discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
johnnybravo
- Moderator

-
torescu octavian scrie:
cate firme i ti dau garantie pe viata la un obiect?
cate si care? am vrut sa deschid topic separat dar daca tot s-a ajuns la polemici intreb aici

-
adi777
- veteran

-
mult succes !!! sa-ti traiasca copilu !!!
TEAM ATOM
-
Musti
- veteran

adi777 scrie:...Alea care iti ofera garantie pe viata iti cer si pretul...
Shimano Clarus e exceptia care intareste regula. Are garantie pe viata, la 70$.
Chestia cu garantia e tot o problema de marketing. Durata de utilizare a unei lansete este probabil de cativa ani. Dupa acestia consumatorul american isi va lua un alt bat cu noua tehnologie***. Asa ca Shimano a marsat pe ea fara retinere, pt. un bat ieftin. Alt exemplu? Batul meu St.Croix Wild River a venit cu un certificat de garantie de 5 ani. St.Croix Avid, bat care costa exact aceiasi bani (130-160$), are garantie pe viata. Aha! Deci Avid e de vreo 15 ori mai rezistent decat Wilde River! Sau nu! De 40 de ori, pt. ca intre timp, daca te uiti pe site la Cabela's constati ca Wild River nu mai are garantie decat pe 2 ani! O fi redus St.Croix calitatea la Wild River? Sau poate ca de fapt au de gand sa vanda mai mult Avid?
Mai e apoi accesul la aceasta garantie (sau service post garantie) pt. consumatorul roman. Cam care ar fi acest acces?
-
adi777
- veteran

-
johnnybravo scrie:torescu octavian scrie:
cate firme i ti dau garantie pe viata la un obiect?
cate si care? am vrut sa deschid topic separat dar daca tot s-a ajuns la polemici intreb aici

eu personal am garantie pe viata pe un bat Greys, dupa cate stiu si Kistler-u da pe viata.
TEAM ATOM
-
Torescu Octavian
- senior

-
multumesc si continuam miine discutile maver -- americane
-
adi777
- veteran

-
torescu octavian scrie:multumesc si continuam miine discutile maver -- americane
eu personal nu mai continui
TEAM ATOM
-
Musti
- veteran

torescu octavian scrie:musti nu este nevoie sa le pipai pentru ca este descris batul foarte bine actiune putere si alte alea
nu ai cum sa dai gres daca sti ce vrei de la un bat.
de curand am achizitionat un st croix legend dintr o bucata si este exact cum mi l inchipuiam pentru ca i am citit descrierea nu am cum sa mai dau gres cu americanele sunt exact cum le descriu ei perfecte
... Cu asta m-ai dat gata! O sa-mi iau bat dupa prospecte! Ai avut tu norocul sa nimeresti un bat care sa-ti placa. Uita-te ca e plin forumul de comentarii despre bete care se lauda ca ar fi fast, dar sunt progresive, etc. Apoi notiunea de fast, de exemplu e atata de diferita de la o firma la alta, incat te poate dezorienta de tot. Fast la Lamiglas e una, la Kistler e alta. Lamiglas-ul fast e bici pe langa Kistler-ul fast.
Dar sa lasam disputele astea. SA-TI TRAIASCA COPILUL!
-
adi777
- veteran

-
Musti scrie:torescu octavian scrie:musti nu este nevoie sa le pipai pentru ca este descris batul foarte bine actiune putere si alte alea
nu ai cum sa dai gres daca sti ce vrei de la un bat.
de curand am achizitionat un st croix legend dintr o bucata si este exact cum mi l inchipuiam pentru ca i am citit descrierea nu am cum sa mai dau gres cu americanele sunt exact cum le descriu ei perfecte
... Cu asta m-ai dat gata! O sa-mi iau bat dupa prospecte! Ai avut tu norocul sa nimeresti un bat care sa-ti placa. Uita-te ca e plin forumul de comentarii despre bete care se lauda ca ar fi fast, dar sunt progresive, etc. Apoi notiunea de fast, de exemplu e atata de diferita de la o firma la alta, incat te poate dezorienta de tot. Fast la Lamiglas e una, la Kistler e alta. Lamiglas-ul fast e bici pe langa Kistler-ul fast.
Dar sa lasam disputele astea. SA-TI TRAIASCA COPILUL!
E normal sa fie asa deoarece difera de multe ori tehnologia....E riscant sa te orintezi dupa prospecte.
TEAM ATOM
-
SF
- veteran

[quote="torescu octavian"]
dupa o partida de 10 ore de dat din mana cu un maver o sa ti blestemi zilele si nu o sa mai vrei spinning in viata ta deci mavarul ii strica pe potentialii incepatori in ale spinningului si ii indreapta spre plute , momitoare , mamaligi si alte accesorii.[/quote]
Ce tare ii Torescu !
Fir Intins!!!
-
grecu
- veteran

dupa o partida de 10 ore de dat din mana cu un maver o sa ti blestemi zilele si nu o sa mai vrei spinning in viata ta deci mavarul ii strica pe potentialii incepatori in ale spinningului si ii indreapta spre plute , momitoare , mamaligi si alte accesorii.[/quote]
acuma 6-7 ani pescuiam la scobar cu un bat DAM 6m de 450 gr ore in sir si inca pot sa imi folosesc mana