si mai e vorba si de raport calitate pret, intelegi tu ? la o suma mica poti sa iti cumperi ceva bun daca cauti mai mult un pic. La firmele adevarate se mai plateste si marca. Eu personal am auzit de cazuri cu bete Fig Rig de musky (sunt bete de top) care aveau defecte de fabricatie si s-au rupt la o solicitare mai mare si mai sunt exemple.torescu octavian scrie:am pus mana pe cateva maver nu am avut un sentiment placut asa ca pentru mine firma asta si inca cateva firme precum cormoran ,sert si ar maifi cateva sunt 00000000 .ei fac scule pentru a vinde la tot omu nu si respecta firma.
cand vezi ca cineva i ti da garantie pe viata la un obiect atunci te intrebi oare este nebun sau chiar munceste sa produca acel obiect de calitate
cate firme i ti dau garantie pe viata la un obiect?
Principiul e corect. Si eu, daca fac contabilitatea, ajung la concluzia ca aparent am bagat bani in scule nefolositoare. Atata doar ca in timpul asta am castigat ceva: experienta. O fi scump?torescu octavian scrie:o data ce te ai apucat de pescuitul asta costisitor vrei sa avansezi din toate punctele de vedere scule , capturi ,momeli si alte accesorii.cand te uiti in debara sau in balcon si vezi gramada de scule naspa pe care le ai adunat si pe care ai vrea sa le vinzi cuiva dar nu ai cui pentru ca nu mai au nici o valuare fiind stifturi i ti dai seama ca ai facut investitii pe mnoment neinspirate.asa ca grije mare la ce va aruncati sa cumparati.primul impuls te face sa scoti banii si sa cumperi **** de pe piata noastra dar dupa cateva pescuituri realizezi ca este naspa si vrei mai bun asa ca luati din prima o scula buna si nu mai exista regrete
![]()
mai putine dar de calitate
pune te rog pozele care ti le-a cerut Cipic sa fii mai convigatortorescu octavian scrie:daca as deschide un topic acuma cu urmatoarea minciuna cum ca firme ca st croix , laminglas ,loomis etc. ar veni in constanta sa si expuna marfa pentru 3 zile ,cati crezi ca ar veni sa le vada?