Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
- semlecangheorghe
- veteran
In living ?semlecangheorghe scrie:toni f scrie:gigi, cat egoism![]()
Am un un u-l in asteptare de mandrina ,windcheck-uri si alte cele.In fiecare seara "prind"bibani la jig su el ,in living.Na ,ca sa muriti de ciuda...
![]()
![]()

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
- semlecangheorghe
- veteran
va recomand sa mai trageti cate o tura prin hala de peste: PRIVITZI LA "MARFA": mai o pipaiala pe anala, mai o adulmecare de miros de bale, mai o cantarire de forma asa, mai o privire in gura, la burta sau dupa urechi. Vad ca la capitolul "FIELD-BEATING" unii stau bine
p.s. 2 maxime din gasca celor ce nu prea au timp de teste in casa sau facut fotografii:
1. cand te lecuiesti sa dai tzepe in sufragerie, sa probezi betze pe tavan si te hotarasti sa iesi pe o apa, vei infrunta CU ADEVARAT - F I A R A ! (ma rog, unii o mai infrunta si in casa...
)
2. cand nu prinzi peste, incepi si fa fotografii. macar stai cu ceva ne-rusinos in mana.

p.s. 2 maxime din gasca celor ce nu prea au timp de teste in casa sau facut fotografii:
1. cand te lecuiesti sa dai tzepe in sufragerie, sa probezi betze pe tavan si te hotarasti sa iesi pe o apa, vei infrunta CU ADEVARAT - F I A R A ! (ma rog, unii o mai infrunta si in casa...

2. cand nu prinzi peste, incepi si fa fotografii. macar stai cu ceva ne-rusinos in mana.

Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! 

@ razvan
din aceeasi sursa
mere cam pana in 40 de grame, cel de 4 oz care il am eu ... al tau care e ?
ca de exemplu are dan radulescu ala pa in 6 oz, si e ce trebuie ... mere si cu 70 80 grame fara sa tuseasca ...
al tau e montat ? ca daca e numai blancul, poate vrei sa te desparti de el
sau poate nu-ti place
la nfc, inca nu au iesit blancurile astea de le vrem noi ... eu ma corespondez cu ei, si imediat ce se intampla ceva, te tin minte sa-ti dau un pm ... oamenii sustin ca sunt hot shoturile citez "greatly improved " ...
acu, om vedea ... io-l vreau pe al mai al dreacului de pe acolo ... costa 599 de parale numa blancu ahahahhah ... om dus cu capul sunt si io ....
@ everybody : bei guys, scuzele mele ... am incercat sa pozez aseara in subsol, dar au iesit proaste rau poznele, nu e ce trebuie ... am vb si cu laurentiu, si m-a sfatuit sa o fac ziua, la lumina naturala ... iar lumina naturala eu nu prind pana in weekend .... ca de, banii nu iese asa usor, pa persoana fizica
deci o sa va rog sa aveti rabdare pana in weekend, si va multumesc pt intelegere ....
din aceeasi sursa

ca de exemplu are dan radulescu ala pa in 6 oz, si e ce trebuie ... mere si cu 70 80 grame fara sa tuseasca ...
al tau e montat ? ca daca e numai blancul, poate vrei sa te desparti de el

la nfc, inca nu au iesit blancurile astea de le vrem noi ... eu ma corespondez cu ei, si imediat ce se intampla ceva, te tin minte sa-ti dau un pm ... oamenii sustin ca sunt hot shoturile citez "greatly improved " ...
acu, om vedea ... io-l vreau pe al mai al dreacului de pe acolo ... costa 599 de parale numa blancu ahahahhah ... om dus cu capul sunt si io ....

@ everybody : bei guys, scuzele mele ... am incercat sa pozez aseara in subsol, dar au iesit proaste rau poznele, nu e ce trebuie ... am vb si cu laurentiu, si m-a sfatuit sa o fac ziua, la lumina naturala ... iar lumina naturala eu nu prind pana in weekend .... ca de, banii nu iese asa usor, pa persoana fizica

deci o sa va rog sa aveti rabdare pana in weekend, si va multumesc pt intelegere ....
Lamiglas XMG, 7 picioare, putere 1/8-3/8, one piece.

Se asorteaza perfect (de fitze
) cu Revo Elite insa ii sade mai bine cu Pixy.

Se asorteaza perfect (de fitze

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team