Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
@ toni f,nu cred ca ne stim dar poate ne-am vazut la peste sau intr-un magazin cine stie.Am intrebat cat arunca Gloomis ca sa fac o comparatie cu un hot shot de la alta firma.De vazut le-as vedea ,dar nu se mai vand ca blank-uri si ma oftic degeaba,in schimb poti sa vezi tu cbs 705 si sa ,,furi,, niste idei.Hai sa ma potolesc cu amabilitatile ca par dubios si-ncep baietii cu mistourile 

No, daca vrei tango, hai ca te fac un dans...toni f scrie:si gata, s-a ingropat topicul ?...

Ai dat oleaca de maruntis sa-ti lipesti niste componente unele de altele, la vreun vraci, vai mama lui...
Cand o sa-ti permiti, daca o sa-ti permiti, poate intri in rand cu lumea, sa-ti iei si tu un Steez adevarat...
Numa' trenduri ai in cap...

P.S. Sa ne spui, totusi, cum ti-a iesit Loomis-ul asta de rit nou, ca suntem si curiosi p-acilea...
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...
Arshhh...!!!Musti scrie:No, daca vrei tango, hai ca te fac un dans...toni f scrie:si gata, s-a ingropat topicul ?...![]()
Ai dat oleaca de maruntis sa-ti lipesti niste componente unele de altele, la vreun vraci, vai mama lui...
Cand o sa-ti permiti, daca o sa-ti permiti, poate intri in rand cu lumea, sa-ti iei si tu un Steez adevarat...
Numa' trenduri ai in cap...
[...]
Posesor de Steez, tip MLFHTFHRBCKJDH, custom de fabrica

vand St. Croix sau schimb cu Steez custom

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
@ musti
am facut si io ce m-am pricipit bei
daca atat am putut am facut ....
da' ... sa stii ca-mi permit un steez oricand ... doar ca nu-mi plac
no ofence vali , am zis doar ca nu imi plac mie
si de aia nu mi-am luat ....
cu loomisache cel nou, va sparg pe toti , ascultati la mine
doar ca ma baga baietii aia de pe la topicurile cu pescaru de firma grav in discutii , iara
cand or auzi fario and co. ca am dat treij'de mulio pa un batz ( sau cat spanac o iesi
), cred ca ma anatemizeaza pe aici ....
huooo, uite fitza , huooo .... cand o sa ies cu batzul ala la pescuit, imi iau fash roz obligatoriu, sa ma camuflez
@ leba
ps: sapt viitoare imi ridic jucarelele de la laurentziu , si daca sunteti cuminti, bag poze
am facut si io ce m-am pricipit bei

daca atat am putut am facut ....
da' ... sa stii ca-mi permit un steez oricand ... doar ca nu-mi plac

si de aia nu mi-am luat ....
cu loomisache cel nou, va sparg pe toti , ascultati la mine

doar ca ma baga baietii aia de pe la topicurile cu pescaru de firma grav in discutii , iara

cand or auzi fario and co. ca am dat treij'de mulio pa un batz ( sau cat spanac o iesi

huooo, uite fitza , huooo .... cand o sa ies cu batzul ala la pescuit, imi iau fash roz obligatoriu, sa ma camuflez

@ leba

ps: sapt viitoare imi ridic jucarelele de la laurentziu , si daca sunteti cuminti, bag poze