Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 17 Ian 2011, 19:59

@ kui

multumesc bro', really appreciate !

@ leba

bei, daca puneam 10 mii de poze, si nu ziceam nimic despre ele, era mai bine ?

o sa pun si poze cu betzele :P :P

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 17 Ian 2011, 20:38

@ charly

multumesc man, dupa ce o sa il am si pescuiesc, iti zic ce si cum :)

@ leba

si tie multumesc de aprecieri ... colectie cinstita asa ... fair, cum ar zice pretinii nostrii din engleterra ....

dar sunt pe cale sa-i stric linia melodica , si sa bag extreme in serie :D :D :D

ne vom bate in cormorane si baracude !!!!!!!! dupa ce fac si aia de bibi, iti divulg costul final, si te asigur ca va fi mai ieftin decat baracuda ta :P :P :P

iar ala de la north fork il va multumi si pe tristian :D :D :D

voi declansa cu el o cursa a inarmarilor, si veti vedea customuri de 1000 de euro in a while pe aici :D :D :D

@ oby

master, daca puneam 10 mii de poze si nu ziceam nimic, era mai bine ?

asa, cu detalii, aplicatii, inele chestii ....

pare mai cinstit ....

dar nu sunt foarte multi sa comenteze ....

beiiiiii !!!!!!! astept impresii si scandal !!!!!!!!!!!

adica m-am expus degeaba ?????

oby 1
veteran
veteran

Mesaj de oby 1 » 17 Ian 2011, 20:40

paii stii cum ii, abia cind dai chilotii jos unii constata ca o au mai scurta :twisted:

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 17 Ian 2011, 20:45

paii stii cum ii, abia cind dai chilotii jos unii constata ca o au mai scurta
doamne, asta a fost monumentala !!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 17 Ian 2011, 20:50

ah, si am uitat sa mentionez ca pescuiesc la rapitor doar din 2007, deci cam atat m-am priceput pana acum ...

mai vorbim peste vreo 10 ani , sa am si eu timp sa-mi iau avant cu lansetele astia, ca nu ma compar cu vre-un nene de pescuie de fo 15 ani la deastea :D

stam de vorba si prin 2020 :P :P :P

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 17 Ian 2011, 20:55

:lol: cred ca-ti ia ceva timp sa te hotarasti cu ce scule pleci la o partida :)

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 18 Ian 2011, 07:59

@ rine

nu tati, treaba e foarte simpla ... iau intotdeauna 2 bete dupa mine, si slectia este instantanee, in functie de unde pescuiesc ...

merg pe balta dupa salau, pozitiile 2-3 .... merg pe balta si nu stiu exact la ce dau, pozitiile 3-5, ca 4 e inca in lucru :D

merg pe balta dedicat stiuk, 5-6 sau 4-6 in viitor ...

merg pe mihailesti sa traiesti, 7-8 ... merg la olt sau la dunare, 8-9 ....

vezi ce simplu este ?

am si genti separate de salau/somn/avat si stiuk, fiecare cu aia masii si cutiile si accesoriile ei, iar accesoriile comune le am in dublu cate un exemplar in fiecare geanta ...

plus o gentuta mai mica de salau balta , care e separata de aia de curgatoare....

asa ca pur si simplu salt pe umar geanta care trebuie, iau betzele corespunzatoare, si pac pac, am plecat la peste :P :P :P

ps: incontinuare vad ca nu se baga lumea sa comenteze, sa ma intrebe de ce aia sau de ce ailalta, sa-mi zica nu avid, trebuia legend eleite sau dimpotriva scII, sau de ce YSG si nu altceva, sau nu mai bine puneai tip deala anti rasucire CMNST pe toate sau etc ....

boring bei .....

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 18 Ian 2011, 08:35

i-auzi mha... cine vorbea de criza ? ... nu'i domnle nicio criza... fugiti de aici.. povesti de altfel

Toni.... sa zic ca nu te invidiez ? as minti.....

p.s.: sa le pescuiesti sanatos :D
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 18 Ian 2011, 09:16

hehe, nemernic, multumesc frumos ...

dar acum, zise bine leba, la mine nu e nici prea prea nici foarte foarte ... o panoplie decenta as zice, si mi-am dorit sa acopere corect aria mea de interes ....

daca esti atent, nu am redundante in colectie .... fiecare chestie este more or less cu aplicatia ei ... avidu nu face ce face loomisu mic, loomisu mic nu face ce face daiwa, daiwa nu face ce fac loomisele mari si asa mai departe ... deci sper eu ca am avut o logica corecta cu lansetele astea ...

si nu e vorba de bani putini, dar nici chiar asa multi in comparatie cu destul de multi pescari pe care ii cunos .... din nou decent, trust me .... puteam sa ma duc in mult mai multi bani pe lansete, fara sa clipesc, dar sincer nu vad rostul ...

singura prosteala pe care o sa o fac, va fi batzul de la north fork, care va costa intradevar o gramada de bani ... dar fiecare are cateodata piticii lui, si eu urmaresc sa iasa blankul ala de mai mult de un an ... sunt mare fan hot shot de loomis, si asta ar trebui sa fie o chintesenta a seriei ... asa ca tin mortis sa il am .... iar pe un asemenea blank, nu prea merge sa pui componente low sau medium, deci va duce grav la pret ... probabil vreo 2500 2700 de ron sau pe acolo ....

dar imi fac damblaua .... nu e o chestiune de fitze, ca nu ma intereseaza ca ma vede cineva cu el pe dunare ... pur si simplu vreau eu batzul ala, mi-l permit, asa ca o sa mi-l fac :D :D

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 18 Ian 2011, 09:25

fain zis ....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Scrie răspuns