@ charlie
hs 1023 mere corect pana in 40 de grame jig cu guma mare 12/15 cm ... mai mult nu-i place si lui si nici mie ... dar este stiu ca la hs oz alea multe din cap nu inseamna exact ce trebuie
de aruncat am aruncat si cu plumb de 90 cu el, de curiozitate, dar de pescuit efectiv e altceva ...
hs 1025 am pescuit cel mai mult cu jig 50 g, dar parea ca mai are loc, deci sa zicem fo 70 asa ...
despre nfc, am vb si la nfc si la angler's workshop pentru treaba asta, inainte de craciun, si mi-au zis de sf de februarie, asa ca eu am zis martie

acum, vedem daca se si intampla ...
@ tristian
acu m-am uitat in galerie ... pai vere, pana imi fac nfc ala, esti latifundiar grav fata de mine ... te mananca astia de grof din tata in fiu ce esti .... 3000 de marafeti in lasete ... ai puso ... cred ca facem o revolutie , sa te dam jos
pe tine sau chilotii tai, ahahhahahahha
ia pune poza cu ultima cutom, sa vedem si noi
in alata ordine de idei, stii ca vroiam sa fac o sacalaie, acu fo 2 ani, dar intre timp nu mai am de ce veni pe acolo
asa ca poate vi tu la bucale, la vreun targ si ne vedem , dau o friptura si u jpritz, la fo carciuma de fitze ceva, ca de, sunt boier
pana si kui s-a dovedit de fapt ca e mult mai boier decat vrea sa recunoasca

vezi topicul de cast