Manere

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 02 Ian 2008, 18:43

neshte bulangii pescarii astia, n-ai ce sa le faci. :)

partea proasta e ca unii se iau prea in serios, nu raspund la provocari si in loc de caterinca ies suparari pe termen lung. mai rau, la final toate se sparg in capu lui michael care saracu chiar nu are nicio vina. he he

da' asta-i viata. noi sa fim sanatosi!

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 02 Ian 2008, 19:15

eugen scrie:...la final toate se sparg in capu lui michael care saracu chiar nu are nicio vina. he he
:lol: no harm for my head :lol:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 02 Ian 2008, 20:19

kuintautti scrie:aha ! te-ai prins ca am "mincat" o litera in plus ! :lol:

okidoki deci se ocupa numai cu excitatul ? rea lume domle ! :lol:
cum mai? am contestat eu calitatea de cel mai tare si talentat rodbuider din romania??? neee, nici vorba! :lol:
Ma enerveaza doar faptu' ca nu e perfect!!!!

Si ca un roman get-beget sunt ciudos si bag strambe ca intr-adevar am ce castiga, poa poa ma apuca si pe mine facutu de bete ( adeca de montat inele si manere) si poate, candva, intr-un viitor, o sa imi fac clientii mei fideli ;) - acu te-ai prins care e manevra? :P

Hai noroc si la mai mare!

:lol:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 02 Ian 2008, 22:08

kuintautti scrie: ...Cristi Ene care este dupa cum spune lumea in momentul de fata cel mai bun road builder din Romania

:cooler: :cooler: :cooler: :crazy1: :cooler:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 02 Ian 2008, 22:26

Luci scrie:
kuintautti scrie:aha ! te-ai prins ca am "mincat" o litera in plus ! :lol: okidoki deci se ocupa numai cu excitatul ? rea lume domle ! :lol:
cum mai? am contestat eu calitatea de cel mai tare si talentat rodbuider din romania??? neee, nici vorba! :lol:
Ma enerveaza doar faptu' ca nu e perfect!!!!
Si ca un roman get-beget sunt ciudos si bag strambe ca intr-adevar am ce castiga, poa poa ma apuca si pe mine facutu de bete ( adeca de montat inele si manere) si poate, candva, intr-un viitor, o sa imi fac clientii mei fideli ;) - acu te-ai prins care e manevra? :P
Hai noroc si la mai mare!
Au deslusit toti ca tie drag Ene si acum brusc imi dau seama ca de fapt pastrezi cu inversunare secretul meseriei iar noi restul nu vom afla niciodata cum "zboara" asa inelele de pe lansete :lol:

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 03 Ian 2008, 10:21

prietene drag, da, sunt ciudos din fire, ceva de groaza, si mama soacra ar fi uimita de ce imi poate pielea.
Referitor la inelele zburatoare precum Olandezul Zburator, intotdeauna dau probe si martori. Daca vrei , vi in cluj si ii punem sa jure cu mana pe biblie, esti de acord?- sau poate esti necredincios .... :))
Ai nevoie de ele, iti spun cum am spus tuturor, cere-mi pe privat nr de tel ale martorilor si ti le dau. Cum am spus, numai cine nu are treaba se apuca sa scrie aici ca da, e martor, si ca a fost de fata. Ar fi culmea sa ii trag de maneca sa dea socoteala fiecaruia cum i se trezeste ;)
Deci dragilor, curiosii pot primi detaliile cu pricina prin telefon sau pur si simplu venind in cluj. Aia care au pretentii sa le duc eu martorii in ograda poa sa uite. Nu am nimic de castigat, ba mai mult, s-ar putea sa aiba de "castigat" cei care nu tin cont de sfaturile celor patiti ( nu ale mele, Doamne Fereste, ca cine mi-s eu sa dau sfaturi :)) )

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 03 Ian 2008, 11:00

@Luci,
stii expresia aia : 'mai e si dupa inima omului " ! :D
Apai daca inima e chitroasa, pai chitroasa o sa moara !
Nu contestam ca inelul a cazut, amanunt pe care tot bati moneda cu o gramada de martori , ci ca ar fi construita de Cristi Ene.
Cristi Ene pune abtibilde cu "Concept" pe ce construieste el .
Nu stiu sa pun poze pe ce postez eu acum, dar se poate vedea si pe saitu' lui despre ce vorbesc.
La ce carpeste pe la alte gioarse rugat nu se risca .
Pe asta sa cu juratul si venit 400km pai sa Jure amicul tau cu mana pe biblie si cu lanseta "Concept' in cealalta mana !

Pana atunci ma retrag ca devine redundand si plictisitor in acelasi timp acest subiect.
Si chiar am ceva mai bun de facut .

Nu stiu cum se face dar numai tu ai ceva de obiectat la lansetele construite , si culmea..nici macar nu ai una construita de Ene. Si bati moneda de unul singur.

Repet, poate facem un sondaj sa vedem la cati le-a cazut inelele.
Mie dupa 2 ani de hartaneala nu mi-au cazut si nu mi-e frica s-o spun public.
Stiu ca pretul e mai ridicat decat o pocnitoare "Royal" de la GIPO, dar nah...unii zic ca face toti banii.
Si sunt multi.

Pana atunci ma grabesc sa scot pozele de la Galerie pana nu le salvezi si le printezi.
Pt. ca nu vreau sa fiu subiect de sedinte VooDoo sa ma trezesc noaptea strigand transpirat si visand undrele sfredelindu-mi trupul .

No, servus .
:!:
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 03 Ian 2008, 11:56

Luci scrie: Referitor la inelele zburatoare precum Olandezul Zburator, intotdeauna dau probe

Nu am nimic de castigat, ba mai mult, s-ar putea sa aiba de "castigat" cei care nu tin cont de sfaturile celor patiti ( nu ale mele, Doamne Fereste, ca cine mi-s eu sa dau sfaturi :)) )

@ Mugurstefan - Aaaha ! vezi ca n-ai inteles eternu secret al inelului ”zburator” ?

Pai pe scurt …cine vre sa-si “zboare” inele musai mere la Belij ! :lol: Avem deja o lista`n trega de martori ca in Triungiu Bermudelor inele matisate de Ene zboara ! :lol: Cum ? Culmea ! Nu stie nimeni ! :lol: Dar nu-i bai ca are Luci probe ! :lol: Care or fi alea ? Nu stiu ! Ca nu spune ! :lol: Dar bag seama cum reclama binevoitoare zice …ca de acu incolo fratilor la Cluj se fac lansetele ! :lol: :lol: :lol: :lol:

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 03 Ian 2008, 20:28

Mugurstefan scrie:@Luci,
stii expresia aia : 'mai e si dupa inima omului " ! :D
Apai daca inima e chitroasa, pai chitroasa o sa moara !
Nu contestam ca inelul a cazut, amanunt pe care tot bati moneda cu o gramada de martori , ci ca ar fi construita de Cristi Ene.
Cristi Ene pune abtibilde cu "Concept" pe ce construieste el .
Nu stiu sa pun poze pe ce postez eu acum, dar se poate vedea si pe saitu' lui despre ce vorbesc.
La ce carpeste pe la alte gioarse rugat nu se risca .
Pe asta sa cu juratul si venit 400km pai sa Jure amicul tau cu mana pe biblie si cu lanseta "Concept' in cealalta mana !

Pana atunci ma retrag ca devine redundand si plictisitor in acelasi timp acest subiect.
Si chiar am ceva mai bun de facut .

Nu stiu cum se face dar numai tu ai ceva de obiectat la lansetele construite , si culmea..nici macar nu ai una construita de Ene. Si bati moneda de unul singur.

Repet, poate facem un sondaj sa vedem la cati le-a cazut inelele.
Mie dupa 2 ani de hartaneala nu mi-au cazut si nu mi-e frica s-o spun public.
Stiu ca pretul e mai ridicat decat o pocnitoare "Royal" de la GIPO, dar nah...unii zic ca face toti banii.
Si sunt multi.

Pana atunci ma grabesc sa scot pozele de la Galerie pana nu le salvezi si le printezi.
Pt. ca nu vreau sa fiu subiect de sedinte VooDoo sa ma trezesc noaptea strigand transpirat si visand undrele sfredelindu-mi trupul .

No, servus .
:!:
prietene, tu nu intelegi , din cate observ. Sau e nevoie de VooDoo sa pricepi? :)) - asta ca tot o dai cu asa ceva!
Nu am spus NICIODATA ca lanseta a fost facuta de la cap la coada de Ene, am spus ca inelele puse de el , lansetei in discutie , au cazut la putin timp dupa reparatie.
Adecalea lanseta a fost a lui Bogdan Vasilescu, a avut ceva probleme cu inelele si la rugat pe Ene, contra cost sa ii puna inele ( ca au fost altele noi, sau tot cele vechi habar nu am si nici nu ma intereseaza- este doar un amanunt nesemnificativ). Ene i-a pus inelele. Bogdan i-a facut cadou lanseta varului sau Dan Vasilescu - alias Danoc aici pe forum. Dan a pescuit anul trecut in aintrenamente si apoi in concursul de la belis anul 2006. In timpul concursului, practic la doua max 3 zile dupa ce a primit lanseta , i-au picat inelele.
Asa ca ce are coada vacii - cum sustii tu Stefane, cu inelele cazute. Nu discutam despre manere cazute, sau abtibilde pe care scrie "Custom Rods" sau mai stiu eu ce, ci despre niste inele montate aiurea si in dorul lelii. Foarte Simplu, ce e asa de greu de priceput? Nu imi spune ca ai nevoie de declaratie de la notar ca pic sub masa de ras! :))
Hai noroc ca noi, fruntea tarii , sa fim sanatosi ;)!

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 03 Ian 2008, 20:31

kuintautti scrie:
Luci scrie: Referitor la inelele zburatoare precum Olandezul Zburator, intotdeauna dau probe

Nu am nimic de castigat, ba mai mult, s-ar putea sa aiba de "castigat" cei care nu tin cont de sfaturile celor patiti ( nu ale mele, Doamne Fereste, ca cine mi-s eu sa dau sfaturi :)) )

@ Mugurstefan - Aaaha ! vezi ca n-ai inteles eternu secret al inelului �zburator� ?

Pai pe scurt �cine vre sa-si �zboare� inele musai mere la Belij ! :lol: Avem deja o lista`n trega de martori ca in Triungiu Bermudelor inele matisate de Ene zboara ! :lol: Cum ? Culmea ! Nu stie nimeni ! :lol: Dar nu-i bai ca are Luci probe ! :lol: Care or fi alea ? Nu stiu ! Ca nu spune ! :lol: Dar bag seama cum reclama binevoitoare zice �ca de acu incolo fratilor la Cluj se fac lansetele ! :lol: :lol: :lol: :lol:
da, si eu m-am spart de ras!

Scrie răspuns