Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 31 Ian 2011, 19:24

gigi, cat egoism :D

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 31 Ian 2011, 19:33

toni f scrie:gigi, cat egoism :D
sa va fie rusine :oops:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

razvan cristescu
veteran
veteran

Mesaj de razvan cristescu » 31 Ian 2011, 19:38

Pt. toni f: de unde ai blankul HSR IMX 1023?Am si eu unul de la Tom White si e f. misto dar nu arunca cat scrie pe el.Cum sunt blankurile de la NFC?Ma gandeam si eu la un HotShot IM.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 31 Ian 2011, 20:01

:lol: :lol: Am un un u-l in asteptare de mandrina ,windcheck-uri si alte cele.In fiecare seara "prind"bibani la jig su el ,in living.Na ,ca sa muriti de ciuda... :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 31 Ian 2011, 20:21

semlecangheorghe scrie:
:lol: :lol: Am un un u-l in asteptare de mandrina ,windcheck-uri si alte cele.In fiecare seara "prind"bibani la jig su el ,in living.Na ,ca sa muriti de ciuda... :lol: :lol: :lol:
In living ? :shock: ... eu ma cert aproape in fiecare seara cu nevasta-mea.... ca-mi sperie salaii din holul mare :shock:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 31 Ian 2011, 20:52

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 31 Ian 2011, 22:33

va recomand sa mai trageti cate o tura prin hala de peste: PRIVITZI LA "MARFA": mai o pipaiala pe anala, mai o adulmecare de miros de bale, mai o cantarire de forma asa, mai o privire in gura, la burta sau dupa urechi. Vad ca la capitolul "FIELD-BEATING" unii stau bine :lol: :lol: :lol:

p.s. 2 maxime din gasca celor ce nu prea au timp de teste in casa sau facut fotografii:

1. cand te lecuiesti sa dai tzepe in sufragerie, sa probezi betze pe tavan si te hotarasti sa iesi pe o apa, vei infrunta CU ADEVARAT - F I A R A ! (ma rog, unii o mai infrunta si in casa... :lol:)

2. cand nu prinzi peste, incepi si fa fotografii. macar stai cu ceva ne-rusinos in mana. :lol:
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! ;)

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 01 Feb 2011, 08:54

@ razvan

din aceeasi sursa :D mere cam pana in 40 de grame, cel de 4 oz care il am eu ... al tau care e ?

ca de exemplu are dan radulescu ala pa in 6 oz, si e ce trebuie ... mere si cu 70 80 grame fara sa tuseasca ...

al tau e montat ? ca daca e numai blancul, poate vrei sa te desparti de el :D :D :D sau poate nu-ti place :D

la nfc, inca nu au iesit blancurile astea de le vrem noi ... eu ma corespondez cu ei, si imediat ce se intampla ceva, te tin minte sa-ti dau un pm ... oamenii sustin ca sunt hot shoturile citez "greatly improved " ...

acu, om vedea ... io-l vreau pe al mai al dreacului de pe acolo ... costa 599 de parale numa blancu ahahahhah ... om dus cu capul sunt si io .... :D :D

@ everybody : bei guys, scuzele mele ... am incercat sa pozez aseara in subsol, dar au iesit proaste rau poznele, nu e ce trebuie ... am vb si cu laurentiu, si m-a sfatuit sa o fac ziua, la lumina naturala ... iar lumina naturala eu nu prind pana in weekend .... ca de, banii nu iese asa usor, pa persoana fizica :P :P :P

deci o sa va rog sa aveti rabdare pana in weekend, si va multumesc pt intelegere ....

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 02 Feb 2011, 15:12

Lamiglas XMG, 7 picioare, putere 1/8-3/8, one piece.
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Se asorteaza perfect (de fitze :D ) cu Revo Elite insa ii sade mai bine cu Pixy.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 02 Feb 2011, 16:09

mah, ce lanseta smechera ai :D :D :D

cine ti-o facut-o oare ??? :P :P :P

am curaj sa fac pariu ca io am vazut-o mai dezbracata decat tine :D

ps : sa o stapanesti sanatos !!!!!!!!!

Scrie răspuns