Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
pehep
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pehep » 18 Ian 2011, 09:35

toni f scrie:
singura prosteala pe care o sa o fac, va fi batzul de la north fork, care va costa intradevar o gramada de bani ... dar fiecare are cateodata piticii lui, si eu urmaresc sa iasa blankul ala de mai mult de un an ... sunt mare fan hot shot de loomis, si asta ar trebui sa fie o chintesenta a seriei ... asa ca tin mortis sa il am .... iar pe un asemenea blank, nu prea merge sa pui componente low sau medium, deci va duce grav la pret ... probabil vreo 2500 2700 de ron sau pe acolo ....

dar imi fac damblaua .... nu e o chestiune de fitze, ca nu ma intereseaza ca ma vede cineva cu el pe dunare ... pur si simplu vreau eu batzul ala, mi-l permit, asa ca o sa mi-l fac :D :D
bv tie ! :respekt:

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 18 Ian 2011, 09:36

ar trebui sa pun si preturile pe fiecare lanseta, nu ?

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 18 Ian 2011, 09:57

Practic, sintagma "numai tu stii unde te mananca si cum sa te scarpini" (copy right Musti):D isi gaseste locul aici, se aplica la fix.
toni f scrie:ar trebui sa pun si preturile pe fiecare lanseta, nu ?

Nu, poate ar trebui sa ne spui cu ce molinele le echipezi... :)
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 18 Ian 2011, 09:59

leba scrie:Nu, poate ar trebui sa ne spui cu ce molinele le echipezi... :)
asta m-ar interesa si pe mine :roll: :lol:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 18 Ian 2011, 11:30

hai sa va zic si preturile totusi :P :P :P

avid - 700 de ron

sjr - 1050 ron

tehnium - 340 ron ( ceva promotie la gipo pantelimon :D )

premier - 340 ron batul plus 250 ron upgrade - 590 ron

daiwa mode - pret lista

hs 1023 - 1500 ron ( blank scump, componente scumpe, what to do :cry: )

hs 1025 - 900 de ron ( era paraua jos jos la inceput de 2008, parca pe la 2.25 - 2.3 ron , m-am scos cum s-ar zice, acum ar iesi pe la 1100 de ron asa la ochi ) ...

molinete :

am avut 2 capricoarne de 2500 si 3000, dar le-am facut cadou la pretini dupa vreo 2 ani, iar acum am :

exceler 1500 cu super pe de 10 lbs si un fluoro carbon varivas de 4 lb

team daiwa advantage de 2000 cu pp de 8 si pp de 10

team daiwa advantage de 2500 cu pp de 10 si pp de 15

tda-urile sunt modelul vechi, cel cu negru auriu ( cumparate noi binenteles) , ca mi-a zis mie un nene ca sunt muuuult mai bune dact modelul nou gri/rosu, si cred ca are dreptate ....

2 excelere 4000 cu pp 10 / 15 / 20 2 tamburi...

excelerele nu le (mai) am in vedere pt spin, decat pr loomisul 1025 eventual, la reactive mari alea alea ...

in rest, le folosesc pe cele doua lansete de barca jaxon digital tip care le posed ... de aia si au pp de 20 pe 2 tamburi, daca dau dupa ceva mai imbracat, cu mustati :P

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 18 Ian 2011, 16:43

si gata, s-a ingropat topicul ?

cand era de scandal, se umpleau paginilie una dupa alta imediat ....
acu, cand e subiect cu date concrete de discutat, vad ca nu mai posteaza nimeni ....

bravo ....

charly 33
senior
senior

Mesaj de charly 33 » 18 Ian 2011, 17:36

Ce greutati lansezi cu cele doua hot shot-uri si de la cine ai aflat ca-n martie apare NFC-ul din doua segmente?

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 18 Ian 2011, 17:40

@toni Lasa boss ca vin io si pun poza aia cu lanseta mea custom si incepe iar scandalu' ;) Pana atunci, boieru, tot boier (ma refer la tine ;) ). Ca norocu ca am apucat sa-mi pun si io o poza in galerie si nu mai trebe sa dau jos pantalonii ca poate ma simteam vizat. HAHAHAHAHA! Cand ai drum in Ardeal, ma suni neaparat si vii cu joardele, ne intalnim si ne jucam cu ele ca fetitele cu papusile. O seara buna boss!
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 18 Ian 2011, 18:03

@ charlie

hs 1023 mere corect pana in 40 de grame jig cu guma mare 12/15 cm ... mai mult nu-i place si lui si nici mie ... dar este stiu ca la hs oz alea multe din cap nu inseamna exact ce trebuie

de aruncat am aruncat si cu plumb de 90 cu el, de curiozitate, dar de pescuit efectiv e altceva ...

hs 1025 am pescuit cel mai mult cu jig 50 g, dar parea ca mai are loc, deci sa zicem fo 70 asa ...

despre nfc, am vb si la nfc si la angler's workshop pentru treaba asta, inainte de craciun, si mi-au zis de sf de februarie, asa ca eu am zis martie :D acum, vedem daca se si intampla ...

@ tristian

acu m-am uitat in galerie ... pai vere, pana imi fac nfc ala, esti latifundiar grav fata de mine ... te mananca astia de grof din tata in fiu ce esti .... 3000 de marafeti in lasete ... ai puso ... cred ca facem o revolutie , sa te dam jos :D :D :D

pe tine sau chilotii tai, ahahhahahahha :D :D :D

ia pune poza cu ultima cutom, sa vedem si noi :)

in alata ordine de idei, stii ca vroiam sa fac o sacalaie, acu fo 2 ani, dar intre timp nu mai am de ce veni pe acolo :twisted: :twisted: :twisted:

asa ca poate vi tu la bucale, la vreun targ si ne vedem , dau o friptura si u jpritz, la fo carciuma de fitze ceva, ca de, sunt boier :D :D :D

pana si kui s-a dovedit de fapt ca e mult mai boier decat vrea sa recunoasca :P :P :P vezi topicul de cast :D :D

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 18 Ian 2011, 18:41

@toni am pus si io acolo 3000 ca amarasteanu si tot n-am primit nici o oferta. Calculeaza ca iesea fo 350 bucata, deci moka. De noi acuma, cu YENU, ies aproape de 6000... Intre timp ti-am spus restu la telefon. Hahaha! Te pup!
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Scrie răspuns