sa nu va plangeti ca sunteti faultati dupa ce va provocati unii pe altii !

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Nu am timp sa fac foto , ca face sau nu face firul burta este chestie pt telespectatori nu pt pescari cum spune de altfel si Luci !MihaiV scrie:arata-mi si mie o poza cu firul ala care nu faca burta!
Ca bine zici ! si eu am aceiasi curiozitate !eugen scrie:daca totusi pana la urma exista o pozitionare "corecta" a inelelor, cum se determina ea, eu asta as fi vrut sa stiu.
si daca exista o stiinta intreaga in spatele procesului, cine vinde manualul care trebuie citit, ene sau sas?
Bagati mintile in cap ! nu jucam fotbal !Mugurstefan scrie:
Mi-am amanat si eu replica catre un forumist "mieros" in ideea de a lasa loc pentru discutii constructive.
raman la parerea ca relatia nu este biunivoca. Doar Ene are de dat socoteala .
Meciul se deruleaza in felul urmator : se trage numai la o poarta cu toata ura (pe care o are un copil razgaiat cand i-ai luat jucaria de la taticu primita ) intr-un singur portar si cu mai multe mingi deodata .
E corect ?
Nu te supara, dar mie mi se pare ca tu esti singurul care baga zazanie, in rest e o discutie normala si tehnica pe probleme de constructie a lansetelor. Nu e nici un meci. Asa e pe tot forumul: unii intreaba, altii raspund, daca au ce.Mugurstefan scrie:Mi-am amanat si eu replica catre un forumist "mieros" in ideea de a lasa loc pentru discutii constructive.
raman la parerea ca relatia nu este biunivoca. Doar Ene are de dat socoteala .
Meciul se deruleaza in felul urmator : se trage numai la o poarta cu toata ura (pe care o are un copil razgaiat cand i-ai luat jucaria de la taticu primita ) intr-un singur portar si cu mai multe mingi deodata .
E corect ?
Ca pe tine te intereseaza sau nu burta, este optiunea ta proprie si personala si ti-o respect ca atare.kuintautti scrie: Nu am timp sa fac foto , ca face sau nu face firul burta este chestie pt telespectatori nu pt pescari cum spune de altfel si Luci !
Nu iese! Tu lasi mereu firul sa atarne vertical? Eu nu. Aceste situatii, cand snurul sta intins pe jos, sunt chiar f rare in pescuit. Iar daca mai ai si un cosulet pentru fir atarnat la brau ele lipsesc cu desavarsire.dragos74 scrie: Referitor la inelul de plecare unghiul cu firul care il da apropierea sau departarea lui ,este acelasi indiferent de pozitia inelului pt ca firul datorita ''fortei de greutate''(fizicianul din mine) tinde sa atarne perpendicular pe sol in orice pozitie a lansetei si
doar inclinatia lansetei il poate modifica
![]()
evrica....puneti mana pe lanseta si veti constata acest lucru
iti propun un experiment. ingrediente: una bucata sticla mare de bere, obligatoriu plina! una bucata sfoara, legata de gatu' butelcii. se trece firul prin toate inelele lansetei preferate si se taraste jucaria pe covor. apoi se face acelasi lucru omitand sa trecem firul prin inelul de plecare. in care varianta este mai usor sa tragi de sticla?MihaiV scrie:[
Nu inteleg de ce unii considera ca montarea primului inel cat mai aproape de maner ar duce la o utilizare in dril a unei portiuni mai lungi din lanseta. Dupa parerea mea prima forta care apare in lanseta nu este cea din primul inel, ci cea din mana care tine lanseta. Astfel ca mana este primul punct de sprijin si lanseta lucreaza de fapt de la mana pana la inelul de varf. Stiu ca sunt unii care se sperie cand au in dril un peste mai mare si gresesc tinand lanseta de deasupra manerului, dar acum n-o sa se proiecteze lansete special pentru a le compensa lor prostia!