Manere
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
dealer de orice
Esti dealer de AUDI, BMW, TATRA
?
Eu credeam ca te ocupi de doar de flyfishing si purtator de cuvant pentru Paul Sas si George Minculete.
Te platesc bine ?

Eu credeam ca te ocupi de doar de flyfishing si purtator de cuvant pentru Paul Sas si George Minculete.
Te platesc bine ?
as vrea sa fiu dealer de ala, ma racaie nesansa ca nu am pus mana pe reprezentate in timp util, asa ca nu fac altceva decat sa imi rezerv placerea de a povesti cu guru inelelor si a lacului..
Acu ma ierti Cristi, cateodata nu ma pot abtine, dar sa nu mi-o iei in nume de rau pentru ca eu consider ca la faza asta esti de nedepasit.
Sa discutam asadar de secretul punerii inelelor pe blank...
asteptam explicatii fara sentimentalisme si strict la obiect, fizica, forte, frecari si alea alea....
Acu ma ierti Cristi, cateodata nu ma pot abtine, dar sa nu mi-o iei in nume de rau pentru ca eu consider ca la faza asta esti de nedepasit.
asteptam explicatii fara sentimentalisme si strict la obiect, fizica, forte, frecari si alea alea....
- Mugurstefan
- veteran
Pai parca era randul tau ....Luci scrie:as vrea sa fiu dealer de ala, ma racaie nesansa ca nu am pus mana pe reprezentate in timp util, asa ca nu fac altceva decat sa imi rezerv placerea de a povesti cu guru inelelor si a lacului..
sau tu nu stii decat sa vanezi greselile celor care mai fac si ceva.
In afara de povestea cu inelul cazut pe care vrei s-o extrapolezi la toate lansetele facute de Ene mai ai ceva de zis decat " dragule' si "dragul meu prieten" samd ?
Ai ceva cu adevarat sa ne spui ???
Ca eu te citesc si nu gasesc nimic demn de luat in seama.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
Totusi, ce credeti ce e important, de fapt: distanta de la primul inel la maner, sau distanta de la primul inel la mulineta?
Mie a doua mi se pare mai importanta, dar eu nu ma prea pricep
, asa ca astept explicatiile voastre.
Si inca ceva, sa nu ne limitam doar la acest amanunt ca poate e plictisitor pentru unii: ce avantaje si ce dezavantaje are fixarea inelelor pe blank fara matisaj? (vorbesc de fixarea finala)
Mie a doua mi se pare mai importanta, dar eu nu ma prea pricep

Si inca ceva, sa nu ne limitam doar la acest amanunt ca poate e plictisitor pentru unii: ce avantaje si ce dezavantaje are fixarea inelelor pe blank fara matisaj? (vorbesc de fixarea finala)
Luci !!!cu ene si cu inelele cazute ,sau insiratul pe sarma ...sau ca a ras sau a plans Gabriele cat de cat ne-am lamurit
Dar hai sa revenim la subiect caci poate invatam si noi ceilalti ceva din asta .....cum e cu inelul de plecare si cum influenteaza pozitia lui trecerea firului precum si actiunea blankului (daca nu ma insel) in fc de locul de prindere .....dar luati-o mai babeste ca sa pricepem si noi astia mai nestiutori
Caci daca continuati cu mistouri inseamna de fapt ca nu aveti nimic de spus si totul este o vrajala adica tot ce se face ,se face cam dupa ureche
deci mai concret ....caci restul e gargara
Si as vrea si domnul Eugen sa-si spuna punctul de vedere sa nu-si lase studiile fara rezultat

Dar hai sa revenim la subiect caci poate invatam si noi ceilalti ceva din asta .....cum e cu inelul de plecare si cum influenteaza pozitia lui trecerea firului precum si actiunea blankului (daca nu ma insel) in fc de locul de prindere .....dar luati-o mai babeste ca sa pricepem si noi astia mai nestiutori

Caci daca continuati cu mistouri inseamna de fapt ca nu aveti nimic de spus si totul este o vrajala adica tot ce se face ,se face cam dupa ureche

deci mai concret ....caci restul e gargara

Si as vrea si domnul Eugen sa-si spuna punctul de vedere sa nu-si lase studiile fara rezultat

si eu ma refer tot la distanta de la mulineta la primul inel ca restul blankului....fiecare dupa posibilitatiMihaiV scrie:Totusi, ce credeti ce e important, de fapt: distanta de la primul inel la maner, sau distanta de la primul inel la mulineta?
Mie a doua mi se pare mai importanta, dar eu nu ma prea pricep, asa ca astept explicatiile voastre.