Manere

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 10 Ian 2008, 12:31

eu am popcornu pregatit si coca-cola, ca doar incepe distractia. Iaca-ta suntem pe cale sa invatam ceva ddin fizica

cristian.ene
veteran
veteran

dealer de orice

Mesaj de cristian.ene » 10 Ian 2008, 12:31

Esti dealer de AUDI, BMW, TATRA :lol: ?

Eu credeam ca te ocupi de doar de flyfishing si purtator de cuvant pentru Paul Sas si George Minculete.

Te platesc bine ?

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 10 Ian 2008, 12:32

eu zic sa discutam doar de lansetele de fly. sau doar de alea de spin.

de musca mi s-ar parea mai interesant, dpdv personal, celelalte lasandu-ma rece, dar cum vreti voi.

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 10 Ian 2008, 13:19

as vrea sa fiu dealer de ala, ma racaie nesansa ca nu am pus mana pe reprezentate in timp util, asa ca nu fac altceva decat sa imi rezerv placerea de a povesti cu guru inelelor si a lacului..

Acu ma ierti Cristi, cateodata nu ma pot abtine, dar sa nu mi-o iei in nume de rau pentru ca eu consider ca la faza asta esti de nedepasit.

Sa discutam asadar de secretul punerii inelelor pe blank...
asteptam explicatii fara sentimentalisme si strict la obiect, fizica, forte, frecari si alea alea....

p5ih0
veteran
veteran

Mesaj de p5ih0 » 10 Ian 2008, 14:42

@ Cristi,
lasa mah forumu si treci la treaba :lol:

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 10 Ian 2008, 14:42

frecata situatie!
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 10 Ian 2008, 17:14

Luci scrie:as vrea sa fiu dealer de ala, ma racaie nesansa ca nu am pus mana pe reprezentate in timp util, asa ca nu fac altceva decat sa imi rezerv placerea de a povesti cu guru inelelor si a lacului..

Acu ma ierti Cristi, cateodata nu ma pot abtine, dar sa nu mi-o iei in nume de rau pentru ca eu consider ca la faza asta esti de nedepasit.

Sa discutam asadar de secretul punerii inelelor pe blank...
asteptam explicatii fara sentimentalisme si strict la obiect, fizica, forte, frecari si alea alea....
Pai parca era randul tau ....

sau tu nu stii decat sa vanezi greselile celor care mai fac si ceva.

In afara de povestea cu inelul cazut pe care vrei s-o extrapolezi la toate lansetele facute de Ene mai ai ceva de zis decat " dragule' si "dragul meu prieten" samd ?

Ai ceva cu adevarat sa ne spui ???

Ca eu te citesc si nu gasesc nimic demn de luat in seama.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 10 Ian 2008, 17:17

Totusi, ce credeti ce e important, de fapt: distanta de la primul inel la maner, sau distanta de la primul inel la mulineta?
Mie a doua mi se pare mai importanta, dar eu nu ma prea pricep :oops: , asa ca astept explicatiile voastre.

Si inca ceva, sa nu ne limitam doar la acest amanunt ca poate e plictisitor pentru unii: ce avantaje si ce dezavantaje are fixarea inelelor pe blank fara matisaj? (vorbesc de fixarea finala)

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 10 Ian 2008, 17:44

Luci !!!cu ene si cu inelele cazute ,sau insiratul pe sarma ...sau ca a ras sau a plans Gabriele cat de cat ne-am lamurit :wink:
Dar hai sa revenim la subiect caci poate invatam si noi ceilalti ceva din asta .....cum e cu inelul de plecare si cum influenteaza pozitia lui trecerea firului precum si actiunea blankului (daca nu ma insel) in fc de locul de prindere .....dar luati-o mai babeste ca sa pricepem si noi astia mai nestiutori :)
Caci daca continuati cu mistouri inseamna de fapt ca nu aveti nimic de spus si totul este o vrajala adica tot ce se face ,se face cam dupa ureche :idea:
deci mai concret ....caci restul e gargara :wink:
Si as vrea si domnul Eugen sa-si spuna punctul de vedere sa nu-si lase studiile fara rezultat :D

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 10 Ian 2008, 17:46

MihaiV scrie:Totusi, ce credeti ce e important, de fapt: distanta de la primul inel la maner, sau distanta de la primul inel la mulineta?
Mie a doua mi se pare mai importanta, dar eu nu ma prea pricep :oops: , asa ca astept explicatiile voastre.

Si inca ceva, sa nu ne limitam doar la acest amanunt ca poate e plictisitor pentru unii: ce avantaje si ce dezavantaje are fixarea inelelor pe blank fara matisaj? (vorbesc de fixarea finala)
si eu ma refer tot la distanta de la mulineta la primul inel ca restul blankului....fiecare dupa posibilitati :)

Scrie răspuns