Mugurstefan scrie:
Era vorbe despre pozitionarea inelului de plecare, ca vroiau si altii sa stie cum se pune pe la Cluj, ca Eugen , Dragos..
Dar vad ca eviti intrebarea cu multa siretenie.
Ai scos limba de atata concentrare cand ai scris generalitatile de mai sus?
Eu cred ca doar astepti sa scrie Ene ca sa ai de ce te lega.
In rest....
PS: doar o intrebare 'dragule' , Gay Film Romania se tine anul asta tot la Cluj ?
Iubirrre, vad ca perseverezi in a-mi demonstra ca nu te duce capul.
Daca citeai ce am scris mai sus ai fi priceput ca au fost date informatiile mult visate de tine. ( Doar ca au fost argumentate- iti amintesti de fortele de rupere, adicalea nu pui un inel langa maner unde orice ai face in mod normal, blankul se rupe mult mai sus, unde incepe sa devina mai elastic decat in zona manerului).
In alta ordine de idei , la faza cu scosul limbii, daca tie ti se pare ca a fundamenta si a aduce argumente la afirmatii este echivalentul cu scosul limbii, nu pot sa spun decat ca esti infantil.
Asa ca , in consecinta nu imi voi pierde vremea cu unu care sta pe margine si caraie ca sa se afle in treaba.
Cand vrei sa faci un schimb de idei cu argumente, explicatii si tot ce este nevoie pentru a face diferenta dintre discutiile din piata si discutiile constructive da-mi de stire, pana atunci , te pup.
In ce priveste filmul gay, habar nu am , nu ma pasioneaza subiectul, vad ca tu in schimb esti extrem de interesat. Daca ai nevoie totusi sa imi/ne demonstrezi ca esti altfel, go ahead, pe mine chiar nu ma intereseaza

Se spune ca lipsa umorului caracterizeaza oamenii prosti. Iar pescarii fara umor in mod cert sunt pescari slabi, dar cine stie, perseverentza poate mai atenueaza