Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 30 Ian 2011, 10:58

bebe, nu ma plang...am dat ceva rusine in we asta...e drept ca am plecat pregatit! cel mai mare, un PIPAN spre kil...a scapat, rupandu-mi firul de 0.15 de atata frecat de marginea copcii, norocul lui. super partida, dar pe seara m-a durut capul de atata deochi :lol: :lol: :lol:
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! ;)

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 30 Ian 2011, 11:00

cu toate astea, ABIA ASTEPT DEZGHETUL!!! 8)
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! ;)

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 31 Ian 2011, 08:14

@ tristian

boss, daca citesti, pot sa-ti zic ca nici nu ai tu idee cum se prezinta premieru ala, dezbracat de inele, dezbracat de vopseaua aia obosita, lasat blancul curat, pus inele ce trebuie, si finisat pluta ca la betze de oameni :D :D :D

nu l-ai recunoaste, daca nu ar fi lasat laurentiu sigla pe el .... ai zice ca e de pe la sc VII in sus :D :D :D

@ everybody, vad ca a cam murit topicul asa ... dar am fost un porc lenes, si nu m-am obosit sa fac pozne la ultimele betze ... asa la o prima impresie, pot sa va anunt ca vorbim de un succes total :D :D :D

avidul are 98 de grame ... loomisul 108 ... premierul 150 ... si retineti ca nu am pus titane pe ele, ci clasice ysg cu rama de otzel ....

pot sa va zic ca loomisachele depaseste orice asteptari ... pana si mister andronic este realmente impresionat de rezultat ... eu nu am pus mana niciodata , dar niciodata pe un batz pana in 17,5 grame mai extra fast decat asta ... pur si simplu, la o flexare de-aia violenta , batzul nu face decat fix 2 miscari, cea in jos si cea de revenire, fara pic de balanganeala, sau miscari in plan lateral, sau whatever ... si pur si simplu nu poti urmari cu ochiul revenirea ...

de fapt, nici macar nu par a fi 2 miscari, ci una singura, fantastic de rapida si fluida, iar batzul o data revenit in punctul de plecare, pur si simplu incremeneste acolo, si cu asta basta .... este in fucking creadible ...

va imaginati ce tzepe dai cu el ??? senzitivitate si restul deja sunt can can .....

avidelu, e ca fulgu, bienteles, si el rapid rapiduletz, ca asa e natzia lui, dar tot nu se compara ... are si mandrina de dps 16, fara mulineta se pierde asa in mana .... ca si culori, blanc gri, eva neagra, decor la cotor cu albastru inchis, matisele negre ... simplu si elegant ... nu are nici o pata de culoare in plus ....

de fapt, acu sper ca v-am trezit intereseul, si a sa ma stradui sa pun si ceva poze cat mai curand ....

ps: o sa vfac detaliu la inelel mici, si sa-mi ziceti voi daca gasiti vre-un miligram de epoxi in plus la matise :D

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 31 Ian 2011, 08:14

@ tristian

boss, daca citesti, pot sa-ti zic ca nici nu ai tu idee cum se prezinta premieru ala, dezbracat de inele, dezbracat de vopseaua aia obosita, lasat blancul curat, pus inele ce trebuie, si finisat pluta ca la betze de oameni :D :D :D

nu l-ai recunoaste, daca nu ar fi lasat laurentiu sigla pe el .... ai zice ca e de pe la sc VII in sus :D :D :D

@ everybody, vad ca a cam murit topicul asa ... dar am fost un porc lenes, si nu m-am obosit sa fac pozne la ultimele betze ... asa la o prima impresie, pot sa va anunt ca vorbim de un succes total :D :D :D

avidul are 98 de grame ... loomisul 108 ... premierul 150 ... si retineti ca nu am pus titane pe ele, ci clasice ysg cu rama de otzel ....

pot sa va zic ca loomisachele depaseste orice asteptari ... pana si mister andronic este realmente impresionat de rezultat ... eu nu am pus mana niciodata , dar niciodata pe un batz pana in 17,5 grame mai extra fast decat asta ... pur si simplu, la o flexare de-aia violenta , batzul nu face decat fix 2 miscari, cea in jos si cea de revenire, fara pic de balanganeala, sau miscari in plan lateral, sau whatever ... si pur si simplu nu poti urmari cu ochiul revenirea ...

de fapt, nici macar nu par a fi 2 miscari, ci una singura, fantastic de rapida si fluida, iar batzul o data revenit in punctul de plecare, pur si simplu incremeneste acolo, si cu asta basta .... este in fucking creadible ...

va imaginati ce tzepe dai cu el ??? senzitivitate si restul deja sunt can can .....

avidelu, e ca fulgu, bienteles, si el rapid rapiduletz, ca asa e natzia lui, dar tot nu se compara ... are si mandrina de dps 16, fara mulineta se pierde asa in mana .... ca si culori, blanc gri, eva neagra, decor la cotor cu albastru inchis, matisele negre ... simplu si elegant ... nu are nici o pata de culoare in plus ....

de fapt, acu sper ca v-am trezit intereseul, si a sa ma stradui sa pun si ceva poze cat mai curand ....

ps: o sa vfac detaliu la inelel mici, si sa-mi ziceti voi daca gasiti vre-un miligram de epoxi in plus la matise :D

mihai izbiceni
veteran
veteran

Mesaj de mihai izbiceni » 31 Ian 2011, 09:52

si cu imeixu 1023, ce nu m-am dus la peste prin toti coclaurii, dunare, olt, plimbat fara tub prin barci alea alea ... si a costat 1500 de ron ... dar nu as putea sa zic ca l-am cocolosit

plm, l-am facut sa dau cu el, nu de bibelou in vitrina .... da lu pretinu meu bun mihaitza izbiceni nu-i place, ca cica e moale pe varf

ii place mai mult avidul lui de 2 oz factory made ... nu stie el sa aprecieze un custom jmecher

Nene Toni tu aici spui de Loomis-ul ala care il stiu eu,tare pe cotor si moaleeeeeee pe varf ?
Avidul meu cica are garntie pe viata :lol: si vreau sa-l tin toata viata :lol:
Imi fac si eu un custom pe un blank SCV asa cu Sic-uri si cu toate nebuniile sa intru si eu in hora cu voi :lol:

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 31 Ian 2011, 10:14

Citesc citesc, baga premieru la inaintare sa-mi scoti ochiu cu el... Si io am zis ca pun o pozacu un custom si am fost lenes... las' ca rezolvam.
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 31 Ian 2011, 10:35

@ mihai izbiceni

da ma boss, ala :D :D :D ala cu care nici nu reuseam sa dau tzeapa la salaii aia de 4-5 ... ai dreacu numa cand vedeau batzu, sareau pe mal singuri :D :D :D nu trebuia sa-i mai intzep, ca si asa nu aveam cum ca era prea moale batzu :roll: :P :roll: :P

normal bah ca nu e ranga pe varf, ca de aia e hot shot :D :D :D

stai cuminte cu customu , ca merge foarte bine avidul ala pt ce pescuim noi pe acolo ... dai banii aiurea ...

da, o sa iau o data si loomisu asta mic ... ce zici tu ca e avidul tau de 2 oz extra fast eh ? stai sa vezi aici ( la scara, binenteles :D ) ...

@ chief ( aka trista si isolda )

ce faci mah, te dai incognito ? :P

il bag mah .... deci caterinca maxima, iti zic ... este cu totul alt batz .... daca te-as lega la ochi, si ti l-as pune in mana, ai jura ca e altceva ....

hai ca poate imi fac curaj si le pozez diseara ....

boje
veteran
veteran

Mesaj de boje » 31 Ian 2011, 15:02

Toni, baga pozele alea odata! Zici ca esti sadicul ala cu burta mare si maieu jegos din filmele lu' Rob Zombie :P . Pai ori ne oftici ca lumea ori nu ne mai oftici. :P

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 31 Ian 2011, 19:00

boje boss, asta se cheama psihologie aplicata :P :P :P

plus ca mi-e o lene de ma doare, sa fac poze, sa le descarc, dupa care sa le pun pe nu stiu ce image shask sau whatever, muncesc o ora la treaba asta ...

si pana la urma, io le am acasa, si stiu ca sunt meserie :D :D :D

ma mai apuca dragu de ele, ma scobor repede la subsol, le mai mangai o data alea alea ...

le mai incerc cu o mulineta le mai sterg , le mai balangan ....

ca tot omu ... :P

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 31 Ian 2011, 19:02

Am crezut ca numai eu am apucaturi dintr-astea..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Scrie răspuns