Maver

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Închis
onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 27 Aug 2007, 22:34

cipic scrie:Pescarul profesionist este acel pescar care pescuieste si mai ales prinde cu orice fel de scula,scumpa sau ieftina si participa la concursuri si mai ales pe unele le castiga!!!
Onesti nu cred ca ai tu la activ concursuri castigate si mai ales participari cate are pescarul pe care ti l-am dat exemplu,asta nu inseamna ca sunt prieten cu el sau ca il laud,sa ajungi tu la valoarea lui si atunci mai vb,dar el este un profesionist si am vrut sa-l dau exemplu lui nea gaboru ca pescuieste cu maver si are capturi de invidiat!!!

Cipic,

fara suparare:
Nu te cunosc si nu-l cunosc nici pe 14. E foarte posibil ca 14 sa fi prins de 10 ori mai mult peste decat mine si exemplare mult mai mari. E foarte posibil. Cat despre concursuri - nu am participat si n-am de gand sa particip decat la actziuni care-mi fac placere indiferent ca vorbesc de pescuit sau alte activitatzi.

Ce nu-mi place e tendintza unora de-a da exemple cu caracter de "lucru hotarat", "dovada de nezdruncinat" de genu': e asa pt ca asa a zis bunicu sau: Maveru'i bun pt ca a confirmat si 14 care-i profesionist?!
Cand eram copii mici spuneam nu fara urme de oftica ceva de genu "Ba a mea-i mai mare" sau "Ba tata meu e mai tare ca tata tau :wink: "

Si ca sa inchei cu subiectu' Bruce Lee vs van Damme, din prezentzele lui ovidiu 14 pe forum am ramas cu poza lui din album cu stiuca tzinuta sportiv de ochi, masurata in "kile de icre".

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 27 Aug 2007, 22:37

betele maver sunt deja pe magazin, inchideti topicul.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 27 Aug 2007, 22:44

[quote="torescu octavian"]
cred ca ar trebui sa i ti revizuiesti atitudinea fata de cei care i si expun o parere dar nu jignesc [/quote]

Am uitat sa-ti spun , Torescule , tie si numai tie , ca o sa-ti faci travel din Mcgill -urile alea si nu mai stiu ce stifturi americane ai , cind o sa dai cu japoneze adevarate ,si o sa bati covoare cu Stcroix , si daiwa aia de 300 o sa o folosesti ca lest suplimentar la barca cind o sa dai cu daiwa de 630 hahahahaha. tinind cont de faptu ca tu le-ai sugerat astfel de lucruri celor care folosesc un Maver , imi permit sa-ti fac aceasi sugestie , deci nu ar trebui sa te simti lezat , atacat ,etc. Nu-mi permit sa fac aceasi sugestie unui forum intreg , insa .
Chestia ii ca pin la urma tot tu bati covoarele , cu bulanu sau cu betele de 300 , tot un drac hahahaha.
Moderatoare , imi spun parerea , exact cum a facut-o si Torescu , deci nu jignesc , presimt ca te minca mina .

Fir Intins!!!

Torescu Octavian
senior
senior

Mesaj de Torescu Octavian » 27 Aug 2007, 22:52

SF scrie:
torescu octavian scrie: cred ca ar trebui sa i ti revizuiesti atitudinea fata de cei care i si expun o parere dar nu jignesc
Am uitat sa-ti spun , Torescule , tie si numai tie , ca o sa-ti faci travel din Mcgill -urile alea si nu mai stiu ce stifturi americane ai , cind o sa dai cu japoneze adevarate ,si o sa bati covoare cu Stcroix , si daiwa aia de 300 o sa o folosesti ca lest suplimentar la barca cind o sa dai cu daiwa de 630 hahahahaha. tinind cont de faptu ca tu le-ai sugerat astfel de lucruri celor care folosesc un Maver , imi permit sa-ti fac aceasi sugestie , deci nu ar trebui sa te simti lezat , atacat ,etc. Nu-mi permit sa fac aceasi sugestie unui forum intreg , insa .
Chestia ii ca pin la urma tot tu bati covoarele , cu bulanu sau cu betele de 300 , tot un drac hahahaha.
Moderatoare , imi spun parerea , exact cum a facut-o si Torescu , deci nu jignesc , presimt ca te minca mina .

Fir Intins!!!
poate o sa mi cumpar si japoneze
ia zi mi te rog un bat japonez care este peste americane si eu il achizitionez

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 27 Aug 2007, 23:54

johnnybravo scrie:betele maver sunt deja pe magazin, inchideti topicul.
Subscriu la inchiderea topicului sau mutarea pe altundeva;incepe sa semene a bordel.
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 28 Aug 2007, 11:51

topicul se inchide...in cazul in care se va dori (re)analizarea Maver-ului,topicul se redeschide la cerere.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Închis