Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
bei musti, sa mor de nu ma duc la pescuit cu el
de-aia il si fac, ca sa fiu mai exact
sa ma duc sa scot proteza la salaul de dunare de la 5 kile in sus
acu, lasand mistoul la o parte, chiar il fac ca sa ma duc la peste cu el, nu ca sa ma laud aici pe forum ....
si cu imeixu 1023, ce nu m-am dus la peste prin toti coclaurii, dunare, olt, plimbat fara tub prin barci alea alea ... si a costat 1500 de ron ... dar nu as putea sa zic ca l-am cocolosit
plm, l-am facut sa dau cu el, nu de bibelou in vitrina .... da lu pretinu meu bun mihaitza izbiceni nu-i place, ca cica e moale pe varf
ii place mai mult avidul lui de 2 oz factory made ... nu stie el sa aprecieze un custom jmecher
ps: nu halesc dorobanti, nu am fost in viata mea in nici una din cafenelele de pe acolo, si de fapt nu prea umblu prin cafenele , dorobanti sau otherwise ... mai rpede o carciuma serioasa cu mancare buna daca e ... oricum, cand am timp, ori ma duc la peste, ori mai mermelesc cate ceva pe la casa ....

de-aia il si fac, ca sa fiu mai exact

sa ma duc sa scot proteza la salaul de dunare de la 5 kile in sus

acu, lasand mistoul la o parte, chiar il fac ca sa ma duc la peste cu el, nu ca sa ma laud aici pe forum ....
si cu imeixu 1023, ce nu m-am dus la peste prin toti coclaurii, dunare, olt, plimbat fara tub prin barci alea alea ... si a costat 1500 de ron ... dar nu as putea sa zic ca l-am cocolosit

plm, l-am facut sa dau cu el, nu de bibelou in vitrina .... da lu pretinu meu bun mihaitza izbiceni nu-i place, ca cica e moale pe varf

ii place mai mult avidul lui de 2 oz factory made ... nu stie el sa aprecieze un custom jmecher

ps: nu halesc dorobanti, nu am fost in viata mea in nici una din cafenelele de pe acolo, si de fapt nu prea umblu prin cafenele , dorobanti sau otherwise ... mai rpede o carciuma serioasa cu mancare buna daca e ... oricum, cand am timp, ori ma duc la peste, ori mai mermelesc cate ceva pe la casa ....
Bai Toni.....toni f scrie: ... mai rpede o carciuma serioasa cu mancare buna daca e ... ....
p.s.: nu ma pot abtine...stiu ca-s offtopic total, dar:
..... am fo zilele trecute la o carciuma... se numeste La piciorul porcului

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
- veteran
Nu ai cum sa te camuflezi , cand vi cu trabantul pe balta..... fa ceva, un amortizor pus la toba, un catalizator ceva, te vezi de la 1500000000km cu norul de fum.huooo, uite fitza , huooo .... cand o sa ies cu batzul ala la pescuit, imi iau fash roz obligatoriu, sa ma camuflez Very Happy Very Happy Very Happy

@ nemernic
unde e bre ? ca suna intersant
@ mihaitza jmecherescu
bei norul ala de fum e de efect, ca in filme

intai apare un nor de fum, dupa care din el iese asa in slow motion un nene cu tzoale de firma, camo, plin de logouri, si cu un north fork composite de 3000 de ron in mana , cu polarizatii pe ochi desi e in mijlocul noptii , si singura lumina sunt farurile de la trabant
tre sa-i iau si o molineta jmechera lu batzul ala ... are laurentiu andronic una, ii zice ceva de jenu certate hypercustom jdm alea alea alea ... costa fo 7 8 sute de marafeti ...
asa, sa iasa combo la 1500 de euro
multumit
?
unde e bre ? ca suna intersant

@ mihaitza jmecherescu
bei norul ala de fum e de efect, ca in filme

intai apare un nor de fum, dupa care din el iese asa in slow motion un nene cu tzoale de firma, camo, plin de logouri, si cu un north fork composite de 3000 de ron in mana , cu polarizatii pe ochi desi e in mijlocul noptii , si singura lumina sunt farurile de la trabant

tre sa-i iau si o molineta jmechera lu batzul ala ... are laurentiu andronic una, ii zice ceva de jenu certate hypercustom jdm alea alea alea ... costa fo 7 8 sute de marafeti ...
asa, sa iasa combo la 1500 de euro

multumit

Pffff.... nu stii nimic, zau asatoni f scrie:@ nemernic
unde e bre ? ca suna intersant![]()
![]()

www.lapiciorulporcului.ro
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
- veteran
- Torescu Octavian
- senior