Mugurstefan scrie:Luci scrie:Mugurstefan scrie:[
In afara de povestea cu inelul cazut pe care vrei s-o extrapolezi la toate lansetele facute de Ene mai ai ceva de zis decat " dragule' si "dragul meu prieten" samd ?
Ai ceva cu adevarat sa ne spui ???
Ca eu te citesc si nu gasesc nimic demn de luat in seama.
iubitule, ca vad ca esti fascinat de termenii astia,
eu nu am afirmat ca stiu ceva si ca vreau sa invat pe cineva anumite lucruri, ci ca sunt gata sa invat ceva, problema e ca nu am ce invata, clar? suficient de clar? sau vrei sa iti silabisesc?
te pup
![]()
![]()
Suntem pe saitul "Accept"-ului ?
Aloo...moderatorii ?
Te rog sa pastrezi distanta. Pe mine nu ma lua cu "Iubitule' si nici "te pup" ca nu avem nici aceasi varsta si nici nu sunt poponar .
Ori ai ceva de zis constructiv ori lasa-i pe altii sa spuna .
Pana una alta dai numai aere urate pe aici si te prefaci mieros...si o groaza de moloz lasi in urma ta fara a spune ceva despre manere... inele.
Chiar, era randul tau sa raspunzi la intrebarea cu inelele.
Ne spui ceva ?
Sau astepti sa posteze Ene ca sa ai si tu de lucru?
pai la interpelarile tale fara cap si coada, macar un pic de sare si piper sa le dau ca simt al umorului nu ai deloc.
Cu inelele, nu vad ce mai vrei sa bat apa in piua, ene a bagat fara sa aduca explicatii. I-am cerut, nu le-a adus nici a doua oara, am revenit
din nou cu observatiile mele. Citeste mai atent ce am cerut si ce explicatii a dat Ene. Nu ma fa sa cred ca esti greu de cap si nu pricepi. Vrei sa ti le rescriu? Spune-mi si imediat facem un topic separat in care reamintesc inca o data ce spun, asta in cazul in care nu ma poti urmari nicidecum.