@Luci,
stii expresia aia : 'mai e si dupa inima omului " !
Apai daca inima e chitroasa, pai chitroasa o sa moara !
Nu contestam ca inelul a cazut, amanunt pe care tot bati moneda cu o gramada de martori , ci ca ar fi construita de Cristi Ene.
Cristi Ene pune abtibilde cu "Concept" pe ce construieste el .
Nu stiu sa pun poze pe ce postez eu acum, dar se poate vedea si pe saitu' lui despre ce vorbesc.
La ce carpeste pe la alte gioarse rugat nu se risca .
Pe asta sa cu juratul si venit 400km pai sa Jure amicul tau cu mana pe biblie si cu lanseta "Concept' in cealalta mana !
Pana atunci ma retrag ca devine redundand si plictisitor in acelasi timp acest subiect.
Si chiar am ceva mai bun de facut .
Nu stiu cum se face dar numai tu ai ceva de obiectat la lansetele construite , si culmea..nici macar nu ai una construita de Ene. Si bati moneda de unul singur.
Repet, poate facem un sondaj sa vedem la cati le-a cazut inelele.
Mie dupa 2 ani de hartaneala nu mi-au cazut si nu mi-e frica s-o spun public.
Stiu ca pretul e mai ridicat decat o pocnitoare "Royal" de la GIPO, dar nah...unii zic ca face toti banii.
Si sunt multi.
Pana atunci ma grabesc sa scot pozele de la Galerie pana nu le salvezi si le printezi.
Pt. ca nu vreau sa fiu subiect de sedinte VooDoo sa ma trezesc noaptea strigand transpirat si visand undrele sfredelindu-mi trupul .
No, servus .

Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !