@ tristian
boss, daca citesti, pot sa-ti zic ca nici nu ai tu idee cum se prezinta premieru ala, dezbracat de inele, dezbracat de vopseaua aia obosita, lasat blancul curat, pus inele ce trebuie, si finisat pluta ca la betze de oameni
nu l-ai recunoaste, daca nu ar fi lasat laurentiu sigla pe el .... ai zice ca e de pe la sc VII in sus
@ everybody, vad ca a cam murit topicul asa ... dar am fost un porc lenes, si nu m-am obosit sa fac pozne la ultimele betze ... asa la o prima impresie, pot sa va anunt ca vorbim de un succes total
avidul are 98 de grame ... loomisul 108 ... premierul 150 ... si retineti ca nu am pus titane pe ele, ci clasice ysg cu rama de otzel ....
pot sa va zic ca loomisachele depaseste orice asteptari ... pana si mister andronic este realmente impresionat de rezultat ... eu nu am pus mana niciodata , dar niciodata pe un batz pana in 17,5 grame mai extra fast decat asta ... pur si simplu, la o flexare de-aia violenta , batzul nu face decat fix 2 miscari, cea in jos si cea de revenire, fara pic de balanganeala, sau miscari in plan lateral, sau whatever ... si pur si simplu nu poti urmari cu ochiul revenirea ...
de fapt, nici macar nu par a fi 2 miscari, ci una singura, fantastic de rapida si fluida, iar batzul o data revenit in punctul de plecare, pur si simplu incremeneste acolo, si cu asta basta .... este in fucking creadible ...
va imaginati ce tzepe dai cu el ??? senzitivitate si restul deja sunt can can .....
avidelu, e ca fulgu, bienteles, si el rapid rapiduletz, ca asa e natzia lui, dar tot nu se compara ... are si mandrina de dps 16, fara mulineta se pierde asa in mana .... ca si culori, blanc gri, eva neagra, decor la cotor cu albastru inchis, matisele negre ... simplu si elegant ... nu are nici o pata de culoare in plus ....
de fapt, acu sper ca v-am trezit intereseul, si a sa ma stradui sa pun si ceva poze cat mai curand ....
ps: o sa vfac detaliu la inelel mici, si sa-mi ziceti voi daca gasiti vre-un miligram de epoxi in plus la matise