Manere

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 30 Dec 2007, 17:12

evident ca nu ne-a trecut nimanui prin cap sa bagam poze la greu cu batul cu inelele cazute. oricum, in acel moment nici nu ne-a trecut prin cap sa il racaim pe Cristi Ene.
Si asa cum spui tu Eugene, oricui i se poate intampla, si sunt convins ca oricui putem sa gasim nod in papura.
Insa mie imi place intr-un mod deosebit sa il mai intarat un pic pe Ene pentru ca nu ma are la inima. Eh, cu simpatiile astea ce ti-e dat, nu te cunosti, nu il cunosti si brusc te trezesti persona non grata!.
Dar vorba aia, iarna e lunga, cu muste mai greu putem da la copca asa ca dam aici pe forum la streamer;)
Hai, La Multi Ani tuturor!

..continuam drilul la anu' :lol:

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 30 Dec 2007, 23:08

deci si tu ai asa un soi de nostalgie dupa alex-olaf-gerulaccio. e bine ca nu sunt singurul..he he he :))

la multi ani

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 31 Dec 2007, 15:09

Las ca n-am pierdut sursa de amuzament ! :D :D :D :D
Luci scrie: daca gasesti un topic in care eu sa vorbesc in dorul lelii iti dau ce vrei.
Luci scrie:dadu cernobalu in el, e defapt broasta iradiata:))..

Cine a incercat sa dea jos inele stie ca nu e chiar asa usor deci ma indoiesc amarnic ca inelul in cauza " sa uscat" si a cazut. Mult mai plauzibil este ca fost abuzat in mod necorespunzator caci altfel n-am auzit la nimeni lansind sa-i sara asa din senin inele. Pluta de la maner n-a sarit ?
Tu vi cu lista de martori ca ar fi sarit inelul ... ca numa asta am auzit pina acuma ! dar poti sa vi si cu detalii amanuntite cum ar fi posibil asa ceva ?

Hai spune cum sa intimplat !

Ma mir ca numai tu vorbesti in locul celora care de fapt au patito , nu au ei nimic de spus dar tu ai multe :D printre care si dovezi ca lanseta a fost facuta de Cristi Ene :D

Cred ca singurul tau obiectiv este atacul impotriva lui Cristi Ene care este dupa cum spune lumea in momentul de fata cel mai bun road builder din Romania

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 31 Dec 2007, 15:13

Si ute asa unii ceangai din Cluj carora le spunea alti pt ce este lanseta ( this is a nimph road Very Happy ) se apuca sa dea teze despre bete pe forum.
Ceangăi (maghiară: csángó) este denumirea etnografică şi populară comună a trei grupe de oameni:

* ceangăii din Ghimeş, judeţul Harghita, de confesiune romano-catolică şi de naţionalitate maghiară
* ceangăii din Ţara Bârsei, judeţul Braşov, de confesiune evanghelică luterană şi de naţionalitate maghiară
* ceangăii din Moldova, de confesiune romano-catolică şi de naţionalite română sau maghiară.

Sursa: Wikipedia

:roll:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 31 Dec 2007, 15:29

discutia va continua la nivel de idee/problema la modul politicos,daca vad atac la persoana,mesajul va fi sters fara avertisment prealabil.
multumesc
Michael va recomanda Regulamentul forumului

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 31 Dec 2007, 17:11

Tavi scrie:
Si ute asa unii ceangai din Cluj carora le spunea alti pt ce este lanseta ( this is a nimph road Very Happy ) se apuca sa dea teze despre bete pe forum.
dar deh cind era mai mishto vi si tu cu cenzura ... ne mai amuzam si noi un pic :D pt ca logic ar fi ca daca doua caine roade o oasa , un miel suje la doi masa si ” el e defapt broasta ” … ( asa e in uichipedia mea :lol: )

Asa la nivel de idee interventia amenintatoare a lui Michael pare a fi suspicios de intirziata tinind cont ca Cristi Ene a fost la subiectul asta atacat pe fata in nenumarate rinduri de Luci dar lui nu ii sa atras deloc atentia . De ce ? Regulile nu sunt pt toti aceleasi ?

Tot la nivel de idée nu am vazut posesorul lansetei in cauza sa sustina ca lanseta respectiva a fost data lui Ene si cu siguranta el a facuto, in schimb Luci tacataca , unde sunt dovezile ? :evil:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 31 Dec 2007, 17:37

kuintautti scrie: Asa la nivel de idee interventia amenintatoare a lui Michael pare a fi suspicios de intirziata tinind cont ca Cristi Ene a fost la subiectul asta atacat pe fata in nenumarate rinduri de Luci dar lui nu ii sa atras deloc atentia . De ce ? Regulile nu sunt pt toti aceleasi ?

nu am de ce sa ma justific,dar nu citesc chiar tot si nu am timp sa curat in urma...asa ca "interventia amenintatoare" se aplica exact de aici.
se va discuta la subiect,politicos si cu bun simt.

multumesc si AN NOU FERICIT !!!
Michael va recomanda Regulamentul forumului

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 02 Ian 2008, 02:44

Gata sefu ! ati auzit baieti ? de acu incolo toata lumea politicos , cu bun simt si prieteneste ! :D

ete eu ma destainuiesc ca am inceput deja sa am emotii ca vine Luci si ne invata pe toti cum "zboara" instantaneu si fara efort inelele de pe lanseta si uite asa vor fi nevoiti moderatori sa transfere mesajele la alt capitol ( ceva de genu atelier ) :lol:

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 02 Ian 2008, 10:02

kuintautti scrie: Cred ca singurul tau obiectiv este atacul impotriva lui Cristi Ene care este dupa cum spune lumea in momentul de fata cel mai bun road builder din Romania
road builder ar fi ministrul transporturilor, cred ca rod builder ai vrut sa scrii.

nu preda nimeni nimic pe aici, care vrea scrie ce vrea si care are chef sa citeasca intelege atat cat poate.

chiar zice ca nu vrea decat sa-l zgandere un pic pe cristi. sunt doar vorbe si nu da cu parul.

in fond poate s-o fi intamplat povestea cu pricina sau poate si el o stie doar din povesti, cert e ca si-o mai scot astia de la sertar cand si cand ca sa aprinda scantei. cam atat.

cat sa tot discutati despre pescuit la modu' how to, tehnici tactici si bullshit din ala. mai tree si din astea.

lumea e rea, ce sa-i faci. :)

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 02 Ian 2008, 12:09

aha ! te-ai prins ca am "mincat" o litera in plus ! :lol:

okidoki deci se ocupa numai cu excitatul ? rea lume domle ! :lol:

Scrie răspuns